Tivoli Hotel & Congress Center

Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center

Bak Tivolis ikoniske søyleinngang skjuler det seg en magisk verden med en blanding av finkultur og attraksjoner som kan fascinere både barn og voksne. Der kan vi hengi oss til fornøyelser, aktiviteter og sanseinntrykk som gir et velfortjent avbrekk fra hverdagens rutiner og engasjerer oss på nye måter. Tivoli Hotel & Congress Center er inspirert av dette spektakulære universet, og vår viktigste oppgave er å kombinere forretning og oppvartning med romantikk og underholdning.

Vi tilbyr alt fra skreddersydde miljømerkede møtefasiliteter til smaksopplevelser i toppsjiktet. I tillegg kan du glede deg over fargerik, illusjonistisk kunst og eventyrlige arrangementer og lekerom. Vi jobber med andre ord kontinuerlig for å kunne tilby både forretningsfolk og barnefamilier et komplett hotellopphold – et arbeid som tilsynelatende blir verdsatt, ettersom vi i 2022 ble kåret til Københavns beste hotell. Velkommen!

Et hotell med enestående utsikt, spennende arrangementer og eventyrlig stemning

Selv om København lokker med en rekke severdigheter, trendy restauranter og grønne oaser, trenger du ikke å bevege deg utenfor Tivoli Hotel & Congress Center for å få spennende opplevelser. Her har du nemlig gratis adgang til treningssenter, svømmebasseng, sauna og lekerom året rundt. Velger du et Executive-rom eller enda høyere standard, har du gratis adgang til vår Executive Lounge og Executive Breakfast-restaurant. Her på Københavns tak, med utsikt over det yrende folkelivet, kan du også få en mør og saftig biff på MASH Penthouse og lekker sushi i Skybar Sticks’n’Sushi.

Hos oss kan du og barna skape felles minner i ferier og høytider. Vi arrangerer blant annet eggjakt i påskeferien, og sørger for at dere får møte den gavmilde og koselige julenissen i desember. Mulighetene er mange ...

Overnatt i Tivoli-tårn med utsikt over vannet og byen

Hotellet er lett gjenkjennelig med de to tårnene, Harbour Tower og City Tower – spesielt om kvelden når de lyser opp i fargesprakende kvadrater. City Tower har blant annet utsikt over folkelivet i sentrum av København, og fra Harbour Tower kan du se Kalvebod Brygge med det bølgende vannspeilet i bakgrunnen. De 679 rommene våre er fordelt på de to tårnene med hvert sitt Tivoli-inspirerte tema. Rommene i det ene tårnet er diskré innredet med et flertall farger og mønstre, mens det andre tårnet har et utpreget nordisk design preget av tre og lyse, myke nyanser. 

Utforsk et finurlig hotellunivers

Finurlige detaljer skaper et gjennomført univers. Og detaljene er naturligvis integrert i utsmykningen på hotellet. Det innebærer blant annet kaleidoskopisk kunst, en majestetisk statue av H.C. Andersen og flere illustrasjoner fra de folkekjære eventyrene, svart-hvite Pierrot-silhuetter og sølvglinsende Columbine-dansere. Hotellet byr også på fargeskiftende fyrverkeri og mekaniske blomster med kronblader som folder seg ut ... og lukker seg igjen. Du kommer stadig til å oppdage nye Tivoli-assosiasjoner og lekne ledetråder. Hvilke legger du merke til?
Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen
Fisketorvet

Fisketorvet shoppingsenter ligger ved havnefronten. Med 120 butikker og en rekke kafeer og restauranter er dette et av Danmarks største shoppingsentre.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli er en eventyrlig fornøyelsespark i hjertet av København. Tivoli ble grunnlagt i 1843 og er med det verdens nest eldste fornøyelsespark, som har vært en stor attraksjon siden starten.

Les mer

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium tilbyr lærerik underholdning for hele familien om stjernehimmelen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte utstillingen eller ta en tur i hjertet av planetariet, Rumteatret, som med sine 1000 kvadratmeter kan tilby spesielle filmopplevelser.

Les mer

Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen
Rådhusplassen

Rådhusplassen er byens store og populære møteplass, der det ferdes folk hele døgnet. Plassen er inspirert av formen på et muslingskall, og ligger ved det imponerende, gamle rådhuset.

Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: VisitCopenhagen
Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad sentralt beliggende i København, som tiltrekker seg alt fra barnefamilier og mosjonssvømmere til strandløver fra hele byen.

Tivoli Hotel & Congress Center ligger like ved havnen i København, ca. 1 km fra Københavns Hovedbanegård.

Rom og suiter

Standard

Standardrommene våre er det naturlige valget for deg som ønsker et prisgunstig rom i eventyrlige og uforstyrrede omgivelser. For de lyse rommene, som har en rød tråd i form av Tivolis farger, mønstre og berømte figurer, har utsikt enten mot folkelivet i sentrum, oasen i Det Grønne Strøg eller Islands Brygge. Rommet har også tv, minibar samt gratis kaffe og te. Du kan velge et standardrom både som enkeltrom og dobbeltrom.

Enkeltrom: 15 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Dobbeltrom: 20 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på Tivoli Hotel & Congress Center

Superior

Våre Superior-rom skaper de rette omgivelsene for deg som ønsker et eventyrlig og uforstyrret rom med mer plass enn et standardrom. De Tivoli-inspirerete Superior-rommene er lydisolerte og har utsikt enten mot folkelivet i sentrum, oasen i Det Grønne Strøg eller Islands Brygge.

Du har også tv, minibar, strykejern og -brett samt gratis te og kaffe. Vi tilbyr Superior-rom både som enkeltrom og dobbeltrom.

Enkeltrom: 18 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Superior King: 25 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på Tivoli Hotel & Congress Center

Deluxe King

Deluxe King-rommene er det naturlige valget for deg som setter pris på en luksuriøs oppgradering og mer plass enn på de vanlige Superior-rommene våre. Her får du en stor dobbeltseng og lydtette vinduer med utsikt enten mot det yrende folkelivet i sentrum eller oasen i Det Grønne Strøg. Du kan slappe av i en av lenestolene og har tilgang til tv, minibar og strykejern og -brett.

Dobbeltrom: 23 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på Tivoli Hotel & Congress Center

Executive

Executive-rommene er et eksklusivt alternativ for deg som setter pris på god utsikt til et yrende folkeliv, grønne oaser og havnen. De lydtette rommene ligger fra 6. til 11. etasje, og har utsikt fra gulv til tak enten mot sentrum, Det Grønne Strøg eller Islands Brygge.

Her venter blant annet morgenkåpe, tøfler, luksuriøse kroppsprodukter og mineralvann ved ankomst. Som Executive-gjest kan du i tillegg nyte godt av vår Executive Lounge samt frokostbuffé og live-cooking-seksjon i Executive Breakfast-restauranten i 11. etasje.

Vi har Executive-rom med enten én stor dobbeltseng eller to separate senger. NB: Ønsker du to separate senger, må du be om dette i kommentarfeltet ved bestilling.

Dobbeltrom: 26 kvm og en dobbeltseng på 180 cm eller to senger à 90 cm.

Dobbeltrom med hems: 30 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på Tivoli Hotel & Congress Center

Deluxe-rom og juniorsuiter

Vårt Deluxe-rom med hems er° det rette valget hvis du ønsker å nyte utsikten til det yrende folkelivet i sentrum eller oasen på Det Grønne Strøg fra et privat fristed. Disse rommene er lyse og romslige, og har en hems med sitteplass og utsikt. Som gjest her kan du også forsyne deg fritt av oster og andre delikatesser, vin og nytraktet kaffe i vår Executive Lounge, og nyte godt av vår Execturive Breakfast-buffé og live-cooking-stasjon i Tivoli View-restauranten i 11. etasje. Vi ønsker deg velkommen til rommet med snacks og mineralvann, og du kan glede deg til mange gode stunder – her venter også en stor dobbeltseng, myke morgenkåper, tøfler og kroppsprodukter fra Karmameju.

Juniorsuitene er et naturlig valg for deg som setter pris på gjennomført luksus og god utsikt over folkelivet i sentrum, grønne oaser og havnen. De lydtette Juniorsuitene finner du i 6. til 10. etasje, med utsikt fra gulv til tak enten mot hustakene i byen, Det Grønne Strøg eller Islands Brygge.

I tillegg har du adgang til vår Executive Lounge, frokostbuffé og live-cooking-stasjon i Executive Breakfast-restauranten. I Juniorsuiten venter blant annet en stor dobbeltseng, morgenkåpe, tøfler, eksklusive kroppsprodukter samt vann ved ankomst.

Juniorsuite: 31–35 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på Tivoli Hotel & Congress Center

Suiter

Suitene er det perfekte alternativet for deg som ønsker et luksuriøst hotellopphold på toppen av København. I disse luksuriøse og lydtette suitene kan du nyte panoramautsikten fra vinduer som går fra gulv til tak, enten mot folkelivet i sentrum eller Islands Brygge. I tillegg kan du skjemme bort deg selv ordentlig, siden vi har sørget for en flaske champagne og sjokolade ved ankomst.

I tillegg gir suitene adgang til vår Executive Lounge, frokostbuffé og live-cooking-stasjon i Executive Breakfast-restauranten.

Suite: 40 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på Tivoli Hotel & Congress Center

Familie

Våre familierom egner seg ypperlig for deg som ønsker å tilbringe tiden i storbyen tett på familien eller venneflokken, i ekstra eventyrlige og romslige omgivelser. De lydtette rommene har utsikt enten mot folkelivet i sentrum, oasen i Det Grønne Strøg eller Islands Brygge med havnen som bakteppe.

Du har også tv, minibar, strykejern og -brett samt gratis te og kaffe. Vi tilbyr familierom for både tre og fire personer. I tillegg kan du velge om rommene skal være forbundet med hverandre, om det skal være et eget rom til tenåringsbarn eller om det skal være ett rom der dere alle bor sammen.

Våre familierom for fire personer kommer i flere varianter. Du kan spørre i kommentarfeltet om å få et rom høyt oppe (minimum sjette etasje), eller om å få et rom med en dobbeltseng på 180 cm. Angående ønsker om Tivoli-temarom, må du kontakte oss direkte på tivolihotel@arp-hansen.dk eller +45 3268 4000.

Familierom for tre personer: 21 kvm, en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm og en lenestol som kan felles ut til en 80 cm bred sovesofa.

Familierom for fire personer: 24 kvm, en dobbeltseng på 160–180 cm og en sofa som kan slås ut til 120 cm bred sovesofa.

Dobbeltrom inkl. to rom ved siden av hverandre: 20 kvm per rom, dobbeltseng på 160 cm eller to senger á 80 cm per rom. Rommene er plassert overfor eller ved siden av hverandre.

Kombinerte rom: 40 kvm (20 kvm på hvert rom), to dobbeltsenger à 160 cm og en sofa som kan slås ut til en 120 cm bred sovesofa.

Les mer om rommene på Tivoli Hotel & Congress Center

Rom tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse

Vi tilbyr rom som sikrer gjester med funksjonsnedsettelse et opphold som både er eventyrlig og komfortabelt. Disse ni rommene er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse og har ekstra gulvplass og ekstra plass til å bevege seg både på soverom og bad, samt ekstra soveplass og brede døråpninger.

I tillegg har toalettet høy sittehøyde og armstøtter som kan felles opp og ned, og dusjnisjen er i flukt med gulvet.

Rommet har også TV, aircondition, minibar samt gratis kaffe og te. Vi tilbyr rom tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse både som standard-, familie- og Executive-rom.

Ønsker du et rom tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelse, bestiller du direkte på tlf. +45 3268 4210 eller på tivolihotel@arp-hansen.dk.

Les mer om rommene på Tivoli Hotel & Congress Center

Allergivennlige rom

Vi tilbyr allergivennlige rom som sikrer allergikere både en eventyrlig og uforstyrret nattesøvn. Disse rommene har tregulv i stedet for gulvtepper, dyner med fyll av hullfiber og trekk i bomull/polyester samt puter med fyll av kulefiber og trekk i bomull/cambric. Øvrige tekstiler i rommene, som gardiner, sengeteppe, pyntepute og stoltrekk, er i støv- og smussavvisende Alcantara-stoff.

Rommene blir vasket med rengjøringsmidler i serien Oasis Pro, som er en grønn produktserie. Sengetøy og håndklær vaskes eksternt hos Berendsen Textil, som utelukkende benytter allergivennlige vaskemidler.

De allergivennlige rommene har aircondition. Vi anbefaler derfor at gjester som lider av støvmiddallergi, ikke bruker anlegget, siden det kan spre støv i rommet.

Ønsker du mer informasjon eller å bestille et allergivennlig rom, kontakt oss på +45 3268 4010 eller på tivolihotel@arp-hansen.dk.

Les mer om rommene på Tivoli Hotel & Congress Center

Fasiliteter og tjenester

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Aircondition på alle rom
 • Innsjekking fra kl. 15.00
 • Utsjekking før kl. 12.00
 • Frokostbuffé på hverdager kl. 06.30–10.00
 • Frokostbuffé i helger kl. 07.00–10.30  
 • Svømmebasseng
 • Treningssenter
 • 3 restauranter
 • Bar
 • Safe på alle rom
 • Allergivennlige rom
 • Heis
 • Døgnbetjent resepsjon
 • Room service alle dager kl. 12.00–21.30
 • Bagasjeoppbevaring
 • Sykkel- og bilutleie
 • Business-senter 
 • Vask- og renstjeneste samme dag
 • Skopuss
 • Medlem av merkeordningen: God Adgang
 • Medlem av hjertestarternettverket
 • Vekking

Tivoli Hotel & Congress Center

Arni Magnussons Gade 2 
1577 København V, Danmark
Tlf. +45 3268 4000
tivolihotel@arp-hansen.dk
Besøk nettstedet

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene