Julebord 2024 i København

Vi skreddersyr årets julebord

Arranger et uforglemmelig julebord med overnatting, eller nyttårsfest i ekstravagante omgivelser på Tivoli Hotel i København.

På denne siden kan du lese mer om våre tilbud på firmajulebord i København, finne informasjon om populære familiejulebord eller bestille den store nyttårsfesten med eller uten overnatting! Tivoli Hotel har sentral beliggenhet med god tilgang til kollektivtransport.

Julebord med overnatting

Firmajulebord er blant de festligste og mest populære arrangementene, men det kan være krevende å planlegge ned til hver minste detalj. Med oss på laget, kan du du lene deg tilbake og så smått starte å glede deg til en braksusess av en fest. Tivoli Hotels gjør at du kan arrangere en så stor eller liten fest som du ønsker, og du kan også ha julebord med overnatting.

Skal menyen være en tradisjonell julebordmeny? Skal julemenyen være en julebuffé? Vi tilbyr både buffé og tallerkenservering, og vi er svært åpne for kreative forslag og alternative idéer til julebordet dere skal arrangere i København. Den unike, sentrale beliggenheten gjør dessuten festen til en utmerket anledning til å overnatte på et av Københavns beste hoteller. Fordelene er altså manger dersom du velger å ha julebordet på en restaurant, og enda bedre dersom du velger en restaurant som er plassert på et flott hotell i København.

Firmafest med plass til opptil 1 000 gjester

Kontakt Tivoli Congress Center direkte hvis du ønsker å arrangere en større jule- eller nyttårsfest med plass til opptil 1 000 gjester. Våre dyktige eventplanleggere vil følge arrangementet fra start til slutt, slik at dere kan slappe av og nyte kvelden. 

Tivoli Hotel

Kontakt hotellet direkte

Ideer til årets julebord

Som alternativ til ovenstående – eller i kombinasjon – tilbyr vi spesielle priser på en kveld hos Wallmans med påfølgende overnatting på et av våre hoteller: Imperial Hotel eller The Square. Arrangementet er veldig populært og stemningen alltid på topp, og den blir ikke dårligere av at det er årets etterlengtede julebord i København som holdes her! Kontakt oss for et tilbud.

Hos Arp-Hansen Hotel Group er vi eksperter på å arrangere og planlegge nyttårsfest og julebord med eller uten overnatting. Det er ingen grunn til at du skal stå for alt arbeidet selv, når vi mer enn gjerne hjelper til. Ideene er mange, og vi vet hva som vil fungere optimalt, uansett hvor mange dere blir. Uansett om det gjelder et lite, intimt julebord eller en storslått gallafest (og alt der imellom), har vi testet det meste og vet hva som skal til for å skape festen over alle fester!

Har dere spesielle ønsker til underholdning på julebordet, kan vi kan vi også bistå med dette. Menyene finner du i vår brosjyre, som også gir et godt innblikk i de ulike hotellenes restauranter. Last ned brosjyren, eller kontakt aktuelle hoteller for ytterligere informasjon. Vi hjelper deg fra start til mål, og gleder oss til å være vertskap for en kommende nyttårsfest eller julebord i København.

Arranger også årets sommerfest eller nyttårsfest hos oss!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene