Besøk Tivoli i april 2024

Morsomme attraksjoner, kos og flotte områder sentralt i København. Tivoli er fantastisk når våren melder sin ankomst, så hva med å ha sen påskeferie 2024 og dra på Tivoli?

Julen varer helt til påske, sies det, og hos oss varer påsken helt til april! Uansett om du er barn eller en barnlig sjel er det alltid populært med et besøk på Tivoli i påsken – selv om det blir sen påskeferie i april. Været er ofte bedre på denne tiden, og hvis tiden strekker til rekker dere å besøke Københavns morsomste lekeplass mer enn én gang. God fornøyelse!

En verden av fornøyelser i København

Ha et turpass festet på armen eller kjøp billetter løpende, så er du klar til å kaste deg over de mer enn 25 attraksjonene som hver eneste dag får frem smilet hos store og små.

Attraksjoner: Det er både Det Gyldne Tårn, Demonen og Himmelskipet til de største våghalsene, som heller ikke har problemer med høyder, det er Odinekspressen, Snurretoppen og Ballonggyngen for de som liker litt fart, og det er Karusellen, Veteranbilene, Dragebåtene m.m. som spesielt vekker begeistring hos de yngste.

Det er med andre ord attraksjoner for alle aldre i Tivoli i påsken, og så er det også alle boder med morsomme spill som f.eks. Andedammen, ballkast, skyting, Galoppen, lykkehjul og mye mer.

Se flere attraksjoner på Tivolis egen hjemmeside.

Romantiskt uppehåll under påsklovet

Önskar du en romantisk påsksemester med din partner där de mysiga kvällarna ska njutas fullt ut? Tivoli under påsklovet erbjuder också goda möjligheter för detta.

När mörkret faller på är Tivoli en av de vackraste och mest mysiga platserna att äta på. Restaurangerna är romantiska och ni kan efter middagen ta en promenad i den magiska upplysta trädgården. Ni kan sitta och njuta av vattenfontänerna, gå runt sjön med Drakbåtarna eller bara strosa runt i hela parken. Till sist kan ni "gå hem" till hotellet och njuta av varandras sällskap.

Boka en påskvistelse på Tivoli Hotel

Det finns många bra hotell i Köpenhamn. Ett av de mest attraktiva är Tivoli Hotel och det ligger faktiskt precis vid Tivoli och Dybbølsbro Station. Med bas på Tivoli Hotel under påsklovet blir det lätt att ta sig till de många roliga attraktionerna och läckra restaurangerna.

Du kan boka allt från en natt till en vecka eller mer, beroende på hur länge du och familjen eller bara din partner vill njuta av ert sena påsklov i Danmarks huvudstad - Köpenhamn. Det finns många attraktioner att uppleva i Köpenhamn, så det är inget problem att få tiden att gå i en hel vecka, oavsett om ni söker romantik eller barnvänliga platser.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskré stil og topp beliggenhet ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden.

Gentofte Hotel

Trivelig og stilfullt hotell i naturskjønne omgivelser.

Imperial Hotel

Tradisjon møter fornyelse og internasjonal atmosfære i hjertet av København.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og eleganse ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen

Som gjest på det New York-inspirerte Steel House Copenhagen opplever du en helt ny standard på dagens by-hosteller. Her møter du minimalistiske linjer og design i en avbalansert kombinasjon av rå elementer, rustikt interiør og myke teksturer.

The Square

Trendy og stilrent designhotell på Rådhusplassen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotell i Aarhus – nabo til Bruun's Galleri og like ved Hovedbanegården.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bare et steinkast fra Sentralstasjonen, Tivoli og Københavns vannkant og er byens nye luksusvandrerhjem.

Optimale transportmuligheter i påskeferien

Tivoli har den mest sentrale beliggenheten i København som overhodet mulig. Du ser hovedinngangen direkte fra Københavns Hovedbanegård, og veien til Tivoli Hotel er heller ingen utfordring. En uke med bare attraksjoner blir kanskje litt for mye av det gode hvis det er en lengre påskeferie i april du ønsker, men beliggenheten like ved Hovedbanegården gjør det lett å komme seg rundt til alle deler av byen og besøke diverse attraksjoner.

Få flere idéer til årets påskeferie.

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene