Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center er vårt helt unike firestjerners luksushotell og et av de største og mest spektakulære arrangementssteder i København – like ved både Hovedbanegården, Rådhuspladsen, Tivoli og flere sentrale severdigheter. Vi disponerer mer enn 50 møte- og konferanselokaler samt den store kongressalen, som alene kan romme opptil 2400 gjester.

Tivoli Hotel & Congress Center er designet av Kim Utzon Arkitekter, og inspirert av Tivolis fantastiske utsmykning og atmosfære. Med luksusfasiliteter og et eget møte- og konferanseteam kan vi hjelpe deg med akkurat den konferansen, kongressen, firmafesten eller det kickoffet du planlegger. Uansett møtestørrelse og deltakerantall.

Det er mange muligheter for gode matopplevelser på hotellets restauranter, som blant annet er MASH Penthouse, Skybar Sticks’n’Sushi og Tivoli Brasserie. De to førstnevnte med utsikt over Københavns tak fra 12. etasje.

Mulighetene er mange på Tivoli Hotel & Congress Center!


Kapasitetsoversikt

Få oversikt over alle møtelokalene på Tivoli Hotel & Congress Center.

Last ned kapasitetsoversikt

Se våre møtepakker

Halvdagsmøte

Dagmøte

Heldagsmøte


Et skreddersytt møte fra vårt ekspertteam?

Vi har et stort konferanseeteam med bred erfaring innen planlegging av møter og konferanser, som står klart til å hjelpe deg med ditt neste arrangement. Vi har 52 spektakulære og moderne møte- og konferanselokaler samt en imponerende kongressal med plass til opptil 2400 personer, som egner seg for stort sett alle typer møter og arrangementer.

Trenger du inspirasjon eller har et spesielt møteopplegg i tankene, er det bare å kontakte møteteamet vårt allerede i dag. Vi følger deg fra A til Å, slik at du kan føle deg trygg hele veien.

Du kan ringe, sende oss en e-post eller fylle ut kontaktskjemaet vårt:

Telefon: +45 3268 4000
E-post: tivolihotel@arp-hansen.dk

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene