Nyttårsfest 2024

Leter du etter inspirasjon til årets nyttårsfest i København? På Tivoli Hotel tilbyr vi en storslått nyttårsfest med utsøkt nyttårsmat og en særdeles god stemning. Kombinér nyttårsfesten med en overnatting og få et ekstra godt tilbud på denne spesielle kvelden.

Tivoli Hotel

Les mer

Arranger nyttårsfesten på hotell

Hva med å feire nyttårsaften på Tivoli Hotel? Hotellet danner en vakker og festlig ramme rundt en flott nyttårsfest. Kokkene våre gjør sitt ytterste for dere alle, og sørger for en helt spesiell kveld. Gled deg til en utsøkt nyttårsmeny med alt som hører til på årets siste dag: Nyttårsaften.

La oss gi deg festen over alle fester på et av våre flotte hotell i København.
Du er invitert!

Sverger du til nyttårsbuffé med barn og vennepar? Eller går du heller for en sju-retters nyttårsmeny på Tivoli View Restaurant? Begge deler er mulig hos Arp-Hansen Hotel Group. Vi sørger for at du får en fin kveld, uansett hvilken restaurant du velger. Denne kvelden får du også et godt tilbud på overnatting i et flott rom og frokost dagen etter.

Kontakt hotellet direkte

Kontakt oss på telefon eller e-post som oppgitt under, hvis du vil sikre deg et bord på en av våre restauranter nyttårsaften. Vi gir deg en storslått nyttårsfest og nyttårsovernatting med venner, familie eller kollegaer.

Tivoli Hotel: +45 4487 0000 - tivolihotel@arp-hansen.dk
Tivoli Congress Center: +45 4499 0000 - info@tivoli-cc.dk

Kontakt Tivoli Congress Center direkte hvis du ønsker å arrangere en større jule- eller nyttårsfest med plass til opptil 1 000 gjester. Våre dyktige eventplanleggere vil følge arrangementet fra start til slutt, slik at dere kan slappe av og nyte kvelden.

Firmafest med plass til opptil 1 000 gjester

Kontakt Tivoli Congress Center direkte hvis du ønsker å arrangere en større jule- eller nyttårsfest med plass til opptil 1 000 gjester. Våre dyktige eventplanleggere vil følge arrangementet fra start til slutt, slik at dere kan slappe av og nyte kvelden.

Den perfekte nyttårsfesten i København

Ønsker du ekstra underholdning på programmet, kan kanskje en nyttårsaften hos Wallmans være en idé. Wallmans har et fantastisk show for både små og større selskap. Med plass til 1 000 gjester blir nyttårsfesten hos Wallmans en kjempesuksess, og underholdningen vil ingen ende ta. Hos Arp-Hansen Hotel Group tilbyr vi en Wallmans-pakke, hvor dere etter en morsom og flott kveld ute kan sjekke inn på The Square eller Imperial Hotel.

Mulighetene er mange i en by som København. Arranger nyttårsfesten i København og få et overdådig nyttårsarrangement dere sent vil glemme. Vi står til tjeneste hele kvelden, og vil gjøre vårt ytterste for at du og selskapet ditt får en fantastisk start på det nye året. Bestill nyttårsfesten din i dag og se frem til en flott kveld med dine nærmeste.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene