Miniferie med familien i København

København er et naturlig reisemål hvis du ønsker et avbrekk i hverdagen og vil ta med hele familien på en°familievennlig miniferie.

Byen er tilpasset barnefamilier og dermed også vennlig innstilt til både barnevogner og kassesykler, som gjør det mulig å dra på sightseeing rundt i hele byen.

København har mange fine lekeplasser med morsomme utfordringer for hele familien, blant annet°Blegdamsremisen, lekeplassene i H.C. Ørstedsparken og°Naturcenter Vestamager.

Dere kan også ta en liten pause på en koselig kafé og drikke en kopp kaffe eller kakao i en av de vakre parkene for å gjøre en perfekt°miniferie for hele familien komplett.

København har også mange tilbud til større barn

Er barna for store for barnevogner og lekeplasser, finnes det fortsatt mange muligheter. For eksempel kan dere besøke°Zoologisk museum, som tar dere tilbake til urtiden og den store mammuten, og der dere kan se skjelettet av en hval.

Er barna mer nysgjerrige, finnes det et utall av muligheter til å utforske vår forunderlige verden på°Eksperimentariet. Du finner flere ideer til ting å gjøre i København under°severdigheter. 

Overnatting som passer for hele familien

Overnatt på et av Arp-Hansen Hotel Groups mange hoteller.

Når alle sanser er stimulert etter en dag full av begivenheter, er det viktig å ha en base som er et°koselig sted å overnatte.

Arp-Hansen har mange hoteller som dekker nettopp dine behov for overnatting og sikrer en herlig°miniferie for hele familien i København.


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud