Photo by: CAECA COPENHAGEN | Source: VisitCopenhagen

Guide til hoteller i København

Våre hoteller i København

Uansett hvilket av hotellene våre du velger, får du anledning til å oppleve mye fint midt i byen. Opplevelser som gjenspeiler den spesielle atmosfæren som preger byen og som vi håper vil gi deg gode ferieminner. Vi gjør vårt beste for at du skal føle deg hjemme når du bor hos oss, og gleder oss til å ønske deg velkommen til et av hotellene våre.

Hoteller fordelt på tre områder

Kalvebod brygge

Her finner du det populære Tivoli Hotel, som er integrert med Tivoli Congress Center. Hotellets spesielle design og luksuriøse fasiliteter sørger for en helt unik opplevelse. I nærheten finner du to av våre praktiske og minimalistiske lavprishoteller – Wakeup Copenhagen. Her kan du bo rimelig i moderne og stilrene rom med utsikt over København.

Helt ned mot vannet ligger det arkitekttegnede Copenhagen Island Hotel. Hotellet er signert Kim Utzon og har sin egen gourmetrestaurant, Restaurant The Harbour. Området er like flott hele året, og her finner du moderne arkitektur og en rekke restauranter bare et steinkast fra sentrum.

Mellom Hovedbanegården og Rådhuspladsen

Bo på Imperial Hotel eller The Square Hotel, begge med klassisk dansk design og et moderne uttrykk Dette området passer perfekt for gjester som ønsker å bo på trendy og stilrene hoteller midt i sentrum. Bestill et hotellopphold som tilbyr en kombinasjon av tradisjon og nyskapning midt i en storby som yrer av liv. 

Området rundt Kongens Nytorv

I dette området preget av klassisk dansk arkitektur, kan du bo på Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand. Dette er strøket for alle eventyrlystne med forkjærlighet for historie og god mat. Her finner du nemlig vakre, gamle bygninger som oser av historie og restauranter som vil gi deg gode matopplevelser.

Bo utenfor byen – nært København

Bare 8 km nord for København ligger Gentofte Hotel. Her kan du nyte dagene i vakre og rolige omgivelser på et hotell preget av en moderne krostemning. Hotellet ligger et steinkast fra Gentofte-sjøen, der du kan ta en morgentur før dagens ferieopplevelser.

Hvor skal du overnatte?

Les mer om alle hotellene våre her . Bestill oppholdet i dag og gled deg til en spesiell opplevelse i Danmarks hovedstad!