Ta med hele familien til København og bo på et av våre familiehoteller

København er en spennende storby med masse aktiviteter for hele familien. Velg å bo på et av våre 14 hoteller og luksusvandrerhjem, som ligger midt i København og er både familievennlige og svært komfortable.

Bestill rom i dag, så er dere sikret en koselig base når dere kommer til København!

Gi hele familien en opplevelse i København

København har masse opplevelser å by på for hele familien. Gå for eksempel til Zoologisk Have, Tivoli eller dra litt nord for København til Eksperimentarium i Hellerup.

Ta eventuelt tenåringene med på shoppingtur i indre by, hvor det er masse muligheter for å finne moteriktige klær. Arp-Hansens hoteller ligger perfekt plassert i det indre København, med alle byens aktiviteter innen rekkevidde. 

Sett familien i sentrum

Arp-Hansen Hotel Group setter familien i sentrum på de familievennlige hotellene våre, som alle ligger midt i København, 5 minutters gange fra Rådhuspladsen eller Kongens Nytorv.

Velg om dere vil bo på et koselig, lite hotell eller et stort og moderne hotell med trendy loungestemning. Arp-Hansen Hotel Group har noe for enhver smak. Vi har dobbeltrom til spesielle tilbudspriser, slik at hele familien kan feriere i hovedstaden til en rimelig penge.

Er barna store nok til å bo på eget rom, kan vi tilby et ekstra rom med frokost til en rimelig pris. Kontakt oss for mer informasjon om våre familiehoteller!


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene