København – der gammelt og nytt møtes

København er Danmarks hovedstad med rundt én million innbyggere. Byen oser av skandinavisk storbystemning, og tempoet her er høyt. Byen er likevel full av grønne oaser som for eksempel Kongens Have eller Øster Anlæg, som fungerer som fredelige pustehull. København er i dag en blanding av spennende, moderne arkitektur og eldre landemerker som for eksempel Børsen, som Christian den fjerde lot oppføre på 1600-tallet. I København kan du både oppleve sjarmen ved de gamle smale, brosteinsbelagte stredene og cutting-edge-arkitektur, noe som bidrar til å gjøre byen ekstra dynamisk og interessant. Bo på et av våre sentralt beliggende hoteller og utforsk flotte og spennende København med alle dens severdigheter!

Opplev de forskjellige områdene i København

De ulike områdene i København

København består av flere ulike områder, hvert med sitt eget særpreg. Nørrebro og Vesterbro er byens mest hippe strøk, med en masse moderne designbutikker, trendy kafeer og barer. Østerbro og Frederiksberg er stilige og grønne områder med mange gode restauranter å tilby. Christianshavn er nostalgisk og romantisk med de gamle bindingsverkshusene, de brosteinsbelagte gatene og kanalene som skjærer gjennom byen. Indre by er Københavns eldste kjerne, og det er også her du finner de mest berømte severdighetene.

Severdigheter i København

En av København mest berømte severdigheter er Amalienborg, hovedresidensen for den danske kongefamilien og et av de mest kjente danske byggverk. Slottsplassen er åpen for alle, og hver dag kl. 12 kan de se Den Kongelige Livgardes vaktskifte. Fra Amalienborg er det utsikt til havnen, Marmorkirken og det nye operahuset designet av Henning Larsen. En annen av Københavns klassiske severdigheter er Rundetårn – opprinnelig et stjerneobservatorium som ble bygget av Christian den fjerde i 1642. I dag er tårnet åpent for alle og gir en flott utsikt over København. Rundetårn ligger midt på Strøget – Københavns største shoppinggate, som er stappfull av butikker med noe for enhver smak.

Turist i København med Copenhagen Card

Vi selger ikke det fordelaktige kortet Copenhagen Card, men på denne siden kan du lese mer om hvordan kortet kan gjøre opplevelsen din som turist enda mer interessant ved å besøke flere av de populære severdighetene i København: Copenhagen Card Kortet kan kjøpes på Copenhagen Cards egen hjemmeside, og der finner du også ytterligere inspirasjon til opplevelser neste gang du besøker København.

Turist-pakker: Hotell og entré

For å gjøre ferien din enda enklere, tilbyr vi en rekke hotellpakker som omfatter overnatting og inngangsbillett til en av aktivitetene eller severdighetene i København:

Alle hotellene våre har

Prisgaranti
Gratis Wi-Fi
Gode hotelltilbud
Deilig frokost

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskré stil og topp beliggenhet ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn.

Gentofte Hotel

Trivelig og stilfullt hotell i naturskjønne omgivelser.

Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og eleganse ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen

Som gjest på det New York-inspirerte Steel House Copenhagen opplever du en helt ny standard på dagens by-hosteller. Her møter du minimalistiske linjer og design i en avbalansert kombinasjon av rå elementer, rustikt interiør og myke teksturer.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotell i Aarhus – nabo til Bruun's Galleri og like ved Hovedbanegården.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

The Square

Trendy og stilrent designhotell på Rådhusplassen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Imperial Hotel

Tradisjon møter fornyelse og internasjonal atmosfære i hjertet av København.

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bare et steinkast fra Sentralstasjonen, Tivoli og Københavns vannkant og er byens nye luksusvandrerhjem.

Bredt utvalg av hoteller sentralt i København

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene