Luksushoteller i København


Få maksimalt utbytte av ferien

Opplev København fra sin beste side og bo på et av våre flotte firestjerners hoteller. De luksuriøse hotellene våre ligger i sentrum av København, i gangavstand til spennende severdigheter, gode spisesteder og livlige kafeer.

Uovertruffen service og komfort

Opplev storbyen og kom hjem til hotellet for komfort og nytelse. Vårt dyktige personale står til tjeneste hvis du har spørsmål eller spesielle ønsker – kort sagt gir vi deg en utsøkt hotellopplevelse!

Unn deg selv opplevelser og god mat

Luksushotellene våre ligger i sentrum av København, i gangavstand til byens mest spennende severdigheter og yrende kafé- og byliv. Les om våre firestjerners hoteller her:

Prøv også en av gourmetrestaurantene våre, som kan friste med en god gastronomisk opplevelse i flotte omgivelser. Les mer om dem her.

Få en fantastisk opplevelse

En suite består av to rom – en stue og et soverom, og en suite er den absolutt mest luksuriøse måten å få en fantastisk overnatting i København. Du kan bestille en suite på et av våre hoteller direkte online her på nettstedet, eller kontakte oss for mer informasjon på telefon +45 8030 3045.

Velkommen til Arp-Hansen Hotel Group

Bestill din egen suite

Til den helt spesielle anledning eller for dere som trenger litt ekstra oppvartning, er løsningen å leie sin egne, private suite. Gjør bryllupsnatten helt spesiell eller inviter kjæresten eller ektefellen på en eksklusiv overnatting i en suite på et av Arp-Hansens luksushoteller.

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskré stil og topp beliggenhet ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden.

The Square

Trendy og stilrent designhotell på Rådhusplassen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og eleganse ved Kongens Nytorv.

Imperial Hotel

Tradisjon møter fornyelse og internasjonal atmosfære i hjertet av København.

Gentofte Hotel

Trivelig og stilfullt hotell i naturskjønne omgivelser.

Våre Hoteller

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene