Storbyshopping i påsken 2025

København er et sant slaraffenland for de shoppelystne. I hovedstaden finner du hav av deilige butikker og massevis av koselige nabolag som tilbyr flotte shoppingmuligheter. Så hvorfor ikke kombinere påskeferien i byen med en eller to shoppingturer?!

Handle ville vintagefunn i Pisserenden

Vurderer du en snartur til Indre By og Strøget, må du ikke gå glipp av å runde hjørnet ved Kattesundet og forsette ned i området rundt Larsbjørnstræde. Til tross for det lite flatterende navnet "Pisserenden", som området kalles på folkemunne, finner du en mengde flotte butikker her. Du som er opptatt av gjenbruk og vintage, kan gjøre noen ordentlige kupp i påsken 2025. Noen av butikkene har en lang historie og dertil bredt sortiment. Det bugner av klær, vesker og smykker fra svunne tider.

Kombiner eventuelt shopping i København med påfyll i form av pizza eller en god kopp kaffe fra noen av de mange kaffebarene. Området er vel verdt en pause, om enn bare for en kort stund for å oppleve en helt spesiell atmosfære. En autentisk stemning som du ikke finner overalt i hovedstaden.

Shopping på Nørrebro

Det er ikke bare Indre By som kan tilby gode shoppingmuligheter i 2025. Beveg deg rundt på "baksiden" av innsjøene og finn en mengde unike butikker. På Nørrebro er Ravnsborggade-kvartalet, Blågårdsgade-kvartalet og området rundt Elmegade verdt en nærmere titt hvis du er opptatt av små spesialbutikker. I Nørrebrogade finner du de mer kjente kjedene som Matas, Vero Moda, Moss Copenhagen og SportMaster.

Noe for enhver smak, altså, og Nørrebro er absolutt et godt alternativ når det gjelder shopping i København.

Dronning Louises Bro er verdt et besøk i seg selv. Fortauet er bredt, og på en solskinndag kan du garantert støte på københavnere som rister av seg den siste vinterkulden i den etterlengtede vårsolen. Om sommeren er den gamle broen et yndet samlingssted for både unge og gamle, studenter og turister.

Kjøpesenter i København

København har heldigvis en rekke gode shoppingmuligheter selv om det skulle regne og blåse ute. Påske er nemlig ikke alltid synonymt med sol, og skulle dere få lyst på en tur til et shoppingsenter, har dere flere alternativer å velge mellom. I likhet med Fisketorvet er Field's et overbygd mekka av butikker. Familiens tenåringer vil garantert like et sted der butikkene ligger side om side og bugner av kjente highstreet-merker.

Generelt er det enkelt å komme seg til og fra Københavns mange storsentre. Både Frederiksberg Centret og Field's ligger for eksempel like ved metroen. Ønsker dere imidlertid å erstatte gatestemningen fra Strøget, Købmagergade og Indre By med gode shoppingmuligheter og samtidig få en storbyfølelse, er Magasin og Illum gode kandidater.

Uansett hvor du ønsker å få stilt handlelysten, kan det lønne seg å rådføre seg med københavnere du treffer på gaten.

De vet garantert veien og hva som er de aller beste shoppingstedene i København.

Få flere idéer til årets påskeferie.


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene