Velg å bo på et av våre hoteller i København

Arp-Hansen Hotel Group har konsentrert seg om å gjøre det bra lokalt, og alle våre hoteller ligger derfor i sentrum av København (bortsett fra Gentofte Hotel, som ligger cirka åtte kilometer nord for København sentrum). Det har vist seg å være en klok beslutning, for da Arp-Hansen Hotel Group i 2010 feiret sitt 50-årsjubileum, kunne vi med stolthet konstatere at vi står for rundt en femtedel av Københavns samlede antall hotellrom. Velger du å bo på et av våre hoteller i København, garanterer vi en god opplevelse med atmosfære og service i toppklassen.

Hvert hotell har en unik atmosfære

I Arp-Hansen Hotel Group er vi opptatt av at hvert enkelt hotell skal ha sin spesielle atmosfære. Derfor forsøker vi ikke å gjøre alle hotellene like, slik mange av de store internasjonale hotellkjedene gjør. I stedet innreder vi hvert hotell i tråd med husets historie og beliggenhet. På den måten blir hvert hotell noe for seg selv. Felles for våre hoteller er imidlertid det høye servicenivået og et dyktig personale som sørger for at du får et fint opphold.

Nytt og trendy eller fylt med historie?

Arp-Hansens hoteller i København er vidt forskjellige – noen ligger i moderne bygninger med trendy innredning, mens andre ligger i eldre bygninger som går så langt tilbake som 1800-tallet, og hvor innredningen er klassisk. Så uansett hvilken stil du foretrekker, gammel eller moderne, tradisjonell eller trendy, vil du finne et hotell som passer for deg. Prismessig spenner våre hoteller også fra det eksklusive til det prisgunstige, slik at du kan finne en løsning tilpasset ditt budsjett. Bestill hotellrom på denne siden og gled deg til en fin ferie i København.

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene