Steel House Copenhagen

En urban stemning

Et opphold på Steel House Copenhagen er for deg som liker luksussøvn og den betongbyggede kulturbyen over alle, New York – til lavpris.

I 2017 ble en industriell glassbygning med rustrøde rammer omgjort til Steel House Copenhagen. Bygningen ble også rammene til et hittil usett – og oversett – konsept, som gir nåtidens gjester det de forventer av et moderne hostel. Det vil si et konsept for deg og andre gjester som vil ha et snev av luksus uten at de skal koste for mye. Som vil sove tett på storbyens liv – og samtidig ha muligheten for å oppleve byen på et lavt lydnivå om natten. Et konsept for gjester som ønsker at den hjemmekoselige følelsen og de små hverdagsgledene – hjemmelaget mat, gratis Wi-Fi, fritidsinteresser og avslapping – følger med.

Steel House Copenhagen

Som gjest på det New York-inspirerte Steel House Copenhagen opplever du en helt ny standard på dagens by-hosteller. Her møter du minimalistiske linjer og design i en avbalansert kombinasjon av rå elementer, rustikt interiør og myke teksturer.

Photo by: Wallmans | Source: Wallmans
Wallmans

Wallmans tilbyr den perfekte aften på byen med middag og show i den gamle Cirkusbygningen i Jernbanegade, like ved rådhusplassen. Her finner du restaurant, underholdning og nattklubb under ett tak.

Les mer

Photo by: Bremen Teater | Source: Bremen Teater
Bremen Teater

Bremen Teater er et attraktivt alternativ til et tradisjonelt teater, med oppføringer som har fokus på kunst og kultur som uttrykksform.

Photo by: Jacques Holst | Source: Visit Denmark
Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium tilbyr lærerik underholdning for hele familien om stjernehimmelen og astronomiens fascinerende univers. Se den flotte utstillingen eller ta en tur i hjertet av planetariet, Rumteatret, som med sine 1000 kvadratmeter kan tilby spesielle filmopplevelser.

Les mer

Photo by: Thomas Rousing | Source: Visit Copenhagen
Strøget

Strøget er den berømte gågaten i Indre By København som går fra Rådhusplassen til Kongens Nytorv. Gågaten har et stort utvalg av butikker, med alt fra rimlige kjeder til noen av verdens dyreste merkevarebutikker.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli er en eventyrlig fornøyelsespark i hjertet av København. Tivoli ble grunnlagt i 1843 og er med det verdens nest eldste fornøyelsespark, som har vært en stor attraksjon siden starten.

Les mer

Beliggenhet

Rom for god søvn – og gode samtaler

Steel House Copenhagen er et luksusvandrerhjem på Vesterbro, som med blomstrende kulturliv og mangfoldige smaksopplevelser er blitt kjent som Københavns hippeste bydel. Etter er dag med sightseeing i storbyen, får du nå muligheten til å trekke deg tilbake i våre omgivelser, som gjenspeiler følelsen med rå New York-stil.

De betongstøpte veggene mykes opp av lyst trepanel og møbler, skinnsofaer med puter og dansende flammer i peisen. Hotellet preges også av lyden av gjester som samler seg i felleskjøkkenet, i treningssentret og ved bassenget … eller synker ned i loungen med en håndbrygget øl i hånden, før de beveger seg ut i Københavns natteliv.

Er du nysgjerrig på den urbane stemningen? Vi gleder oss til å ta imot deg på Steel House Copenhagen. 

Steel House Copenhagen

Herholdtsgade 6
DK-1605 København V
Tlf.: +45 3317 7110
Send e-post

Besøk nettstedet

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene