Sommerfest og firmafest i København

Vi skreddersyr årets sommerfest

Trenger dere ideer til firmafesten eller sommerfesten? Hos Arp-Hansen Hotel Group kan du planlegge både små og store fester – med og uten overnatting. Våre kokker tilbyr fristende sommermenyer og hyggelig stemning i hjertet av København.

På denne siden finner du ideer til årets firma- og sommerfester. Se våre forskjellige alternativer og kontakt oss for mer informasjon og bestilling. Vi tilbyr festlokaler i København og er åpne for kreative innspill som kan gjøre festen helt perfekt.

Firmafest med plass til opptil 1 000 gjester

Kontakt Tivoli Congress Center direkte på tlf.: +45 4499 0000 eller e-post, hvis du ønsker å arrangere en større sommerfest eller firmafest med plass til opptil 1 000 gjester. Våre dyktige eventplanleggere vil følge arrangementet fra start til slutt, slik at dere kan slappe av og nyte kvelden.

Årets firmafest

Hoteller i sentrum av København
Se oversikten over våre hoteller

Årets firmafest

Er det firmafesten som skal arrangeres? Den morsomme festen der poenget er å kose seg sammen med kollegene, spise deilig mat og nyte at det er sommer og solen skinner. Vi hjelper dere gjerne med å planlegge årets firmafest i København. Festen gjør seg ikke selv, og vi lover å sørge for at dere får en vellykket kveld i hverandres selskap. De tidligere nevnte ideene til en morsom sommerfest kan naturligvis også brukes i forbindelse med et firmaarrangement. Her kan vi også sterkt anbefale en kveld hos Wallmans, som avsluttes med overnatting på Grand Hotel, Imperial Hotel eller The Square på Rådhusplassen. Kontakt de enkelte hotellene og hør mer om våre Wallmans-pakketilbud.

Årets sommerfest

Planlegger du en sommerfest i København med familie og venner? Da kan det være smart å vurdere våre hoteller som ramme rundt festen. Hvert hotell er unikt, og det samme er restaurantene. Derfor er det lett å finne noe som samsvarer med dine ønsker og behov til årets sommerfest. Det handler om utsøkte råvarer, flotte omgivelser og sentral beliggenhet. Alt dette kan vi tilby. 

Kulinariske opplevelser

Flotte og forskjellige restauranter
Restaurantene våre

Underholdning til firmafest i København

Uansett selskapets størrelse kan du bestille bord hos oss, og det er som nevnt også mulig å bestille overnatting med frokost.

Vurderer du å krydre firmafesten med morsomme innslag underveis, står vi gjerne til tjeneste – både med ideer og alt det praktiske rundt. Vi foreslår:

 • Havnerundtur
 • Besøk på Tivoli
 • Segways
 • Go Boat
 • Fløtebollekurs
 • Vinsmaking
 • Ølsmaking
 • Kaffesmaking
 • Omvisning på Carlsberg.
 • Aktiviteter på Refshaleøen eller Halvandet (høvdingball, human football, kajakk m.m.)
 • Kveldsunderholdning hos Wallmans (se pakketilbudene på The Square og Imperial Hotel)
 • Avslutt dagen på et av våre hoteller, så sørger vi for å gi dere en fantastisk sommerfest i København.

Arranger også årets julebord eller nyttårsfest hos oss!

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene