Hoteller med frokost


Er du ute etter et hotell i København med frokost?

Få en rolig og god start på dagen enten du er på ferie eller forretningsreise i København. Alle hotellene våre tilbyr opphold som inkluderer en herlig frokostbuffé. 

Stå opp til en herlig buffé

Det sies at frokosten er dagens viktigste måltid, og nettopp derfor serverer vi bare det beste i frokostrestaurantene på hotellene våre. Og finnes det noe bedre etter en god natts søvn enn å stå opp til et nydelig måltid med blant annet nybakt brød, egg, frukt, yoghurt, kaffe og mye mer?

Frokstbufféen varierer fra hotell til hotell

Du finner alt som tilhører den klassiske skandinaviske frokostbufféen med syltetøy, ost, godt brød, diverse pålegg og et bredt utvalg av forskjellig drikke som kaffe, te og juice. I tillegg har hvert enkelt hotell sine egne retter på frokostbufféen. 

Bestill hotell med frokost direkte på denne siden – du kan naturligvis bestille på alle hotellene våre i sentrum av København samt på Gentofte Hotel. Gentofte Hotel ligger i naturskjønne omgivelser 8 kilometer nord for København.

Få en energiboost

Velger du et av hotellene våre, får du en perfekt base midt i byen. Da er det ekstra viktig å få en energiinnsprøytning allerede fra morgenen av, slik at du er klar for alle ferieopplevelsene. Velg et alternativ som inkluderer frokost, slik at du skaffer deg det beste utgangspunktet for oppholdet.

Bo sentralt i København

Arp-Hansen Hotel Group tilbyr et bredt utvalg av unike hoteller på de beste adressene, med kort vei til en rekke severdigheter. Alle hotellene våre ligger nemlig sentralt i København, like ved knutepunkter som Rådhuspladsen, Kongens Nytorv og Kalvebod brygge.

Dermed har du også mulighet til å besøke noen av byens egne brunsj- og frokostrestauranter. Les mer om de ulike bydelene i København her, som alle har nydelig mat og mange severdigheter å by på.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskré stil og topp beliggenhet ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden.

Gentofte Hotel

Trivelig og stilfullt hotell i naturskjønne omgivelser.

Imperial Hotel

Tradisjon møter fornyelse og internasjonal atmosfære i hjertet av København.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og eleganse ved Kongens Nytorv.

Steel House Copenhagen

Som gjest på det New York-inspirerte Steel House Copenhagen opplever du en helt ny standard på dagens by-hosteller. Her møter du minimalistiske linjer og design i en avbalansert kombinasjon av rå elementer, rustikt interiør og myke teksturer.

The Square

Trendy og stilrent designhotell på Rådhusplassen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotell i Aarhus – nabo til Bruun's Galleri og like ved Hovedbanegården.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Next House Copenhagen

Next House Copenhagen ligger bare et steinkast fra Sentralstasjonen, Tivoli og Københavns vannkant og er byens nye luksusvandrerhjem.

FAQ

Har alle hoteller frokost?

Alle hotellene våre har frokost. Hos Arp-Hansen Hotel Group vil du finne en lekker frokostbuffé på alle våre hoteller . Her kan du stå opp til en buffé som byr på alt et hjerte kan ønske seg. Når du bestiller ditt opphold, kan du selv velge om det skal være med eller uten frokost.

Har noen hoteller gratis frokost?

Vår frokost kan være inkludert i oppholdet. Du kan selv velge om du ønsker frokost inkludert eller ikke. Ønsker du frokost når du bestiller et opphold, velger du en pris som er inkludert frokost – så kan du stå op til en innbydende frokostbuffé hver dag når du bor på et av Arp-Hansen Hotel Groups hoteller.

Kan man kjøpe frokost på hotellet?

Har du ikke bestilt et opphold der frokost er inkludert, kan du ordne dette ved ankomst på hotellet. Vær bare oppmerksom på at prisen kan variere og ikke være den samme som da du bestilte oppholdet. Prisen for å kjøpe frokost vil du finne på det enkelte hotells nettside, da denne kan variere fra hotell til hotell.

Har dere billige hoteller med frokost?

Ja, våre lavprishoteller Wakeup Copenhagen tilbyr en velsmakende frokostbuffé som kan måle seg med mer eksklusive hotellers frokost. Her finner du alt fra bløtkokte egg til nybakt, økologisk brød fra Meyers samt litt til deg som er søtmons. Når du bestiller et opphold på Wakeup Copenhagen kan du velge frokost under bestillingen, slik at du er sikret en god og velsmakende start på dagen.

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene