Romantisk weekendopphold i København

København er en vakker og romantisk by som egner seg ypperlig som reisemål for en romantisk weekend. Enten dere er nyforelskede eller har vært sammen lenge, er en romantisk weekend en glimrende anledning til å nyte hverandres selskap uten hverdagens forpliktelser og gjøremål.

Flere av hotellene våre tilbyr «parterapi», der dere får spesialoppvartning under hele oppholdet. Finn en weekend som passer for dere, og bestill et romantisk weekendopphold i dag!

Besøk et av våre romantiske hoteller

Flere av hotellene våre er ekstra romantiske både med hensyn til beliggenhet og stemning. Bo i hjertet av gamle København og nyt de vakre og romantiske omgivelsene.

Flere av hotellene våre ligger i området rundt Kongens Nytorv, med Nyhavn og Det Kongelige Teater som naboer. Dette er et stemningsfullt og fredelig strøk, men samtidig en del av Københavns pulserende storbyliv.

Bo sentralt på Hotel Phoenix, Copenhagen Strand og 71 Nyhavn Hotel. Du får ikke bare en perfekt beliggenhet, men også vakre og romantiske omgivelser.  

Tilbring en weekend i København og nyt hverandre på en helt ny måte.

Romantiske opplevelser

Bo på et av våre romantiske og hyggelige hoteller, så har dere en perfekt base når dere skal ut og oppleve København. Uansett hvilken årstid dere velger å besøke byen, finnes det en rekke muligheter for romantiske opplevelser.

Vår og sommer er noe helt spesielt i København – folk trekker ut på fortauskafeene, og alle parker og grøntområder står i fullt flor. Gå tur langs de gamle vollene, ta en romantisk tur på Tivoli°eller pakk en piknikkurv og nyt en solskinnsdag på Kastellet – Københavns gamle festningsverk, som i dag er en flott, grønn oase.

Drar dere til København om høsten eller vinteren, er det også mange muligheter for romantiske opplevelser – ta S-toget litt nord for byen og gå tur i den fine dyrehagen når bakken er dekket av gult og rødt løv. Eller drikk varm kakao på en koselig kafe før dere besøker en av byens skøytebaner.

Når dere er ferdige med å utforske byen, kan dere dra tilbake til romantiske omgivelser på et av våre hoteller. Bestill et romantisk weekendopphold i dag, direkte på nett!


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene