Copenhagen Strand

Velkommen til Copenhagen Strand

Selv om Danmark er et lite land, byr det på to helt ulike ferieformer som har erobret både danske og internasjonale hjerter. På tvers av språk og kulturer. Hvis målet er å reise seg mett på kulturarv, lokale opplevelser og stjernespekkede restauranter, bør du søke deg til storbyen. Ønsker du deg i stedet feriehusstemning og havbris, er det mer naturlig å ta turen til de ulike verneverdige kyststripene som så vakkert rammer inn landet. Det er dessverre vanskelig å kombinere de to ferieformene under ett og samme opphold. Med mindre du legger turen til Copenhagen Strand. Vårt firestjerners hotell har første parkett mot Københavns havns blå bølger. Med kort vei til severdigheter og attraksjoner, men fremdeles i en fredelig boble – noe som gjør Copenhagen Strand til et dansk badehotell midt i storbyen. Og vi gleder oss til å ønske deg hjertelig velkommen!

Omgi deg med maritim luksus i København

Vi holder til i en velbevart pakkhusbygning fra 1869, som på samme måte som de gjenoppståtte danske badehotellene skaper eksklusive rammer for et opphold som både byr på rekreasjon og nostalgi. Bak murveggene våre gjemmer det seg en firestjerners atmosfære som fort kan lede tankene til feriehus ved kysten, strand og havbris. Du møtes av lyse tremøbler, mørkeblå interiørdetaljer, dekorasjoner med siv og strå samt en kombinasjon av nordisk, naturlig lys og varmt skinn både fra den åpne peisen og fra taklampene som svever som lysende kuler av rav. Den maritime stilen preger våre 174 rom, og gjør det avslappende luksusoppholdet midt i København komplett.

Frokost i en undersjøisk atmosfære

Som gjest på Copenhagen Strand kan du starte dagen i frokostrestauranten. Her venter det en buffé med bl.a. egg, ulike oster og kjøttpålegg, gryn og mysli, grønt og frukt, nybakt brød … og søtt bakverk som avslutning. Frokostrestauranten vår ligger i kjelleren på hotellet, og rundt deg har du røff pakkhusmurstein som et solid tidsvitne. De originale yttermurene får selskap av havblå farger som brer seg på gulv og bølgende vegger … og skaper illusjoner av hav både i blikkstille og frådende form. Restauranten har i tillegg vinduer nært taket som gir et skrått lysinnfall og dekorerer det maritime rommet med levende lysspill. Det kan nesten føles som om du inntar frokosten under vann.

Fra sightseeing til sjelefred

Når du bor på Copenhagen Strand, har du gangavstand til Københavns mange sightseeing-opplevelser og severdigheter, bl.a. Amalienborg, ikoniske Nyhavn, shoppingmekkaet på Strøget samt Kongens Nytorv der du finner trendsettende restauranter og cocktailbarer på rekke og rad. Du kan nyte godt av Copenhagen Strands sentrale og havnenære beliggenhet på mange måter – og ikke nok med det ... I tillegg kan du glede deg over utsikten til det blå vannspeilet i Københavns Havn, selvsagt fra flere av våre rom og suiter, men også fra havnepromenaden. På solfylte dager og kvelder anbefaler vi varmt å ta en av strandstolene våre under armen og nyte en stille stund akkompagnert av bølgeskvulpet i havnen.
Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli er en eventyrlig fornøyelsespark i hjertet av København. Tivoli ble grunnlagt i 1843 og er med det verdens nest eldste fornøyelsespark, som har vært en stor attraksjon siden starten.

Les mer

Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark
Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle, som strekker seg helt fra Kongens Nytorv og Strøget og videre langs kanalen. Mange av de gamle husene er fortsatt bevart, og det eldste huset stammer helt tilbake fra 1681.

Photo by: Christian Alsing | Source: VisitCopenhagen
Botanisk Have

Botanisk Have er en vakker oase i København og fungerer som et levende museum med Danmarks største samling av levende planter. Hagen omfatter blant annet et av verdens største herbarier med pressede og konserverte planter og sopper fra hele verden.

Photo by: Joesboy | Source: iStock
Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden av Strøget opp mot Nyhavn og er omkranset av vakre, gamle paleer. I midten står rytterstatuen av Kong Christian 5., og hver vår er det tradisjon at årets studenter feirer dagen ved å danse rundt statuen.

Photo by: Terry Mclaughlin | Source: Visit Copenhagen
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparets vinterresidens. Det vakre slottsanlegget består av fire paleer, og de storslåtte lokalene til Christian Vll's palé er åpne for offentligheten.

Christiansborg Slot | Photo by: Martin Heiberg | Source: VisitCopenhagen
Christianborg

Legg turen forbi Christiansborg, der du finner en herlig oase med springvann og gamle trær ved Det Kgl. Bibliotek. Her er det så stille at det nesten ikke er til å tro at man befinner seg i indre by.

Photo by: Christian Alsing | Source: Visit Copenhagen
Rådhusplassen

Rådhusplassen er byens store og populære møteplass, der det ferdes folk hele døgnet. Plassen er inspirert av formen på et muslingskall, og ligger ved det imponerende, gamle rådhuset.

Copenhagen ligger ved Københavns Havn, i nærheten av Nyhavn. Her har du enkel tilgang til diverse offentlige transportmidler.

 • Parkeringshus 600 m fra hotellet
 • 450 m til Kongens Nytorv (Metro)
 • 290 m til nærmeste buss (buss 66)

Rom og suiter

Når du er på ferie i en storby med mange inntrykk og mennesker, kan du ha behov for å trekke deg tilbake. Du trenger kanskje et sted der du kan fordøye dagens opplevelser, gi føttene og hodet en velfortjent pause og få ny energi til morgendagen. Da er det naturlig å søke seg mot vannet, som har en avslappende effekt både på kropp og sjel. Som gjest på Copenhagen Strand kan du se frem til en firestjerners, uforstyrret nattesøvn ved havnefronten, der omgivelsene – det nordiske lyset, blått vann og et åpent landskap – avspeiler seg i våre 174 rom og suiter. Alle rom er allergivennlige og fordeler seg på 7 romkategorier, der noen har imponerende utsikt over vannet og Christianshavn på motsatt side.


Mindre dobbeltrom

Våre Mindre dobbeltrom er det rimelige alternativet for deg og en eventuell reisepartner som ønsker luksus i intime rammer. Mange av disse kompakte rommene har nemlig en egen balkong med plass til å sitte og hygge seg. Du kan også glede deg over mye naturlig lys, minibar samt gratis kaffe og te.

Mindre dobbeltrom: 14 kvm og en dobbeltseng på 140 cm.

Mindre dobbeltrom med balkong 14 kvm og en dobbeltseng på 140 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Strand

Standard

Våre Standard-rom er det naturlige valget for deg som ønsker et rimelig rom like ved havnefronten. Rommene preges av mye naturlig lys som gjør at de maritime omgivelsene kommer til sin rett. Her har du dessuten TV, minibar, badekar samt gratis kaffe og te. Du kan velge et Standard-rom både som enkeltrom og dobbeltrom, enten med dobbeltseng eller to enkeltsenger.

Enkeltrom: 15 kvm og en enkeltseng på 110 cm.

Dobbeltrom: 18 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Strand

Superior

Våre Superior-rom er det perfekte valget for deg som ønsker mer luksus, plass og luft enn det du finner i våre Standard-rom. Her har du dessuten TV, minibar samt gratis kaffe og te. Vi tilbyr Superior-rom både som enkeltrom og dobbeltrom, enten med én stor seng eller to separate senger.

Enkeltrom: 14 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Dobbeltrom: 18 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Strand

Executive View

Våre Executive View-rom er det naturlige valget for deg som ønsker et luksusrom med plass til å pleie både kropp og sjel. Her har du direkte utsikt over vannspeilet i havnen og kan glede deg til morgenkåpe, tøfler og eksklusive kroppsprodukter. Det romslige hotellrommet slipper inn mengder av naturlig lys og byr også på TV, sittekrok, badekar, minibar og gratis te og kaffe.

Dobbeltrom: 28 kvm og to senger à 90 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Strand

Junior Suite View

Våre Junior Suite View-rom er oppkalt etter – og en hyllest til – berømte sjøhelter som har tjenestegjort i den danske marinen, fra Peter Wessel Tordenskjold til Ivar Huitfeldt. Bak døren med det gylne skiltet venter en gjennomført luksusopplevelse, blant annet med utsikt over vannspeilet i havnen. I tillegg kan du glede deg til en stor dobbeltseng, myk sofakrok, badekar, morgenkåpe, tøfler og eksklusive kroppsprodukter.

Junior Suite View: 30 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Strand

Suite View

Våre Suite View-rom er perfekt for deg som setter pris på det ypperste innen luksus og vil skjemme bort deg selv. Her har du direkte utsikt over havnefronten og silhuetten av Christianshavn på motsatt side. Suiten har to rom, og i det lyse rommet som vender mot havnen kan du nyte utsikten fra sofakroken. Det andre rommet er et separat soverom med stor dobbeltseng. I suiten finner du også badekar, morgenkåpe, tøfler og eksklusive kroppsprodukter.

Suite View: 33 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Strand

Family

Våre Familierom byr på luksuriøse og romslige rammer for deg som gjerne vil gjøre storbyopplevelsen med familien eller nære venner komplett. Her kan dere sove i to rom ved siden av hverandre, ha TV på begge rom, to bad, minibar, skrivebord og stol samt gratis kaffe og te, noe som bidrar til å skape en hjemmekoselig atmosfære. Denne kategorien tilbyr vi som henholdsvis Familierom, Standard Familierom og Superior Familierom.

Rom for tre eller fire personer: 31 kvm (ett rom på 17 kvm og ett på 14 kvm), en dobbeltseng på 140 cm og to senger à 80 cm .

Standard Familierom: 34 kvm°(hvert rom er 17 kvm), en dobbeltseng på 160 cm og to senger à 80 cm. Rommene har dør imellom.

Superior-familierom 34 kvm°(hvert rom er 17 kvm), en dobbeltseng på 160 cm og to senger à 80 cm. Rommene har dør imellom.

Les mer om rommene på Copenhagen Strand

Fasiliteter og tjenester

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Innsjekking fra kl. 15.00
 • Utsjekking før kl. 12.00
 • Frokostbuffé på hverdager kl. 06.30–10.00
 • Frokostbuffé i helger kl. 07.00–11.00
 • Bar
 • Safe i lobbyen og i alle rom
 • Døgnbetjent resepsjon
 • Room service i frokostrestaurantens åpningstid
 • Sykkel- og bilutleie
 • Gratis bruk av PC i lobby 
 • Møtelokale for 8 personer
 • Vask- og renstjeneste samme dag
 • Utlån av strykejern og -brett, hårføner og babyseng
 • Vekking

Copenhagen Strand

Havnegade 37
1058 København K
Tlf. +45 3348 9900
copenhagenstrand@arp-hansen.dk
Besøk nettstedet

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene