Tivoli Hotel & Congress Center

Tivoli Hotel & Congress Center er vårt helt unike 4-stjerners luksushotell og et av de største og mest spektakulære eventstedene i København – nær både Hovedbanegården, Rådhusplassen, Tivoli Hage og flere sentrale severdigheter. Vi har mer enn 50 møte- og konferanselokaler samt vår store kongressal, som alene kan huse opptil 2.400 gjester.

Tivoli Hotel & Congress Center er designet av Kim Utzon Arkitekter og inspirert av Tivolis fantastiske dekorasjoner og atmosfære. Med luksusfasiliteter og et dedikert møte- og konferanseteam kan vi hjelpe med akkurat den konferansen, kongressen, firmafesten eller kick-offen du planlegger. Uavhengig av møtestørrelse og antall deltakere.

Det er rikelig med muligheter for deilige matopplevelser på hotellets restauranter, som inkluderer blant annet MASH Penthouse, Skybar Sticks’n’Sushi og Tivoli Brasserie. De to førstnevnte med utsikt over Københavns tak fra 12. etasje.

Mulighetene er mange på Tivoli Hotel & Congress Center!

Kapasitetsoversikt

Få oversikt over alle møtelokalene på Tivoli Hotel & Congress Center.

Last ned kapasitetsoversikt

Se våre møtepakker

Halvdagsmøte

Dagmøte

Heldagsmøte


Et skreddersytt møte fra vårt ekspertteam?

Vi har et stort konferanseteam med masse ekspertise innen møte- og konferanseplanlegging, som står klare til å hjelpe med ditt neste event. Vi har 52 spektakulære og moderne møte- og konferanselokaler og en imponerende kongressal med plass til opptil 2400 personer, som passer til stort sett alle møte- og eventoppsett.

Trenger du inspirasjon, eller har du en spesiell møteoppsett i tankene, så kontakt vårt møteteam allerede i dag. Vi følger deg til døren, slik at du føler deg trygg hele veien.

Du kan ringe, sende oss en e-post eller fylle ut vårt kontaktskjema:

Telefon: +45 3268 4000

E-post: tivolihotel@arp-hansen.dk

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene