Vesterbro – et område med friskhet, sjarm og idérikdom

Utforsk ditt favorittområde og ta inn den egne atmosfæren og stemningen som preger severdighetene i området. Vesterbro grenser til Sydhavnen, Valby, Frederiksberg og København K – områder som alle bidrar til utviklingen av Vesterbro. 

Severdigheter på Vesterbro i nærheten av hotellet

Vesterbro er en blanding av ungdommelighet, barnefamilier og et blomstrende kulturliv. I Kødbyen, som ligger like ved Halmtorvet, finner du kule gallerier, lekre restauranter og hippe nattklubber i de gamle slaktehallene. Ved siden av ligger Øksnehallen, som ofte byr på ulike kulturarrangementer. Herfra kan du gå en av smågatene mellom Halmtorvet og Istedgade og ta til venstre fra Istedgade mot Enghave Plads. Hele veien langs Istedgade finner du en rekke butikker der du kan velge mellom kjente merker og mer personlig design. I utkanten av Vesterbro ligger en liten by i byen:Humlebyen. En samling av hus fra det forhenværende B & W, som ble oppført til arbeiderne i 1884–95. Like ved står de gamle Carlsberg-bygningene på grensen til Valby. Konsertscenen Vega ligger i nærheten av Enghave Plads – legg for øvrig merke til porten til venstre for inngangen, som fører inn til Basement, som kanskje har et spennende arrangement du ønsker å få med deg. Nordens største kino, Imperial ligger på Vesterbro, og her finner du ofte de store actionfilmene. På Vesterbro er det dessuten mulig å se noen av de smalere filmene som det er vanskelig å finne andre steder – for eksempel på kinoen Vester Vov Vov. Like ved Vester Vov Vov ligger Københavns bymuseum, som kan fortelle alt om byens historie. Alt dette og mye mer kan du oppleve på Vesterbro.

Du kan for eksempel bo på Imperial Hotel, som ligger i hjertet av Vesterbro, eller på The Square som også ligger like ved Halmtorvet og Istedgade. Bestill rom på livlige Vesterbro allerede nå.

Bo like ved severdighetene med Arp-Hansen Hotel Group

Etter en lang dag i byen med opplevelser og severdigheter kan du tilbringer natten på et av Arp-Hansen Hotel Groups lekre hotellerWakeup CopenhagenCopenhagen Island og Tivoli Hotel ligger alle på Vesterbro, like ved Kalvebod Brygge. Du kan også velge å bo på Imperial Hotel eller The Square, som alle ligger i området rundt Hovedbanegården og Tivoli. Hvis Vesterbro er et av dine favorittområder i byen, har du altså rik anledning til å bestille et hotell som dekker dine behov.

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene