Dra på romantisk miniferie til København

København er en romantisk by og perfekt for en romantisk weekendtur med kjæresten eller ektefellen. Byen har en rekke romantiske opplevelser å tilby. For eksempel en stemningsfull middag på en av byens gode restauranter, en tur på teateret eller Operaen eller bare en rolig spasertur og en kopp kaffe i romantiske og pittoreske Christianshavn. Arp-Hansen kan tilby en romantisk hotellopplevelse°på et av våre 11 sentralt beliggende hoteller i København. Dere kan også velge å bo på Gentofte Hotel, som ligger cirka åtte kilometer fra Københavns bykjerne, men som til gjengjeld tilbyr avslapping i naturskjønne omgivelser. Uansett hvilket hotell dere velger, har vi gode tilbud som gjør en romantiske ferie enda bedre. Les mer om vårt romantiske weekendopphold på denne siden.

Pust liv i romantikken

Noen ganger kan en helg vekk fra de hverdagslige rutinene være nettopp det dere trenger for å puste nytt liv i forholdet. Overrask kjæresten/ektefellen med en natt helt for dere selv midt i vakre København, og nyt å ha tid til hverandre. Vi kan tilby romantisk stemning på alle våre hoteller, og med «Romantikk for 2»-pakken gir vi dere en overnatting i et flott rom, en flaske musserende vin som dere får ved ankomst til hotellet, samt en deilig frokostbuffé . Bestill rom og «Romantikk for 2» raskt og enkelt på dette nettstedet, eller kontakt oss for mer informasjon. 

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud