Photo by: World Mappers | Source: Visit Denmark

Billig overnatting i København


Skal du til København med et trangt budsjett?

København er en flott, men dyr hovedstad, og for reisende med et trangt budsjett kan det ofte være vanskelig å finne gode overnattingssteder. Men hvorfor bo utenfor sentrum når det er mulig å finne et godt og billig alternativ midt i København?

Hotelltilbud midt i byen

Vi kan blant annet tilby billig overnatting i København på et av våre°tre- og firestjerners hoteller°eller på et av lavprishotellene°Wakeup Copenhagen. Les mer om hotelltilbud på denne siden.

Billig overnatting i sentrum av København hos Arp-Hansen

I 2009 bygde Arp-Hansen det moderne, arkitekttegnede lavprishotellet ”Wakeup Copenhagen", som ligger få minutters gange fra Rådhuspladsen, i sentrum av København.

På Wakeup Copenhagen kan du få flott utsikt over byen, eget moderne bad, flatskjerm og trådløst Internett på rommet samt en deilig 160 cm bred dobbeltseng. Alt dette og mer til får du til en rimelig penge – Wakeup Copenhagen er et tostjerners hotell, noe som gjenspeiler seg i prisen.

Din mulighet til å nyte København

Kvaliteten kan likevel lett måle seg med mange av byens trestjerners hoteller. Wakeup Copenhagen er med andre ord din mulighet til å nyte København for en rimelig penge.

Wakeup Copenhagen er en billig overnattingsmulighet uten at det går på bekostning av verken design, innredning eller beliggenhet. Er du ute etter billig overnatting i København, er Wakeup Copenhagen et veldig godt alternativ. 

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotell i Aarhus – nabo til Bruun's Galleri og like ved Hovedbanegården.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Er du ute etter en billig overnatting?

Kvaliteten kan imidlertid lett måle seg med mange av byens trestjerners hoteller. Wakeup Copenhagen er med andre ord din sjanse til å oppleve København til en billig enge.Wakeup

Copenhagen er et rimelig alternativ som ikke går på bekostning av verken design, innredning eller beliggenhet. Er du ute etter billig overnatting i København, er Wakeup Copenhagen et veldig godt alternativ.

Opplev København med et trangt budsjett

København er en dyr by å besøke, men det finnes heldigvis mye spennende å oppleve, selv med et trangt budsjett. Mange museer har en gratisdag hver uke, og når det gjelder shopping, finner du en rekke loppemarkeder rundt omkring i byen, der du kan gjøre et godt kjøp.

Beveger du deg litt utenfor den indre bykjernen, for eksempel til Nørrebro eller Vesterbro, kan du finne mange små restauranter som serverer rimelig mat. Vi anbefaler en nylaget shawarma i Nørrebrogade og oppdagelsesferd i de små gatene som yrer av liv.

Du kan også benytte deg av de mange gratis kulturtilbudene i København, for eksempel Jazzfestivalen, som arrangeres i juli.

Avrund deretter dagen med rimelig overnatting på et av Arp-Hansen Hotel Groups mange hoteller i København. Se de mange hotellene våre her.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene