Spreng rammene - bruk byen i møtet ditt

København er full av spennende aktiviteter som du kan involvere i møtedagen, for et møte behøver jo ikke å foregå innenfor fire vegger.

Ta København i bruk, og la alle nyskapende tanker få fritt spillerom i den pulserende metropolen. Her får du tips om hvordan du kan involvere byen i møtet, og dermed skape unike møteopplevelser.

Tips 1: Dra i Tivoli

Ta møtedeltakerne med til det eventyrlige Tivoli, der de vakre omgivelsene stimulerer til kreative innspill.

Felles opplevelser, som en tur i Dæmonen, fungerer alltid godt når lagånden skal styrkes. En tur i den fargerike hagen kan få nye ideer til å blomstre.

En naturlig avslutning på dagen hvis dere arrangerer møte på f.eks. Imperial Hotel eller Tivoli Hotel & Congress Center.

Tivoli er også tett på Hovedbanegården og Rådhuspladsen, så dere har både transportmuligheter og matopplevelser i nærheten.

Tips 2: En inspirerande promenad genom det gamla Köpenhamn

Storslagna Kongens Nytorv och pittoreska Nyhavn ligger strax runt hörnet från både Copenhagen Strand och Phoenix Copenhagen.

Ta en paus från mötet och gå ut en sväng . Låt den friska luften bidra med nytt syre till hjärnan och insup de inspirerande intrycken från stadsbilden.

Njut av en promenad bland de monumentala, historiska byggnaderna på Kongens Nytorv och fortsätt längs den stämningsfulla kanalen och de färggranna husen i Nyhavn.

Enligt vår erfarenhet har möten kombinerade med upplevelser ute i det fria en positiv effekt på kreativiteten och en walk’n’talk i närområdet är en given möjlighet till just det.

Tips 3: Vind i håret ved Københavns kanaler

Gleden av bølgenes brus og solens stråler som glimter som små diamanter i vannet gir fornyet energi til oss alle.

På vårt designhotell Copenhagen Island og eventyrlige Tivoli Hotel & Congress Center har du vannet som nabo.

Ta en pause ved vannkanten eller avslutt dagen med en herlig båttur på Københavns kanaler, hvor du opplever byen fra ny og vakker vinkel.

Du kan også leie sykler på hotellet, så kan dere i fellesskap ferdes gjennom Københavns kvartaler på tohjulte jernhester. En morsom aktivitet på en slik utflukt kunne være en teambuilding-quiz.