Møter og konferanser i København

Perfekte møtelokaler med sjarm og stil i sentrum av København

  • Over 100 møte- og konferanselokaler
  • Plass til 2–2400 møtedeltakere
  • Fem unike møtelokaliteter
  • Alle møtelokalitetene våre er miljøsertifisert av Green Key

Arp-Hansen Hotel Group har over 100 møte- og konferanselokaler, samt en kongressal. Hos oss fremhever vi det unike fremfor en ensrettet stil. Derfor finner du ikke to like møterom på våre fem unike møtelokaliteter i København.

Én ting er likevel sikkert: Velger du å holde et møte hos oss, får du en førsteklasses beliggenhet i byen, vi skreddersyr arrangementet etter dine behov og er med deg hele veien. Vi tilbyr blant annet møtepakker, skreddersydde løsninger, forpleining, teknisk assistanse og lokaler med plass til alt fra 2–2400 deltakere.


Unike møte- og konferansesteder

Kreative rammer inspirerer til nye idéer, tanker og teamutvikling. Enklere blir det ikke. Vi har fem unike møtelokaliteter med fem unike beliggenheter, hvor vi setter pris på egenart fremfor ensretting.

Omfattende ekspertise – over 50 års erfaring

Når puslespillet skal legges, teller alle brikkene. Det vet alle team som har skapt vellykkede arrangementer. Vi lytter til dine tanker, former dem til noe konkret og krydrer det hele med vår ekspertise. Resultatet: Ro i sjelen.

Sentralt i København

Vi gir deg Københavns beste adresser i nærheten av severdigheter, gastronomi og gode transport- og parkeringsmuligheter. Hold ditt møte, arrangement eller kongress hos oss og nyt at byen er rett utenfor hotellet.

Skreddersydde arrangementer

Det er ditt arrangement – derfor er det også dine ønsker og behov som er i fokus. Beskriv idéene dine for oss, eller la oss i fellesskap forme arrangementet. Slagordet vårt er fleksibilitet, og vi kan huse alle typer møter, konferanser og arrangementer. Vi hjelper til med å få maksimalt ut av møteopplevelsen.

En personlig vert

Nærvær, service og ekspertise er tre kjerneverdier som du vil merke når du har et møte hos oss. Vi er med deg hele veien. Hos oss er det fokus på det personlige møte – både for deg og dine møtedeltakere.

Uten mat og drikke duger møtehelten ikke

Gode ideer spirer når magen er full. Eller...Vi vet i alle fall at sultne møtedeltakere ikke er veien å gå. Derfor sørger vi for sunn og lekker forpleining med utgangspunkt i sesongens beste råvarer. Har du spesielle ønsker, sørger vi for at de oppfylles.

Ingen svette håndflater – vi styrer det tekniske

Det er ikke morsomt når teknikken svikter. Derfor har vi alltid en medarbeider på plass som tilbyr teknisk assistanse. Har du bruk for hjelp til å sette opp det tekniske, så fikser vi også det.


Kontakt

Få mer info eller svar på forespørselen din! Vi er klare til å hjelpe.
Telefon: +45 8030 3045

 


Send e-post

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene