Konferanselokale i København

Arp-Hansen Hotel Group er Københavns største hotellkjede og disponerer mer enn 22 % av kapasiteten i København. Alle våre hoteller i København har en sentral beliggenhet, mens Gentofte Hotel ligger ca. 10 km nord for København sentrum i naturskjønne, grønne omgivelser.

De fleste av hotellene våre har konferansefasiliteter som dekker de fleste behov hos både større og mindre firmaer. Kapasiteten spenner fra mindre konferanselokaler med plass til rundt ti personer på Copenhagen Strand til det største konferanselokalet, som ligger på Imperial Hotel og har plass til 200 personer.

Til de helt store arrangementene har vi bygget det storstilte Tivoli Congress Center, hvor det kan arrangeres møter, konferanser og andre begivenheter for opptil 4000 deltakere.

Konferanse med overnatting

Skal dere ha møte, konferanse eller kanskje et julearrangement i København, kan Arp-Hansen Hotel Group være behjelpelig med å finne passende fasiliteter.

Vi kan naturligvis tilby overnatting i forbindelse med møter og konferanser, og vi har hele tiden en rekke tilbud på unike konferanseopplevelser i København.

Noen tilbud gjelder alle hotellene, mens andre bare gjelder på ett enkelt hotell. Les mer om de ulike tilbudene og tilleggspakkene,°eller kontakt oss for mer informasjon. 

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene