Next House Copenhagen

Grønt pustehull i byens hjerte

Besøk et vandrerhjem som legger ekstra vekt på grønne løsninger med hengende hager inne og ute, solceller og den internasjonale sertifiseringen DGBN. Next House Copenhagen er et grønt pustehull i byens hjerte.

Med et kult og luksuriøst design, inviterer Next House Copenhagen til et sprudlende opphold i en pulserende hovedstad. Etter en spennende sightseeing der dere har kikket på Københavns attraksjoner, er det på tide å trekke seg tilbake i lune omgivelser. Slå deg ned i våre luksuriøse fellesarealer eller synk ned i den myke sengen på rommet. Alle senger er utstyrt med kvalitetsmadrasser fra Getama. Alle rom har eget toalett og bad, skap, aircondition og super Wi-Fi.

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bare et steinkast fra Sentralstasjonen, Tivoli og Københavns vannkant og er byens nye luksusvandrerhjem.

Beliggenhet

Sprudlende av liv og herlig energi

Et opphold på Next House Copenhagen er preges av summende gjester i alle aldre som møtes over en drink, gode samtaler og forskjellige typer spill. Våre fellesfasiliteter danner bakteppet for et stemningsfylt opphold, og omfatter både en takterrasse i 12. etasje med byens beste utsikt, en innendørs stadion for bl.a. softball, trening, toppmoderne felleskjøkken, 4 ulike barer, kino, et suverent matunivers med både frokostrestaurant, italienskinspirert middagsrestaurant og mye mer.

Er du klar for en fest eller en intimkonsert med flotte artister fra inn- og utland, så er det på Next House Copenhagen det skjer! Du får tilbud om morsomme og spennende arrangementer som stand up-show, karaoke og mye mer.

Bli en del av gjengen. Det blir en hotellopplevelse du sent kommer til å glemme.

Next House Copenhagen

Bernstorffsgade 27
DK-1577 København V
Tlf.: +45 3330 1100
Send e-post
Besøk nettstedet

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene