Påske på Fisketorvet

Er målet at påskeferien i København skal bli en topp opplevelse for hele familien? Da er en dag på Fisketorvet en perfekt løsning! Hvis været er usikkert, er Fisketorvet en sikker vinner.

Shoppingferie eller familietur?

Uansett hva som står på planen, er det lett tilbringe en hel dag på Fisketorvet Shopping som byr på mange opplevelser og morsomme aktiviteter. Du har selvsagt butikkene, som har et utvalg for de fleste med kjente merkervarer og butikker til de minste.

Det er ikke alltid barn og foreldre er enige om hva som er en hyggelig påskeferie, men Fisketorvet Shopping i København byr på gode muligheter til å få en dag der alle kan trives.

Her er noen forslag til hvordan dere kan bruke en hel dag på Fisketorvet.

Fisketorvet: Shoppingutvalg

Shopping er naturligvis nr. 1 på listen, for Fisketorvet er uten tvil et mekka for shoppingentusiaster. For å sikre en god start på dagen, kan formiddagen brukes til å se nærmere på de mange butikkene til Fisketorvet. Det er ofte en sikker vinner hos barna, særlig de som nærmer seg eller er i tenårene, for her finnes det veldig mange fine klesbutikker.

For de litt yngre er det også spennende leketøysbutikker, og hvis dere er en sporty familie, kan dere boltre dere i flotte sportsbutikker med både klær og utstyr. Her er det bare å slå seg løs. Fisketorvet Shopping gir mange muligheter til å samle hele familien.

Ta en pause på en kafé.

Etter et par timer med ferieshopping melder nok sulten seg. Hele familien kan samles og ta en pause og en matbit på en hyggelig kafé eller på noen av de små restaurantene.

Dere kan velge mellom de trendy alternativene Joe & the Juice eller The First Lady, eller en kjapp matbit på Sunset, Pizza House eller Just Thai, alt etter hvilken mat dere foretrekker. Det kan være slitsomt å shoppe på tom mage, så det er viktig å få ladet batteriene til en ny runde på Fisketorvet Shopping!

Nydelig middag på Fisketorvet

Etter en god film er det tid for en bedre middag på en av Fisketorvets mange restauranter. Ønsker dere en saftig biff i amerikansk stil, kan The President anbefales. Heller dere mer mot sterk mat, finner dere dette på Indian Mexican Restaurant. Frister det franske kjøkkenet, kan Grand Vue tilby både en lekker meny og utsikt mot Islands Brygge.

Det er altså rike muligheter for et godt måltid før dere vender nesen til bake til hotellet der dere bor i påsken. Her kan dere slappe av og nyte fangsten fra dagens familietur og kose-/shoppingferie på Fisketorvet.

Nærliggende hoteller

Fisketorvet er et kjøpesenter med sentral beliggenhet, og like i nærheten finner dere flotte hoteller hvor du kan bestille overnatting til påskeferien 2025.

Det spektakulære Tivoli Hotel ligger ved fantastiske Tivoli, og det Utzon-designede Copenhagen Island ligger på en kunstig øy i Københavns havn. Et annet alternativ kan være lavprishotellet Wakeup Copenhagen, som har svært sentral beliggenhet.

Få flere idéer til årets påskeferie.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskré stil og topp beliggenhet ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden.

Gentofte Hotel

Trivelig og stilfullt hotell i naturskjønne omgivelser.

Imperial Hotel

Tradisjon møter fornyelse og internasjonal atmosfære i hjertet av København.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og eleganse ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen

Som gjest på det New York-inspirerte Steel House Copenhagen opplever du en helt ny standard på dagens by-hosteller. Her møter du minimalistiske linjer og design i en avbalansert kombinasjon av rå elementer, rustikt interiør og myke teksturer.

The Square

Trendy og stilrent designhotell på Rådhusplassen.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotell i Aarhus – nabo til Bruun's Galleri og like ved Hovedbanegården.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bare et steinkast fra Sentralstasjonen, Tivoli og Københavns vannkant og er byens nye luksusvandrerhjem.


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene