Administrasjon

Arp-Hansen Hotel Groups hovedkontor

Nybrovej 75
2820 Gentofte, Danmark
Tlf. +45 4597 0500

Vår organisasjon

Organisasjonsplan
Se vår organisasjonsplan

Bookingavdeling

Trenger du hjelp til å finne akkurat det hotellet som skal gjøre ditt neste opphold i København eller Aarhus perfekt? Arp-Hansen Hotel Group eier totalt 14 hoteller som alle tilbyr noe spesielt – fra smaksopplevelser og utsikt til vannet til lounger og barnefasiliteter. Uansett hva du velger, ser alle sammen frem til å ønske deg velkommen, re sengen din og servere deg frokost under oppholdet i storbyen. 

Du er velkommen til å ringe eller skrive uforpliktende til vår sentrale bookingavdeling mandag–torsdag kl. 08.00–16.30 og fredag kl. 08.00–16.00 her: 

Tlf.: +45 8030 3045
E-post: book@arp-hansen.dk 

Rakk du oss ikke i åpningstiden? Da kan du kontakte hotellet direkte. Se kontaktinformasjon her.

Salgsavdeling

Er du på utkikk etter en skreddersydd, fleksibel og grønn firmaavtale som sikrer deg og medarbeiderne dine en fast base, kort vei til møtelokaler, sentrum og transport? Vi tilbyr deg og firmaet ditt en hotellavtale som matcher behov, ønsker og budsjett, og som du kan tilpasse til å gjelde for enkelte eller alle hotellene våre i København og Aarhus. 

Ønsker du mer informasjon eller et uforpliktende tilbud, er du velkommen til å ringe eller skrive til salgsavdelingen vår her: 

Tlf: +45 4597 0500
e-post: sales@arp-hansen.dk

Du kan lese mer om firmaavtalene her.

HR-avdeling

Har du spørsmål om hvordan det er å jobbe på en av hotellbransjens beste arbeidsplasser, er du velkommen til å kontakte HR-avdelingen vår her: 

Tlf.nr: +45 4597 0500
E-post: hr@arp-hansen.dk

Innkjøpsavdeling

Har du et produkt eller en tjeneste du gjerne vil fortelle oss om? Arp-Hansen Hotel Groups sentrale innkjøpsdeling tar seg av presentasjoner og/eller tester av mulige nye produkter og tjenester, innkjøps- og samarbeidsavtaler og tilhørende innkjøpskontrakter for alle hotellene våre.  

Ønsker du kontakt med innkjøpsavdelingen vår? Du er velkommen til å kontakte innkjøpssjefen vår, Jesper Poulsen, her: 

Tlf.: +45 4597 0500
E-post: procurement@arp-hansen.dk

Teknisk avdeling

Har du et ubesvart spørsmål om sikkerheten, f.eks om brannøvelser og evakuering på Arp-Hansen Hotel Groups hoteller? Eller har du tekniske spørsmål om f.eks vedlikehold av varmtvannsberedere og utskiftning til CO2-nøytrale lyskilder?

Kontakt gjerne vår tekniske avdeling for ytterligere informasjon. Du kan ringe eller skrive til vår tekniske sjef Jack Hellweg Bengtsson her:   

Tlf.nr: +45 4597 0500
e-post: jhe@arp-hansen.dk

E-faktura

Vil du gjerne spare penger på en miljøvennlig måte? E-faktura er nyttig for alle. Ikke bare for deg og oss hos Arp-Hansen Hotel Group, men også for naturen som vi alle setter pris på. 

Ved å bruke e-faktura kan vi redusere omkostningene, forkorte behandlingstiden, minske antall feil samt felling av skog og trær. Det betyr at vi og datterselskapene våre ikke tar imot papirfakturaer. 

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene