Photo by:  Nathan Dumlao | Source: Unsplash

Safe Stay

Hos oss kan du alltid føle deg trygg

SAFE STAY er navnet på vår beredskap for håndtering av pandemier som Covid-19 og andre hendelser som krever en ekstra innsats. Nedenfor finner du en kort oversikt over de spesielle innsatsene på rengjørings- og hygieneområdet. 

Parallelt med innsatsen på hygieneområdet prioriterer vi matsikkerheten høyt. Både gjester og samarbeidspartnere skal naturligvis kunne føle seg trygge på at vi håndterer mat og drikke korrekt. Dette styres av faste Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)-revisjoner.

Arp-Hansen Hotel Group har valgt å ha tre ganger så mange revisjoner som vi er forpliktet til. Dette fordi ingenting er viktigere enn sikkerheten for gjester, ansatte og andre som er i kontakt med selskapet.

Rengjorte hotellrom

Alle hotellrom rengjøres grundig mellom hver gjesteinnsjekking med miljøvennlige, svanemerkede produkter. Dørhåndtak, fjernkontroller, hårfønere, servant, lysbrytere og andre overflater desinfiseres. Håndklær og sengetøy blir skiftet.

Rengjøring etter behov

For Arp-Hansen Hotel Group er det viktig å ta ansvar og inspirere deg som gjest til å gjøre det samme.

Vi lar det være opp til deg å bestemme om du ønsker daglig rengjøring av rommet hvis du bor hos oss flere netter på rad. Det betyr at vi ikke automatisk rengjør rommet, men lar deg ta valget.

Ønsker du likevel daglig rengjøring av rommet og/eller nye håndklær, kommer vi gjerne. Du må bare gi beskjed i resepsjonen innen kl. 22.00 kvelden før.

Initiativet bidrar til et vesentlig lavere strøm- og vannforbruk.

Fellesarealer

Utsatte overflater som dørhåndtak, betalingsterminaler og heisknapper, blir løpende og grundig desinfisert. Beholdere med håndsprit er fritt tilgjengelig for gjester og medarbeidere i alle hotellenes fellesarealer, fasiliteter og restauranter.

Konferanse

Arp-Hansen Hotel Group har over 100 møte- og konferanselokaler, samt en kongressal. Alle er miljøsertifisert av Green Key. Dørhåndtak, stoler, bord, kontorartikler, kaffemaskiner, AV-utstyr og andre overflater blir rengjort og desinfisert før og etter konferanser. Flasker og dispensere med hånddesinfeksjon er tilgjengelige i alle møterom.

 

Green Key

Green Key er det vanligste miljømerket innen internasjonal turisme. Bruk av dette merket krever at man oppfyller en rekke strenge miljøkrav innen 13 områder, blant annet energi- og vannforbruk. I Danmark har vi valgt å ha de strengeste kriteriene blant alle Green Key-landene.

Arp-Hansen Hotel Group var den første større hotellkjeden som sluttet seg til ordningen. Det skjedde i 2009.

Svanemerket

Merket fokuserer på den samlede miljøbelastningen fra produksjon og forbruk.

Det innebærer strenge miljøkrav i samtlige faser av et produkts livssyklus, også med hensyn til kjemikalier.

Arp-Hansen Hotel Group benytter merket på såpe, sjampo, lotion og maskinoppvaskmidler. Alle såpe- og lotionprodukter er Svanemerkede. Svanemerket og EU-Blomsten er Danmarks offisielle miljømerker. 

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene