Robert Thomsen utnevnes til viseadministrerende direktør

Pressemelding | 5. oktober 2023

Robert Thomsen, som i dag er COO, Chief Operational Officer med ansvar for drift og HR i Arp-Hansen Hotel Group, utnevnes per dags dato til viseadministrerende direktør. 

Robert har vært ansatt i Arp-Hansen Hotel Group siden 2000 og hatt flere roller i driften. Blant annet som Front Office Manger og Hotel Manager før han i 2009 ble utnevnt til hotelldirektør, først på Hotel Opera og deretter på Imperial Hotel og Grand Hotel. Siden 2018 har Robert fungert som COO for hele virksomheten og har samtidig tatt en MBA ved CBS. 

Robert vil fortsatt ha det overordnede ansvaret for virksomhetens samlede drift og HR samt innkjøp og teknisk avdeling, og være ansvarlig for virksomhetens ESG-arbeid. Robert vil fungere som stedfortreder for undertegnede når det er nødvendig.

Robert er en sentral del av virksomhetens konsernledelse, og jeg ser frem til å fortsette det nære samarbeidet med ham og den øvrige konsernledelsen, som består av Birgitte Krarup Sonne-Schmidt, som siden 2019 har ivaretatt CFO-rollen med ansvar for økonomi og IT, og Casper Puggaard, som 1. november tiltrer som CCO/konserndirektør med ansvar for de kommersielle avdelingene.

Alle tre konserndirektørene Vice CEO, CFO og CCO er likestilte og vil som tidligere rapportere direkte til undertegnede. Jeg gratulerer Robert med utnevnelsen og ser frem til det videre samarbeidet.

ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Dorte Krak
CEO/Administrerende direktør

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene