Bed & breakfast i København

Skal du på ferie i København og er ute etter et hyggelig hotell med frokost? Da har Arp-Hansen Hotel Group løsningen. Bo på et av våre mange flotte hoteller, der du også kan få en god frokost.

Hos Arp-Hansen Hotel Group har du mange muligheter til å få et minneverdig opphold i København med overnatting og frokost. Kjennetegnet for alle våre hoteller i København er gangavstand til severdigheter, shopping, kulinariske opplevelser, grøntområder og ikke minst offentlig transport. Aldri har det vært enklere å gå på oppdagelsesferd i det pulserende København og runde det hele av med en deilig overnatting med frokost på et av våre hoteller.

Romantisk bed and breakfast i København

En eventyrlig spasertur i Tivoli-parken. En forfriskende båttur langs Københavns sjarmerende kanaler. En nydelig croissant på farten under shoppingturen eller en autentisk matopplevelse helt utenom det vanlige på en av storbyens mange Michelin-restauranter. Arp-Hansen Hotel Group sørger for å skape de rette rammene rundt et hyggelig opphold i København.

Så hvorfor ikke overraske din kjæreste eller ektefelle med et romantisk Bed and Breakfast-opphold i København, der dere får tid til å nyte både hverandre og den vakre storbyen?


24 Michelin-stjerner, elegante kafeer og eksotiske gatekjøkkener

Visste du at København kan skilte med hele 24 Michelin-stjerner fordelt på 15 restauranter? Er dere feinschmeckere eller kanskje bare et par matglade personer på jakt etter nye kulinariske opplevelser, er København absolutt verdt et besøk. Her kan du se°listen med Michelin-restauranter°og få inspirasjon til ditt gastronomiske opphold i København.

Er budsjettet trangt, er det likevel fullt mulig å finne autentiske matopplevelser i byen. Besøk gjerne Latinerkvarteret, det pulserende Vesterbro, der dere blant annet finner det populære gatekjøkkenmarkedet «WestMarket», eller forsøk en av våre hotellrestauranter, som både er hyggelige og serverer mat av god kvalitet. København har noe for enhver smak. Få en god start på dagen med en lekker frokostbuffé når dere bestiller overnatting med frokost på et av våre hoteller.


Fantastiske attraksjoner som går over i historien

Planlegger dere en liten utflukt under oppholdet i København? Her finner du en mengde spennende severdigheter som blant annet H.C. Andersens Den Lille Havfrue, Tivoli, Fristaden Christiania, sjarmerende Nyhavn eller operahuset.

Våre hoteller tilbyr dessuten en pakkeløsning som inkludere både overnatting med frokost og inngangsbillett til Tivoli. Lyder det som noe for deg? Da kan du lese mer her og få inspirasjon til oppholdet.


Vintagefunn, high-street brands og luksusmerker

Kombiner oppholdet i København med en hyggelig shoppingtur i Københavns mange smågater og naturligvis det kjente og populære Strøget.

Du finner alt fra luksuriøse high-end-butikker til lett tilgjengelige high-street brands innenfor shoppingbudsjettet. Trenger du inspirasjon eller gode råd til hvor du kan finne de beste varpene og skjulte skattene i København, bør du lese vår guide til shopping i København her.


En dag i København

Skal du bare være i København en kort stund, har Arp-Hansen Hotel Group også løsningen, enten du bare skal være her én kveld eller én dag.

Skal du for eksempel på konsert i Parken, ha én kveld på Operaen, Tivoli, Det Kongelige Teater eller en annen av hovedstadens store attraksjoner, kan du overnatte på et av våre hoteller. Vi serverer en fristende frokostbuffé – du kan bare sette deg godt til rette og nyte det store utvalget.

Bestill en overnatting hos oss og du er sikret en god og behagelig opplevelse i København, både om du reiser alene, med familie eller kolleger. Og tilbudet gjelder naturligvis også hvis du bor på hotellet mer enn én natt.

Enten det dreier seg om en forretningsreise, et romantisk opphold eller en miniferie med familien – på Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er du garantert en luksuriøs opplevelse med fullt fokus på kvalitet og service. Bestill en overnatting med frokost hos oss, så sørger vi for topp service mens dere kan lene dere tilbake og bare nyte.


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene