Romantisk helgeopphold i påsken

Romantikk i København

Påsken i København er helt spesiell. Byen fremstår vakrere enn noen gang, pulsen er høyere og overalt inviteres du inn til en varm og god stemning. Det er slett ikke vanskelig å nyte København i påskeferien, og i alle fall ikke hvis dere bestiller en herlig, romantisk weekend på et av våre sentralt plasserte hoteller.

Er dere på utkikk etter historiske og storslåtte attraksjoner, kan et besøk på Rosenborg slott, Amalienborg slott eller kanskje Rundetårn anbefales. Monarkiet spiller en sentral rolle i dansk historie, og de tre bygningene trekker direkte og indirekte viktige linjer til tidligere danske konger.

Er dere så heldige at vårværet viser seg fra sin beste side under det romantiske oppholdet, bugner byen av steder der dere kan nyte hverandre og utendørsseverdighetene. For eksempel Den Lille Havfrue, Christiania, Botanisk Have og Frilandsmuseet. Alle byr på unike opplevelser som er obligatoriske når man besøker København. I tillegg er det selvsagt mange kjente museer som er verdt et besøk.

Få flere idéer til årets påskeferie.

Her kan dere overnatte i påskeferien 2025

Det er viktig med et hotell med sentral beliggenhet hvis dere ønsker enkel atkomst til alt København har å by på i påskeferien 2025. Vi har laget en liste med populære hoteller, der dere får tid til velfortjent egenpleie og nødvendig avslapping under en romantisk weekend.

Ha en riktig god ferie!

Phoenix Copenhagen

Setter du pris på eksklusive fasiliteter i nydelig klassisk stil, er firestjernershotellet Phoenix Copenhagen i Københavns gamle finanskvarter en skikkelig perle. Her har du kort vei til blant annet Strøget og Nyhavn.

71 Nyhavn Hotel

Dette eksklusive hotellet ligger i et gammelt pakkhus fra 1804, med fantastisk utsikt over vannet i Nyhavn. Den rustikke stilen fra eksteriøret er videreført i innredningen av de 130 rommene og suitene.

Imperial Hotel

Ytterligere et firestjerners hotell i hjertet av København. Rådhuspladsen og Tivoli ligger rett rundt hjørnet, rommene er lekre og restauranten, brasseriet og baren tiltrekker seg hver dag både turister og lokale københavnere med interesse for god mat og drikke.

The Square

I den danske utgaven av Monopol koster det 40 000 kroner å havne på Rådhuspladsen med hotell. Selv om The Square ligger på nøyaktig samme adresse, slipper du langt billigere fra det (ta det med ro) og kan nyte byens absolutte midtpunkt fra det stilrene hotellrommet.

Copenhagen Island

Hotel Copenhagen Island ligger på en kunstig øy i Københavns havn. Hotellet er designet av arkitekten Utzon, og er helt unikt i all sin enkelhet. Det må rett og slett oppleves.


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene