Nørrebro – et område i utvikling

Nørrebro har de seneste årene blitt utsatt for negativ omtale, men området har en rekke flotte opplevelser og mye energi å by på.

Nørrebro starter ved Dronning Louises bro ved sjøene, og fortsetter på begge sider av Nørrebrogade til Nørrebro stasjon.

Nørrebro er inne i rivende utvikling, og det er absolutt et område som fortjener et besøk.

Sevärdheter på Nørrebro

Området rundt Blågårdsgade, Ravnsborggade, Guldbergsgade og Elmegade ligger på begge sider av Nørrebrogade. I disse gatene ligger en rekke antikvitetsforretninger, lekre klesforretninger, spillesteder, koselige restauranter/kafeer samt en kino.

Et stykke lengre ute langs Nørrebrogade ligger Assistens Kirkegård. Her ligger blant andre Søren Kierkegaard begravet.

Jagtvej er adressen til det tidligere så berømte og beryktede Ungdomshus. Litt lengre ned på samme side av Jagtvej finner du en populær sidegate: Jægersborggade, som etter hvert har blitt en nydelig oase med designerbutikker, små gallerier og en herlig vinbar.

Nørrebro har også flere gode teatre, hvor du garantert kan la deg underholde og utfordre.

Overnatt med Arp-Hansen Hotel Group i sentrum

Fra Nørrebro er det enkelt å komme seg rundt i byen med offentlige transportmidler, taxi eller sykkel.

Etter en lang dags vandring i byen på jakt etter opplevelser og severdigheter kan du ta bussen tilbake til sentrum og tilbringe natten på et av Arp-Hansen Hotel Groups kvalitetsbevisste hoteller.

Unn deg selv et opphold i København.

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene