Firmaavtale

Med en firmaavtale hos oss, får bedriften din en avtalepris på hotellene våre, uansett hvor dere ønsker å overnatte. Salgsavdelingen vår er behjelpelig med å lage en avtale som passer bedriftens behov. Alt dere trenger å gjøre er å kontakte oss.  

Tlf.: +45 4597 0500
E-post: sales@arp-hansen.dk

Vi gleder oss til å høre fra dere.

Krever ikke firmanummer eller passord

Med en direkte bestillingslenke til firmaavtalen, kan dere bestille rom til avtalepriser på hjemmesiden til alle de ulike hotellene våre. Du trenger ikke lenger å bruke firmanummer eller passord, men blir logget direkte inn på firmaavtalen.

Miljø, sosiale forhold og god selskapsledelse

Les om innsatsen vår med hensyn til bærekraft.
Om bærekraft hos oss

Vi ønsker at du som har en firmaavtale hos oss, skal få en god opplevelse!

En RESTAURANTKUPONG er en av de ekstra fordelene du får som firmakunde hos oss. Når du bestiller rom med ankomst fra 1. januar til og med 30. april 2024 gjennom firmaavtalen, får du en RESTAURANTKUPONG verdt   per rom per natt.

Les mer

Andre fordeler

Lynrask Wi-Fi
STAY&SAVE lojalitetsprogram
Restaurant-kupong
Prisgaranti
Fast kontaktperson
Fleksibilitet

Få tilgang til fantastiske overnattingstilbud direkte i innboksen

 Ved å registere deg aksepterer du å motta markedsføring på e-post fra Arp-Hansen Hotel Group A/S, Nybrovej 75, 2820 Gentofte, herunder fra gruppens hoteller, kongressenter og vandrerhjem, med informasjon om overnatting, gode tilbud, spennende arrangementer og konkurranser, samt om arrangementer som skal foregå i nærheten av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket via en avregistreringslenke i meldingen. I tillegg kan du når som helst motsette deg behandling av personopplysningene dine i forbindelse med direkte markedsføring. Jeg har lest og akseptert Arp-Hansen Hotel Groups retningslinjer for personvern. Merk at det kun er mulig å motta nyhetsbrevet på dansk.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene