Copenhagen Island

Velkommen til Copenhagen Island

Vannutsikt får oss til å slappe av, la tankene fly og finne ny energi. Og det gir oss god helse og livskvalitet. I en storby med pulserende liv og høyt tempo er nærhet til vannet ekstra viktig, men det kan være vanskelig å nyte utsikten uten å bli forstyrret. Som gjest på Copenhagen Island er du omgitt av et krusende vannspeil i Københavns Havn. Her kan du oppleve storbyen i en fredfull versjon, samtidig som du har kort vei til sentrum og alle sentrale severdigheter. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Velkommen til en kunstnerisk innramming i glass

Lys, luft og glass er et gjennomgående tema for hotellet, som er tegnet av Kim Utzon. Du opplever det allerede når du kommer inn i foajeen, hotellets hjerte, som ligger i et 7-etasjes glasstårn og er utsmykket med overflater i høyglansmaterialer og blå glasskunst fra Lin Utzon. Her møtes du blant annet av store mengder lysinnslipp, som skaper en krystallrefleksjon av de nærliggende vannspeilene i havnen.

Hold møtene og konferansene hos oss

Du og møtedeltakerne er i gode og profesjonelle hender hos oss. Dere får en personlig vert eller vertinne som tar godt imot dere og sørger for at dagens program går knirkefritt. Trenger dere frisk luft for å kunne bidra til kreative ideer eller nye løsninger på problemer, må dere gjerne legge inn en «walk and talk» i agendaen – og gå en tur langs havnepromenaden.

Nyt frokost, lunsj, middag – og fest – hos oss

Bak en skrånende og glassinnrammet fasade ligger restauranten vår, The Harbour, på første parkett ved havnefronten. Her er du omgitt av vann og levende lysinnslipp mens du spiser dagens måltider. Du kan starte dagen med frokostbuffé eller brunchtallerkner som blant annet inneholder nybakt brød, ost, kjøttpålegg, syltetøy, egg, pølser, bacon, yoghurt og fersk, oppskåret frukt. Til lunsj og på kveldstid kan du, både som hotellgjest og som sulten forbipasserende, nyte våre à la carte-retter – og råvarerne på tallerkenen er alltid på sitt beste og mest smakfulle, siden vi tilpasser menyen etter årstidene.

The Harbour har plass til 226 gjester, og skaper en lys og feststemt ramme for alt fra bursdager og barnedåp til konfirmasjoner og bryllup.

Nærhet til storbyens opplevelser og severdigheter

Som gjest på Copenhagen Island bor du med gangavstand til Kødbyen med populære spisesteder og et pulserende natteliv, Hovedbanegården, Tivoli og badeplasser som er hyllet av CNN. Du kan også snøre på deg løpeskoene og ta en joggetur langs havnepromenaden.
Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.

Tivoli entré
Tivoli

Tivoli er en eventyrlig fornøyelsespark i hjertet av København. Tivoli ble grunnlagt i 1843 og er med det verdens nest eldste fornøyelsespark, som har vært en stor attraksjon siden starten.

Les mer

Photo by: Kødbyens Fiskebar | Source: Visit Copenhagen
Kødbyen

Kødbyen er stedet hvor de fleste av byens matbedrifter hører hjemme, og særlig fra kjøttbransjen – derav navnet. Side om side med slakteriene ligger restauranter og et pulserende natteliv som er blitt et mekka for byens hipstere.

Les mer

Photo by: VisitCopenhagen | Source: VisitCopenhagen
Fisketorvet

Fisketorvet shoppingsenter ligger ved havnefronten. Med 120 butikker og en rekke kafeer og restauranter er dette et av Danmarks største shoppingsentre.

Photo by: Astrid Maria Rasmussen | Source: VisitCopenhagen
Havnebadet

Havnebadet Islands Brygge er et friluftsbad sentralt beliggende i København, som tiltrekker seg alt fra barnefamilier og mosjonssvømmere til strandløver fra hele byen.

Copenhagen ligger ved havnen i København, like ved Fisketorvet. Her har du enkel tilgang til diverse offentlige transportmidler.

 • Parkeringsplasser tilknyttet hotellet
 • 450 m til Dybbølsbro stasjon (S-tog)
 • 180 m til nærmeste buss (bus 34, 97N)

Rom og suiter

Som gjest på Copenhagen Island får du en firestjerners og uforstyrret opplevelse, siden de 326 lyse og romslige rommene våre ligger omgitt av vann i Københavns havn. Vi tilbyr rom i 5 kategorier, der de fleste har direkte havneutsikt fra gulv til tak. Designet har en rød tråd av maritime utsmykninger, farger og overflater. Du legger kanskje merke til at sengegavlen er formet som et hvitt seil, nattbordene står som metalliske skipsmaster og minibaren er laget av åremønstret palisander, som er vanlig på eksklusive yachter.

Standard

Våre lyse standardrom er det prisgunstige valget under oppholdet i København. Her får du en storslagen utsikt over det københavnske bybildet, og du har også tilgang til gratis Wi-Fi, badekar med dusj samt stikkontakter med usb-porter ved sengegavlen. Vi tilbyr standardrom både som enkeltrom, dobbeltrom og rom med to separate senger.

Enkeltrom: 14 kvm og en enkeltseng på 80 cm.

Dobbeltrom: 19 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Island

Superior

I våre lyse Superior-rom kan du nyte den himmelvide utsikten mot vannet fra den franske balkongen, og samtidig glede deg over mer plass enn på et standardrom. Rommet har også gratis Wi-Fi, stikkontakter, usb-porter samt badekar og dusj. Vi tilbyr Superior-rom både som enkeltrom, dobbeltrom og rom med to separate senger. Enkelte av rommene har mulighet for én ekstra sengeplass på sovesofa.

Enkeltrom: 14 kvm og en enkeltseng på 80 cm.

Dobbeltrom: 21 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Island

Executive

I våre lyse og romslige Executive-rom får storbyoppholdet et streif av luksus. Her kan du ta på deg badekåpe og tøfler, og nyte den himmelvide utsikten til havnebadet fra din egen balkong. Rommet har i tillegg gratis Wi-Fi, badekar med dusj, kroppsprodukter fra luksusmerket Karmameju samt stikkontakter og usb-porter. Vi tilbyr Executive-rom både som dobbeltrom og med separate senger. Rom med separate senger ligger på bakkenivå og i 1. etasje.

Enkeltrom: 14 kvm og en enkeltseng på 80 cm.

Dobbeltrom: 21 kvm og en dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Island

Juniorsuite

I våre tre juniorsuiter og juniorsuite Deluxe får du et gjennomført luksuriøst og avslappende storbyopphold i lyse og luftige rom. Her kan du ta på deg badekåpe og tøfler, og nyte den himmelvide utsikten mot havnebadet fra sofagruppen. Alle juniorsuiter har gratis Wi-Fi, kaffemaskin med gratis kaffekapsler, to separate, regulerbare senger, badekar med dusj, kroppsprodukter fra luksusmerket Karmameju samt stikkontakter og USB-porter. Bor du i Deluxe-suiten, kan du også glede deg over egen balkong.

Juniorsuiter og juniorsuite Deluxe: 32 kvm og to regulerbare senger à 90 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Island

Rom for tre personer

I de lyse rommene våre for tre personer kan du gjøre storbyopplevelsen sammen med familie eller venner komplett. Her kan dere kose dere sammen, kanskje mens dere nyter utsikten over vannspeilet i havnebadet. Dere kan glede dere til badekar med dusj, minibar, TV samt gratis kaffe og te. I tillegg er det lett å opprettholde de daglige rutinene, siden det finnes både en komplett serie kroppsprodukter, føner og strykejern og -brett på rommet.

Rom for tre personer: 21 kvm, to senger på 80 cm og en ekstra seng på 80 cm.

Les mer om rommene på Copenhagen Island

Allergivennlige rom

Som gjest hos oss kan du nyte en uforstyrret søvn i et allergivennlig rom. Alle våre allergivennlige rom har tregulv, dyner med fyll av hullfiber og trekk i bomull/polyester samt puter med fyll av kulefiber og trekk av bomull/cambric. Sengetøy og håndklær vaskes bare med allergivennlige vaskemidler. I tillegg blir rommene rengjort med produkter fra den grønne produktserien Oasis Pro.

Lider du av støvmiddallergi, anbefaler vi at du ikke bruker airconditionanlegget, siden dette kan spre støv i rommet. Gardiner, sengeteppe, pyntepute og stoltrekk er i Alcantara-stoff.

Vi tilbyr allergivennlige rom både som enkeltrom, dobbeltrom og med to separate senger i alle romkategorier.

Enkeltrom: Enkeltseng på 80 cm.

Dobbeltrom: Dobbeltseng på 160 cm eller to senger à 80 cm.

Har du spørsmål eller ønsker å forhøre deg om våre allergivennlige rom, er det bare å kontakte oss.

Les mer om rommene på Copenhagen Island

Fasiliteter og tjenester

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Aircondition på alle rom
 • Innsjekking fra kl. 15.00
 • Utsjekking før kl. 12.00
 • Ekspressutsjekking
 • Frokostbuffé på hverdager kl. 06.30–10.00
 • Frokostbuffé i helger kl. 07.00–11.00
 • Parkeringsmuligheter
 • Treningssenter
 • Restaurant The Harbour med havneutsikt
 • Hyggelig bar med havneutsikt
 • Heis
 • Døgnbetjent resepsjon
 • Room service mandag til lørdag kl. 17.00–24.00 (siste matbestilling kl. 22.00)
 • Bagasjeoppbevaring
 • Sykkel- og bilutleie
 • Møte- og konferanselokaler
 • Lounge
 • Vask- og renstjeneste samme dag
 • Utlån av strykejern og -brett
 • Røykfritt hotell
 • Medlem av hjertestarternettverket
 • Vekking

Copenhagen Island

Kalvebod Brygge 53
1560 København V, Danmark
Tlf. +45 3338 9600
copenhagenisland@arp-hansen.dk
Besøk nettstedet

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene