Copenhagen Card

Guaranteed free admission to Copenhagen’s most popular attractions

Når du kjøper kortet – på Copenhagen Cards egen hjemmeside – må du velge mellom et 24-timers kort og et flerdagerskort. Et flerdagerskort gjelder i to, tre eller dem dager. Dermed er det mulig å kjøpe et kort som passer til lengden av din ferie. Vi selger ikke kortet, men på denne siden kan du lese mer om Copenhagen Card og finne ut om det er noe for deg.

København er en flott by, og vi håper at du får så mange opplevelser som mulig når du besøker byen neste gang. Et Copenhagen Card er både enkelt og praktisk når du er turist, og gir garantert gratis adgang til Københavns mest populære attraksjoner. Og det er mange!

Bestill din ferie hos Arp-Hansen Hotel Group og gled deg til et vell av opplevelser.

Fordeler med Copenhagen Card

Et Copenhagen Card gjør det enklere å oppleve København, og du får disse fordelene:


  • Gratis adgang til mer enn 70 museer og attraksjoner
  • To barn under 10 år kommer gratis inn sammen med en voksen
  • Rabatt på attraksjoner, kafeer og restauranter
  • Gratis transport med metro, buss og tog

Turist i København? Bli kjent med byen med et Copenhagen Card

København er helt fantastisk, og det vil du sikkert også oppleve med et Copenhagen Card i hånden. Kortet gir adgang til nesten alt, og på Copenhagen Cards egen hjemmeside kan du også regne ut hvor mye du sparer hvis du har planlagt å besøke for eksempel Tivoli, Zoologisk Have og Den Blå Planet. På disse tre attraksjonene kan to voksne spare 400 kroner med et tredagers Copenhagen Card. Prisen kan naturligvis endre seg, men det er uansett penger å spare – også for barnefamilien. Utfordringen ligger heller i å få tid til å få med seg alt, og da kan en prioriteringsliste være et godt hjelpemiddel. Vil du gjøre det enda enklere, har Copenhagen Card også en app med en guide til hva du kan oppleve i København.

Bestill Copenhagen Card og overnatt på våre hoteller

Hos Arp-Hansen Hotel Group har du det beste utgangspunkt for en fin ferie i København. Du bor sentralt og stilrent, frokosten er god og du sover godt etter en dag fylt med aktiviteter. Dra til København og vær turist i byen som kan tilby alt fra Rundetårn og Tivoli til Den Blå Planet og Zoo (pluss en masse annet).

Vi gleder oss til å se deg på et av våre hoteller og gi deg et herlig opphold i København.

Pakketilbud i København

Som alternativ til Copenhagen Card har vi også noen populære opplevelsespakker, som du kan bestille direkte gjennom oss. Her kan du for eksempel kombinere en overnatting og en tur på Tivoli.

Riktig god fornøyelse!

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene