71 Nyhavn Hotel

Velkommen til 71 Nyhavn Hotel

Photo by: Caitlin Collins | Source: Caitlin Collins

Midt i smørøyet i København ligger ikoniske Nyhavn, som rommer historier helt tilbake til 1600-tallet.°Historier om en kanal som har vært handelssentrum for sjøfarten i Østersjøen, senere et sted for sjanglende sjømenn, gledespiker og daglige politipatruljer ... til i dag å være forvandlet til en yrende og kulturhistorisk tidslomme med stor tiltrekningskraft både internasjonalt og lokalt.

Det er også her, i to fredede pakkhus på kanalens solside, du finner 71 Nyhavn Hotel. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen bak de røffe mursteinsfasadene som bærer preg av tidens tann ... men skjuler en diskré eleganse og unike opplevelser.

Overnatt luksuriøst bak historiske murer

Hos oss våkner du i en eksklusiv og avslappende atmosfære som er skjermet mot støy, men med kort vei til livet i byen og sjarmerende bølgeskvulp. Hotellet, som ligger delvis i Det Røde Pakhus fra 1805 og i Det Gule Pakhus fra 1830, har nemlig orkesterplass i havnen i København.

De gamle bygningene danner dermed en autentisk ramme rundt til sammen 130 Executive-rom og suiter. Mange av rommene har direkte utsikt til havet, fiskebåtene og ivrig fotograferende turister. I likhet med hotellet for øvrig har alle rommene et preg av diskré eleganse og skandinavisk stil. Særlig fra de rustikke bjelkene i pommersk furu, som bærer opp det historiske hotellet.

Smaksopplevelser og finurlige historier

Den gamle pakkhuskjelleren rommer frokostrestauranten vår – og her stiller du ikke bare dagens første matlyst, men også kunnskapslyst. For mens du fyller tallerkenen med alt fra omeletter og pannekaker fra den bemannende kjøkkenstasjonen til smørduftende croissanter og porsjonsglass med skyr, sprøtt tilbehør og bær, kan du lese små fortellinger og historiske aha-anekdoter. Dette konseptet kaller vi for "Frokostfortellinger".

Dus med en vertskapsmatros

Ånden, historien og den intime atmosfæren knyttet til denne adressen får deg til å glemme tiden og telefonen, senke skuldrene og hengi deg til dype samtaler. Ja, rett og slett bare nyte det som skjer her og nå. En stemning som harmonerer godt med hotellets vertskap – som setter sin ære i at du skal føle deg hjemme og helt spesiell.

Vi har nemlig både tid og lyst til å følge deg til heisen, spørre hva du ønsker å oppleve i storbyen og gladelig dele våre personlige favoritter blant alt som København har å tilby. Det er muligens også grunnen til at vi for flere år siden hørte oss selv bli omtalt som «vertskapsmatroser»... en tittel som fortsatt får oss til å trekke på smilebåndet.

I gangavstand til kongelig kulturarv, shopping og spisesteder

Det er ikke bare inne på 71 Nyhavn Hotel at du kan føle «stedets ånd», men også når du beveger deg utenfor hotellet. Vi kan varmt anbefale å rusle en tur i Nyhavn, der de smale, maleriske husene står side om side som fargeblyanter i et åpent pennal på den ene siden og du kan se gyngende fiskebåter på den andre.

Fortsett gjerne spaserturen til Kongens Nytorv og Strøget, og opplev severdigheter som for eksempel Amalienborg og Christianshavn. Lar du deg friste til å begi deg utenfor sentrum, går det både metro og busser like rundt hjørnet.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskré stil og topp beliggenhet ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn.

Photo by: Terry Mclaughlin | Source: Visit Copenhagen
Amalienborg og Amaliehaven

Amalienborg er regentparets vinterresidens. Det vakre slottsanlegget består av fire paleer, og de storslåtte lokalene til Christian Vll's palé er åpne for offentligheten.

Photo by: (c) World Mappers | Source: Visit Denmark
Nyhavn

Nyhavn er Københavns havneperle, som strekker seg helt fra Kongens Nytorv og Strøget og videre langs kanalen. Mange av de gamle husene er fortsatt bevart, og det eldste huset stammer helt tilbake fra 1681.

Photo by: Joesboy | Source: iStock
Kongens Nytorv

Kongens Nytorv ligger for enden av Strøget opp mot Nyhavn og er omkranset av vakre, gamle paleer. I midten står rytterstatuen av Kong Christian 5., og hver vår er det tradisjon at årets studenter feirer dagen ved å danse rundt statuen.

Photo by: Daniel Rasmussen | Source: Visit Copenhagen
Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater ble grunnlagt i 1748 og inneholder teater, opera, ballet og orkester – alt i samme hus. Teateret tilbyr forestillinger til deg som ønsker en spenndende og annerledes opplevelse.

71 Nyhavn Hotel ligger i sentrum av København, nærmere bestemt ved Københavns Havn. Her har du enkel tilgang til diverse offentlige transportmidler.

 • Parkeringshus nær hotellet
 • 57 m til havnebuss (havnebuss 991, 992)
 • 650 m til Kongens Nytorv (metro)
 • 210 m til nærmeste buss (buss 66)

Rom og suiter

Hvis veggene kunne snakke, ville de fortelle historier om hardtarbeidende sjømenn, klingende riksdalere og sekker fulle av eksotisk krydder. Selv om de gamle pakkhusveggene ikke kan beskrive livet i Nyhavn de seneste 200 årene med ord, kan du føle et historisk vingesus.

På 71 Nyhavn Hotel får du nemlig et eksklusivt hotellopphold og våkner under gamle bjelker av pommersk furu som ligger side om side i de fredede bygningene. Til sammen har hotellet 130 executive-rom og suiter fordelt på Det Gule Pakhus og Det Røde Pakhus. Uansett hva du velger, er frokostbuffeen vår inkludert i prisen.

Suite Deluxe View

Vår Suite Deluxe View på over 50 kvm er det perfekte valget for deg som ønsker en crème de la crème-hotellopplevelse under oppholdet i København. Vi følger deg til suiten og din private entré, der du har tilgang til to rom som begge er innredet med en stor dobbeltseng fra luksusmerket Carpe Diem.

Når du våkner under de originale furubjelkene i hotellrommet, kan du starte dagen med en inkludert frokostbuffé og lytte til historiefortelling i frokostrestauranten vår.

De franske glassdørene i suiten slipper inn masse dagslys og gir også utsikt over det yrende livet i havnen og mot Inderhavnsbroen som forbinder bydelen med Christianshavn.

Suiten har også gratis minibar, eksklusive kroppsprodukter fra Karmameju samt nybrygget kaffe og te fra Nespresso-maskinen.

Suite Deluxe View: Mer enn 50 kvm og to dobbeltsenger à 180 cm.

Les mer om rommene på 71 Nyhavn Hotel

Juniorsuite Deluxe View

Våre Junior-suite Deluxe View-rom er det ideelle valget for deg som setter pris på luksuriøse rammer og mye naturlig lys.

Disse rommene ligger på hjørnene av Det Røde Pakhus og har utsikt direkte til vannet i Københavns havn og Nyhavn. Her kan du kose deg i sofakroken mens du betrakter det yrende livet i havnen.

Etter en natts søvn i en stor dobbeltseng fra det eksklusive merket Carpe Diem kan du glede deg til inkludert buffé og historiefortelling i frokostrommet vårt.

Juniorsuiten har i tillegg gratis kaffe og te fra Nespresso-maskinen, morgenkåpe, tøfler og eksklusive Karmameju-badeprodukter.

Junior-suite Deluxe View: 25 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på 71 Nyhavn Hotel

Juniorsuite Deluxe

Våre Juniorsuiter Deluxe ligger i Det Røde Pakhus, og noen av rommene har sovesofa, noe som gjør dem ideelle for en liten familie. Alle juniorsuitene har originale takbjelker, og her finner du ro for natten i en eksklusiv dobbeltseng fra Carpe Diem.

Du kan også glede deg til inkludert frokost, gratis minibar, gratis kaffe og te fra Nespresso-maskinen, morgenkåpe, tøfler og eksklusive kroppsprodukter fra Karmameju.

Juniorsuite Deluxe: 25 kvm og en dobbeltseng på 160 cm.

Les mer om rommene på 71 Nyhavn Hotel

Juniorsuiter

Våre lyse Juniorsuiter er det naturlige valget for deg som ønsker et luksusopphold på toppen av København. I disse eksklusive loftrommene kan du oppholde deg uforstyrret, siden de fordeler seg på to etasjer – det ene med separat soveavdeling og en luksusseng fra Carpe Diem, og det andre med oppholdsrom og arbeidsplass.

Som gjest i Juniorsuiten får du også inkludert frokostbuffé og gratis kaffe fra Nespresso-maskinen. Du kan også glede deg til morgenkåpe, tøfler, eksklusive kroppsprodukter fra Karmameju og et varmt boblebad i badekaret.

Juniorsuite: 22 kvm og en dobbeltseng på 160 cm.

Les mer om rommene på 71 Nyhavn Hotel

Executive Double Deluxe View

Våre Executive Double Deluxe View-rom på den solrike sørsiden av Det Røde Pakhus har utsikt over havnen på den ene siden, og folkelivet og de fortøyde båtene langs Nyhavn på den andre siden.

Rommene slipper inn mye naturlig lys og byr på velvære både for smaksløker og sinn. Du kan blant annet nyte inkludert frokost, Nespresso-maskin, en stor luksusseng fra Carpe Diem, morgenkåpe, tøfler og badeprodukter fra Karmameju.

Executive Double Deluxe View: 23 kvm og en dobbeltseng på 180 cm.

Les mer om rommene på 71 Nyhavn Hotel

Executive Double View

Våre Executive Double View-rom i den østvendte gavlen gir deg en direkte utsikt over skipene og vannet i Københavns havn. Her kan du glede deg til luksuriøs nattesøvn i en dobbeltseng av merket Carpe Diem samt inkludert frokostbuffé.

På rommet kan du også skjemme bort deg selv med eksklusive badeprodukter fra Karmameju, morgenkåpe, tøfler og en nybrygget kopp fra Nespresso-maskinen.

Executive Double View: 20 kvm og en dobbeltseng på 160 cm.

Les mer om rommene på 71 Nyhavn Hotel

Executive Double Deluxe

I våre Executive Double Deluxe-rom, med utsikt mot det andre pakkhuset, kan du nyte et eksklusivt og avslappende hotellopphold. Her kan du glede deg til luksussøvn i en dobbeltseng av merket Carpe Diem.

I tillegg kan du blant annet glede deg til inkludert frokost, badeprodukter fra det danske luksusmerket Karmameju, gratis kaffe fra Nespresso-maskin og et lyst baderom med gylne detaljer.

Executive Double Deluxe: 20 kvm og en dobbeltseng på 160 cm.

Les mer om rommene på 71 Nyhavn Hotel

Executive-rom

Executive-rommene har utsikt til det andre pakkhuset, og passer perfekt for deg som ønsker den rimeligste romkategorien. Her får du frokost inkludert, en luksuriøs seng av merket Carpe Diem og eksklusive kroppsprodukter fra Karmameju. Du kan også tilberede gratis kaffe og te med Nespresso-maskinen på rommet.

Vi tilbyr Executive-rom som henholdsvis enkeltrom og dobbeltrom.

Enkeltrom: 14 kvadratmeter og en enkeltseng på min. 140 cm.

Dobbeltrom: 20 kvm og en dobbeltseng på 160 cm.

Les mer om rommene på 71 Nyhavn Hotel

Fasiliteter og tjenester

 • Gratis Wi-Fi på hele hotellet
 • Aircondition i alle rom
 • Innsjekking fra kl. 15.00*
 • Utsjekking før kl. 12.00*
 • Frokost på hverdager kl. 06.30–10.30
 • Frokost i helger kl. 07.00–11.00
 • Restaurant Il Rosmarino
 • Heis
 • Døgnbetjent resepsjon
 • Room service mandag til lørdag kl. 12.00–22.00
 • Room service søndag kl. 16.30–21.30
 • Safe på alle rom
 • Sykkel- og bilutleie
 • Gratis bruk av PC i lobby 
 • Vask- og renstjeneste
 • Strykejern og strykebrett i alle rom
 • Mulighet for ulike typer hodeputer
 • Barnevakt

*Tidligere innsjekking og senere utsjekking er mulig på forespørsel.

71 Nyhavn Hotel

Nyhavn 71
1051 København K, Danmark
Tlf. +45 3343 6200
71nyhavnhotel@arp-hansen.dk


Besøk nettstedet

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene