The Square

Velkommen til The Square

Cirka 6000 kilometer fra København ligger verdens sentrum for "bucket list"-severdigheter, mangfold og kulturhungrende turister: New York. Her blir du møtt av liveopptredener, kunst og neonbelyste skyskrapere på hvert gatehjørne. En lignende stemning synes vi du skal oppleve når du bor på The Square.

For, som navnet vårt avslører, har vi første parkett til Rådhuspladsen – der tusenvis av mennesker hver dag rusler og løper forbi hverandre og passerer de historiske bygningene, statuene og lysreklamene som omgir plassen. Beliggenheten vår gjør også The Square til et møtested for danske og internasjonale gjester som ønsker å bo midt i Københavns navle.

De som ikke "bare" ønsker å finne 4-stjerners ro for natten, men også elsker sanseinntrykk, puls og overraskelser. Er du en av dem? Du er uansett velkommen til å besøke oss og oppleve alt både med åpne og lukkede øyne.

Vi gleder oss til å møte deg! 

Forvent det uventede

Uansett om du besøker New York eller København kan du være sikker på to ting: Alt kan skje, og alt kan la seg gjøre. Nettopp dette er også grunnen til at de to verdensbyene har wow-effekt – og magneteffekt – på turister på tvers av landegrenser og kulturer. Selvfølgelig er vi også fascinert av det energifylte og impulsive storbylivet. For på The Square er det rom for å slappe av, ha det morsomt og la seg rive med. Ikke minst når vi feirer høytider, merkedager og sportsbegivenheter og støtter opp om veldedige formål med arrangementer og temadager på hotellet.

Vi har det som morsomst når hverdagen krydres med litt farge og sprell – og vi merker at det smitter av på gjestene våre. Så når du kommer inn i lobbyen vår, kan du møte alt fra et ballongbasseng og regnbuecupcakes til en resepsjonist som har byttet ut hotelluniformen med halloween-kostyme.

Overnatt på et levende hotell

"The Big Apple" og Rådhuspladsen er den røde tråden på hotellet. Både designet, fargene og utsmykningen er inspirert av epler og kvadrater – og vi er heller ikke redd for å skape stemning med lys og lyd. I lobbyen vår finner du blant annet en vegg med fargede kvadrater som alle rammer inn et friskt eple … og ser ut som et fruktmaleri i 3D.

Kanskje oppdager du at motivet kan forandre seg fra dag til dag. Mange av gjestene våre "plukker" nemlig fra den spiselige, vitaminrike kunsten når de utforsker eller er på farten – og du er velkommen til å gjøre det samme.

I lobbyen kan du også bli kjent med københavnerne. Både de du kommer i snakk med … og de som uttrykker seg via bilder og tekst på fotoveggen vår. Den skildrer tilfeldige københavnere som deler sine personlige historier om byen de elsker.

Nyt frokost, bobler eller arbeidsro på toppen av København

Kulturen, de trendy smaksopplevelsene og det pulserende livet i gatene utmerker seg som Københavns trekkplaster. Det kan imdlertid føles herlig å søke seg opp dit luften er frisk og føles uberørt, og der utsikten er vid og lokkende. Det har du muligheten til i The Squares frokostrestaurant i 6. etasje, her har du utsikt til byens tak og høye kobberspir. Og her serveres det frokostbuffé, med bl.a. nybakt brød, bacon og egg, ost og syltetøy, yoghurt, mysli og bakverk med generøse mengder glasur. 

Executive-loungen vår ligger også i 6. etasje. Her kan du for eksempel jobbe og fordype deg i lesestoff og nyte alt fra kaker, frisk frukt og croissanter til kaffe og musserende vin. Er du gjest i et Executive-rom, en Junior-suite eller Junior-suite Deluxe har du gratis adgang til loungen. 

På solfylte og varme dager kan du nyte dagens første måltid eller nippe til et glass under åpen himmel på den store terrassen vår ... mens de forbipasserende nede på gaten kanskje sender deg misunnelige blikk. Men det kan du vel ikke klandre dem for?

I sentrum av severdigheter, gastronomi … og kanskje uutforskede opplevelser

Photo by: Martin Heiberg | Source: Visit Denmark
Photo by: Ty Stange | Source: Visit Copenhagen

Når du bor på The Square er det enkelt å fylle opp opplevelseskontoen. Som gjest hos oss bor du med gangavstand til bl.a. Kongens Nytorv, Tivoli, kinoer, museer, en mengde av shoppingfristelser på Strøget og den fristende lyden fra cocktailshakerne på de mange barene og dansestedene. På Rådhuspladsen, vår gjestfrie nabo, kan du ha mulighet å se utstillinger og få synge med til livemusikk under åpen himmel.

Er du umettelig når det gjelder storbyens severdigheter og matopplevelser? Isåfall skal du ikke nøle med å ta kontakt. Vi er nemlig godt kjent i København – og anbefaler gjerne opplevelser som kan fremkalle alt fra lysten til å fotografere og begeistrede utrop til latteranfall og amors piler. Og vi tipser også om opplevelsene du ikke finner i turistguiden.

The Square

Trendy og stilrent designhotell på Rådhusplassen.

Photo by: Visit Copenhagen | Source: Visit Copenhagen
Torvehallerne

Torvehallerne er et populært matmarked like ved Nørreport. Her rår ofte en travel stemning, ettersom mer enn 60 000 dansker avlegger markedet et besøk – hver uke! Her finner du ferskt kjøtt, fersk fisk og grønnsaker i alle avskygninger.

Les mer

Photo by: Thomas Høyrup Christensen | Source: Visit Copenhagen
Øl & Brød

Øl & Brød serverer tradisjonelle smørrebrød med en moderne vri. Den klassiske smaken av Danmarks nasjonalrett kombineres med øl som passer til hver enkelt rett. Kjøkkenet drives av to kokker som vant sølv i danmarksmesterskapet i Smørrebrød 2013.

Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans tilbyr den perfekte aften på byen med middag og show i den gamle Cirkusbygningen i Jernbanegade, like ved rådhusplassen. Her finner du restaurant, underholdning og nattklubb under ett tak.

Les mer

Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget er den berømte gågaten i Indre By København som går fra Rådhusplassen til Kongens Nytorv. Gågaten har et stort utvalg av butikker, med alt fra rimlige kjeder til noen av verdens dyreste merkevarebutikker.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli er en eventyrlig fornøyelsespark i hjertet av København. Tivoli ble grunnlagt i 1843 og er med det verdens nest eldste fornøyelsespark, som har vært en stor attraksjon siden starten.

Les mer

Christiansborg Slot | Photo by: Martin Heiberg | Source: VisitCopenhagen
Christianborg

Legg turen forbi Christiansborg, der du finner en herlig oase med springvann og gamle trær ved Det Kgl. Bibliotek. Her er det så stille at det nesten ikke er til å tro at man befinner seg i indre by.

The Square ligger ved Rådhusplassen i hjertet av København. Her har du enkel tilgang til diverse offentlige transportmidler.

 • Parkeringshus under hotellet
 • 300 m til Vesterport stasjon (S-tog)
 • 130 m til nærmeste buss (bus 2A, 5C, 6A, 12,14, 26, 97N, 250S)

Rom og suiter

Har du lyst til å bo i sentrum av kulturopplevelser, imponerende arkitektur og variert folkeliv? The Square ligger på første parkett ved Rådhuspladsen og har et streif av "The Big Apple" som tiltaler både danske og internasjonale gjester.

I motsetning til byen som aldri sover, legger vi stor vekt på sovemiljøet, slik at du kan våkne med fulladet batteri. Firestjernershotellet har 268 rom, alle med aircondition, mye naturlig lys og en luftig atmosfære. Rommene har også et diskré tema med firkantede former og røde eller grønne farger. Minner de to fargene deg om en bestemt frukt?

Fra flere rom og suiter har du utsikt over Rådhuspladsen fra fyrverkerihøyde – et spektakulært syn både på en vanlig ukedag og den siste dagen på året.

Standard

Er du ute etter et rimelig hotellrom med mye naturlig lys, er våre Standard-rom det riktige valget for deg. Her kan du la deg underholde, siden rommet har TV og gratis Wi-Fi. På rommet finner du også minibar, kroppsprodukter og en tøydamper for eventuelt ustrøkne klær. Vi tilbyr standardrom både som enkeltrom, mindre dobbeltrom og dobbeltrom, der sistnevnte enten har en stor dobbeltseng eller to separate senger.

Enkeltrom: 15 kvm og en enkeltseng på 110 cm.

Mindre dobbeltrom: 18 kvm og en dobbeltseng på 140 cm.

Dobbeltrom: 19 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på The Square

Superior

Ønsker du et rom som er større enn et standardrom og har rikelig med dagslys, er et Superior-rom det riktige valget for deg. Her kan du la deg underholde av TV, Bluetooth-spiller og gratis Wi-Fi. Rommet har i tillegg minibar, kroppsprodukter, gratis kaffe- og te-fasiliteter samt tøydamper for eventuelt ustrøkne klær. Du kan velge et Superior-rom som både enkeltrom og dobbeltrom, der sistnevnte enten har en stor dobbeltseng eller to separate senger.

Enkeltrom: 18 kvm og en enkeltseng på 140 cm.

Dobbeltrom: 20 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på The Square

Executive

Hvis du ønsker et lyst og romslig hotellrom med direkte utsikt mot Rådhuspladsen og som inkluderer gratis adgang til vår Executive Lounge, er et Executive-rom det ideelle valget for deg. Rommet innbyr også til nytelse og velvære med badekåpe, tøfler og eksklusive Karmameju-kroppsprodukter. I tillegg kan du benytte deg av minibaren på rommet, TV, Bluetooth-spiller samt tøydamper, som gjør det enkelt og raskt å glatte ustrøkne klær. Vi tilbyr Executive-rom med både en stor dobbeltseng og to separate senger.

Dobbeltrom: 21 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på The Square

Executive Deluxe

Ønsker du et stort og lyst rom med utsikt til det yrende gatelivet fra egen balkong og gratis adgang til vår Executive Lounge, er et Executive Deluxe-rom det ideelle valget for deg. Rommet inspirerer også til nytelse og velvære med badekåpe, tøfler og eksklusive Karmameju-kroppsprodukter. Dessuten har du tilgang til minibar, TV, Bluetooth-spiller, kaffe- og te-fasiliteter samt tøydamper som glatter ut ustrøkne klær direkte på kleshengeren.

Dobbeltrom: 24 kvm, en dobbeltseng på 160 cm og en sovesofa på 70 cm til én person.

Les mer om rommene på The Square

Juniorsuiter

Ønsker du å skjemme deg selv bort med et lyst og luksuriøst rom som gir deg direkte utsikt over folkelivet, anbefaler vi en juniorsuite. Her kan du virkelig kose deg, siden suiten inkluderer gratis adgang til vår Executive Lounge og ellers tilbyr badekar, morgenkåpe, tøfler og eksklusive kroppsprodukter fra Karmameju. I tillegg kan du glede deg til nattesøvn i en stor dobbeltseng samt minibar, Bluetooth-spiller, TV og tøydamper som glatter ut ustrøkne klær direkte på hengeren.

Juniorsuite: 23 kvm og en dobbeltseng på 180 cm eller to senger à 90 cm.

Les mer om rommene på The Square

Juniorsuiter deluxe

Ønsker du et luksuriøst hotellopphold, utsikt til Rådhuspladsen og gratis adgang til vår Executive Lounge, er en Juniorsuite deluxe det ideelle valget for deg. Her kan du se frem til å nyte eget badekar, morgenkåpe, tøfler, eksklusive kroppsprodukter og en stor dobbeltseng. I tillegg kan du glede deg til nybrygget, gratis kaffe og te fra Nespresso-maskinen, minibar, TV og tøydamper som glatter ut ustrøkne klær direkte på hengeren.

Juniorsuite deluxe: 32 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på The Square

Familierom

Hvis du helst vil sove i nærheten av både storbyens attraksjoner og familien eller vennene dine, er familierommene våre et naturlig valg. Dere kan blant annet glede dere til badekar med dusj,TV med barnekanaler, minibar, gratis Wi-Fi, kaffe- og tefasiliteter samt tøydamper som glatter ut ustrøkne klær direkte på hengeren. Vi tilbyr familierom som rom for tre personer, rom for fire personer og som standardrom med dør imellom og plass til opptil fem personer.

Familierom for tre personer: 22 kvm, en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm og en sovesofa på 70 cm.

Familierom for fire personer: 23 kvm, en dobbeltseng på 180 cm eller to senger à 80 cm og en sovesofa på 140 cm.

Rom for fem personer med dør imellom (Connecting-rom): 40 kvm, en dobbeltseng på 160 cm, to senger à 80 cm pluss en sovesofa på 70 cm. 

Les mer om rommene på The Square

Luksus Connecting

Hvis du setter pris på et luksuriøst rom der du kan bo både i nærheten av Københavns største severdigheter og familien eller vennene dine, er våre Luksus Connecting-rom det ideelle valget. Dere får da to juniorsuiter ved siden av hverandre og kan skjemme dere selv bort med blant annet badekar med dusj, badekåpe og tøfler. Dere kan også glede dere over TV, Bluetooth-spiller, minibar, gratis Wi-Fi og gratis fasiliteter med nybrygget kaffe og te. Våre Luksus Connecting-rom har plass til opptil åtte personer.

Kombinerte luksusrom: 45 kvm, en dobbeltseng på 180 cm eller to 80 cm-senger pluss to 140 cm-sovesofaer.

Les mer om rommene på The Square

Allergivennlige rom

Er du plaget med allergi og ønsker en god natts søvn, kan du velge et allergivennlig rom i alle kategoriene våre. Rommene ligger i 3. etasje og har tregulv. De har dyner fylt med hulfiber og fyll i bomull/polyester og puter med kulefiber og fyll i bomull/cambric. Både sengetøy og håndklær blir vasket med allergivennlige vaskemidler. I tillegg blir rommene rengjort med produkter fra den grønne produktserien Oasis Pro. Lider du av støvallergi, anbefaler vi at du ikke bruker airconditionanlegget da dette kan spre støv i rommet.

Har du spørsmål eller ønsker å be om et allergivennlig rom, er det bare å kontakte oss på thesquare@arp-hansen.dk eller på +45 3338 1200.

Enkeltrom: En enkeltseng på 110 cm.

Dobbeltrom: En dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på The Square

Fasiliteter og tjenester

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Aircondition i alle rom
 • Innsjekking fra kl. 15.00*
 • Utsjekking før kl. 12.00*
 • Ekspressutsjekking*
 • Frokostbuffé hverdager kl. 06.30–10.00, helger kl. 07.00–11.00 og helligdager kl. 07.00–11.00
 • Frokost «to go»
 • Parkeringsmuligheter
 • Bar
 • Safe og tøydamper i alle rom
 • TV og Bluetooth-spiller i alle rom
 • Familie- og barnevennlig
 • Tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser
 • Allergivennlige rom
 • Kaffe- og tefasiliteter i alle rom
 • Døgnbetjent resepsjon
 • Sykkelutleie
 • Hunder og katter er velkomne
 • Røykfritt hotell
 • Mange guider og tips til opplevelser i København

*Tidligere innsjekking og senere utsjekking er mulig på forespørsel. Har du det travelt ved avreise, kan du benytte ekspressutsjekkingsautomaten i lobbyen.

The Square

Rådhuspladsen 14
1550 København V, Danmark
Tlf. +45 3338 1200
thesquare@arp-hansen.dk


Besøk nettstedet

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene