Steel House Copenhagen


En urban stemning

Et opphold på Steel House Copenhagen er for deg som liker luksussøvn og den betongbyggede kulturbyen over alle, New York – til lavpris.

I 2017 ble en industriell glassbygning med rustrøde rammer omgjort til Steel House Copenhagen. Bygningen ble også rammene til et hittil usett – og oversett – konsept, som gir nåtidens gjester det de forventer av et moderne hostel. Det vil si et konsept for deg og andre gjester som vil ha et snev av luksus uten at de skal koste for mye. Som vil sove tett på storbyens liv – og samtidig ha muligheten for å oppleve byen på et lavt lydnivå om natten. Et konsept for gjester som ønsker at den hjemmekoselige følelsen og de små hverdagsgledene – hjemmelaget mat, gratis Wi-Fi, fritidsinteresser og avslapping – følger med.

Steel House Copenhagen

Som gjest på det New York-inspirerte Steel House Copenhagen opplever du en helt ny standard på dagens by-hosteller. Her møter du minimalistiske linjer og design i en avbalansert kombinasjon av rå elementer, rustikt interiør og myke teksturer.

Wallmans

Wallmans tilbyr den perfekte aften på byen med middag og show i den gamle Cirkusbygningen i Jernbanegade, like ved rådhusplassen. Her finner du restaurant, underholdning og nattklubb under ett tak.

Les mer

Bremen Teater

Bremen Teater er et attraktivt alternativ til et tradisjonelt teater, med oppføringer som har fokus på kunst og kultur som uttrykksform.

Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium tilbyr lærerik underholdning for hele familien om stjernehimmelen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte utstillingen eller ta en tur i hjertet av planetariet, Rumteatret, som med sine 1000 kvadratmeter kan tilby spesielle filmopplevelser.

Les mer

Strøget

Strøget er den berømte gågaten i Indre By København som går fra Rådhusplassen til Kongens Nytorv. Gågaten har et stort utvalg av butikker, med alt fra rimlige kjeder til noen av verdens dyreste merkevarebutikker.

Tivoli entré
Københavns Tivoli

Besøk Georg Carstensens gamle fornøyelsespark, som ble bygget i 1843. Parken ligger sentralt plassert i København. Den byr på alt fra attraksjoner for store og små, et bredt utvalg av restauranter, teaterforestillinger og mange ulike typer konserter.

Les mer

Beliggenhet

Rom for god søvn – og gode samtaler

Steel House Copenhagen er et luksushostel på Vesterbro, som med sit blomstrende kulturliv og mangfoldige smaksopplevelser har blitt kjent som Københavns hippeste bydel. Etter er dag med sightseeing i storbyen, får du nå muligheten til å trekke deg tilbake i våre rammer som fanger essensen i en rå New York-stil.

Hotellets betongstøpte vegger mykes opp av lyse trepanel og møbler, putefylte skinnsofaer og dansende flammer i peisen. Hotellet får også liv fra alle summende gjester som samler seg i felleskjøkkenet, i treningssentret og ved bassenget … eller synker ned i loungen med en håndbrygget øl i hånden, før de beveger seg ut i Københavns natteliv.

Har du lyst til å prøve en urban stemning? Vi gleder oss til å ta imot deg på Steel House Copenhagen. 

Steel House Copenhagen

Herholdtsgade 6
DK-1605 København V
Tlf. 45 3317 7110
Send e-mail
Besøk nettstedet