Vi står klare til å løfte arrangementet ditt til nye høyder

Vil du holde et møte som etterlater et varig inntrykk og byr på felles opplevelser for deltakerne?

Kombiner de faglige punktene på dagsordenen med Københavns pulserende energi og bli inspirert både i og utenfor møterommet.

La oss hjelpe deg med å skape et arrangement som ikke nødvendigvis ender inne i møtelokalene, men som beveger seg ut i det københavnske byrommet.

I vår guide kan dere lese mer om:

  • Utendørsaktiviteter
  • Det grønne byrommet
  • Byens kunst og kultur
  • Kulinariske opplevelser

Utendørsaktiviteter

Bli med ut i det åpne byrommet og kjenn den helt spesielle stemningen som finnes i København. Uansett om dere har lyst til å oppleve byen på to hjul, fra havsiden eller gå en tur i Tivoli, kan dere finne mange muligheter i guiden vår.

Sykkeltur i København

Etter en dag der ideene har fått lov til å flyte fritt, er det deilig å komme seg ut og føle den friske luften.

Lei en sykkel på hotellet og nyt byen som de lokale på to hjul. Utforsk byens skjulte perler, sykle rundt i brokvarterene, nyt innsjøene eller ta en sykkeltur til Refshaleøya.

Opplev byen på en ny og hyggelig måte der dere enkelt kan stoppe hvis blikket deres fanger noe spennende. Hvis dere er i tvil om hva dere vil se, kan resepsjonen/concierge alltid komme med anbefalinger eller gode råd. 

GreenKayak

Når man snakker om København, er det nesten uunngåelig å tenke på de mange sjarmerende kanalene og havnene som finnes i byen.

Vannet spiller en sentral rolle i byens identitet, og det er verdt å merke seg at Københavns havn, i motsetning til mange andre storbyers havner, er så ren at det er mulig å ta en dukkert i den. Organisasjonen GreenKayak ønsker å bidra til å bevare den rene havnen, og gir derfor mulighet til å låne en kajakk mot at man samler inn avfall fra Københavns kanaler.

Det gir en god mulighet til å senke skuldrene med en hyggelig, felles aktivitet.

Tivoli Haven / Tivoli Food Hall

Tre inn i en verden av eventyr og merk den stemningsfulle atmosfæren ved å ta en spasertur gjennom den sjarmerende hagen i Tivoli.

De mange eventyrlige delene av hagen skaper en hyggelig stemning som innbyr til at man slår seg ned i det magiske universet som åpner seg for en.

Skulle sulten ramme dere, kan dere med fordel gå i Tivoli Food Hall og få en kulinarisk opplevelse fra alle verdenshjørner i Tivolis ånd. Enten dere vil prøve attraksjonene eller bare spasere rundt, kan Tivoli tilby dere begge deler.

En sanselig gåtur i det gamle København

Det storslåtte Kongens Nytorv og maleriske Nyhavn ligger like rundt hjørnet ved flere av våre hoteller.

Ta en snartur utenfor, få en pustepause fra møtet og oksygen til hjernen med frisk luft og sanselige inntrykk fra bybildet.

Nyt en gåtur blant de monumentale og historiske bygningene på Kongens Nytorv, og fortsett langs den stemningsfylte kanalen og de fargerike husene i Nyhavn.

Vår erfaring er at møter kombinert med opplevelser ute i det fri har en positiv innvirkning på kreativiteten. En walk’n’talk i nærområdet er en perfekt mulighet til nettopp det.

I en liten båt…

Kanalene i København brukes ikke bare til å bade eller ro kajakk, men også i høy grad til å seile rundt og se de gamle københavnske husene fra vannkanten.

Opplev København fra en ny vinkel og utforsk byens sjarmerende kanaler. Dra på kanalrundtur der ruten er fast, eller lei egen båt og nyt friheten til å seile rundt i de hyggelige kanalene.

Mulighetene er mange. En ettermiddag på vannet skaper de perfekte rammene for en hyggelig avslutning på dagen med fellesskapet i fokus.


Det grønne byrommet

København er mye mer enn bare de mange kanalene og den brolagte gaten. Byens grønne pustehull er viktige å nevne når man snakker om aktiviteter i byen. Det er perfekt for dere som ønsker en avslappet spasertur eller piknik i vakre omgivelser etter en lang dag i møterommet.

Frederiksberg Have / Søndermarken

Har dere lyst til å nyte naturen i byen, er det et vell av muligheter. Vi anbefaler Frederiksberg Have og Søndermarken.

Disse to parkene er perfekte for dere som søker store grønne områder der dere kan nyte naturen, fuglesangen og de mange stiene som fører til ulike deler av parken. Frederiksberg Have og Søndermarken skiller seg spesielt ut på grunn av sitt brede utvalg av kulturelle muligheter. Utforsk de ulike museene og historiske severdighetene som parkene skjuler på.

En av de nevneverdige perlene som dere ikke må gå glipp av i Frederiksberg Have, er muligheten til å ta en titt inn i Københavns Zoologiske Have og se elefantene kose seg i det store uteområdet.   

Botanisk Have

I hjertet av København ligger Botanisk Have, en sand oase med vakre blomster, et fascinerende sommerfuglhus og levende planter.

Botanisk Have er et idyllisk sted å nyte ettermiddagen, hvor man føler seg omfavnet av naturen. Parken er full av dufter, blomster og trær, som alle gir en sensorisk opplevelse. Med sin sentrale beliggenhet er parken det perfekte stedet for en piknik som kan nytes i de vakre omgivelsene.


Byens kunst og kultur

København byr på uante muligheter for å oppleve inspirerende museer, slott og historiske landemerker. Bli inspirert etter møtet og gå en tur sammen gjennom den danske kulturarven.

Rosenborg

Er dere nysgjerrige på å utforske byens rike kulturarv, er Rosenborg et must-see.

I tillegg til å oppleve det vakre slottet og dets historie, kan dere også utforske Rosenborgs høydepunkt: skattkammeret under slottet med de danske kronregaliene og kronjuvelene.

Tre inn i en del av den danske historien og lær om slottets rolle i den danske kulturarven og nyt de vakre arkitektoniske detaljene.

Glyptoteket

Et av de mest kjente museene København har å by på, er Glyptoteket.

Museet er kjent for sin kombinasjon av kunst, historie og arkitektur. Museet er imidlertid ikke bare kjent for sine kunstinstallasjoner, men også for sin hyggelige oase som er knutepunktet for museet med en liten kafé, der man kan nyte alt det storslåtte Glyptoteket tilbyr.

Glyptoteket er derfor et godt valg hvis man er en gjeng som ikke har den største interessen for kunst i sin reneste form, da det har mye annet å tilby. 

Rundetårn

Er du på utkikk etter et friskt perspektiv og en fantastisk utsikt?

Da kan dere med fordel ta en tur opp i Rundetårn. Opplev utsikten over Københavns tak, gå på oppdagelsesferd i bibliotekssalen og se Europas eldste fungerende observatorium.

Rundetårn byr på en rekke hyggelige gruppeaktiviteter som er ideelle for grupper som ønsker å oppleve det sammen uten behov for å dele seg opp. 


Kulinariske opplevelser

La resten av dagen stå i fellesskapets tegn. Den københavnske gastronomien har blitt et kjennetegn for byen, så hvorfor ikke lære mer om det kulinariske universet sammen? Mulighetene er mange, enten dere vil på matkurs sammen eller lære mer om de lokale bryggeriene, er det en mulighet som kan skreddersys til dere.

Matlagingskurs

Hva med å gripe sjansen til å komme nærmere hverandre ved en gruppeaktivitet der læring og moro går hånd i hånd?

København har de siste årene sementert sin status som et gastronomisk hotspot – en perfekt anledning til å integrere dette i besøket deres. Det kan være vanskelig for en gruppe å finne en aktivitet der alle kan være aktive, men et matlagingskurs treffer blink hver gang. Det handler i høy grad om å samarbeide på nye måter og ha en god og effektiv kommunikasjon, noe dere kan oppleve hos både Meyers og Timm Vladimirs Kjøkken.

Dykk ned i Københavns matlagingskurs og opplev hvordan dere sammen kan takle kulinariske utfordringer, skape morsomme øyeblikk og ikke minst styrke fellesskapet deres. 

Ølsmaking

Er dere ølentusiaster, eller søker dere bare en ny og morsom opplevelse sammen?

Dra på ølsmaking på Nørrebros Bryghus og dykk ned i bryggeriets historie, utforsk hemmelighetene bak et godt øl og smak på et utvalg av de klassiske bryggeriene til de mer spesielle variantene.

En morsom og spennende opplevelse som ikke bare vil berike smaksløkene, men også styrke fellesskapet blant deltakerne.


Få mer ut av oppholdet i København

Bestill direkte for beste pris!

Vil du ha mer tid til å utforske København og oppleve de hyggelige omgivelsene på hotellet?  Vi har løsningen! Gå fra "arbeidsmodus" til "avslappingsmodus" med oss. 

Bestill ditt neste opphold direkte hos oss og få den beste prisen!  

Vi garanterer at du ikke finner en bedre pris på nett – og hvis du gjør det, matcher vi prisen. 

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake – denne gangen for ren fornøyelse. 

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene