Firmajulebord 2024 i København

Festen over alle fester

La oss arrangere årets firmajulebord i flotte omgivelser på Tivoli Hotel i hjertet av København. Et vellykket julearrangement krever overblikk og gode idéer – og det har vi!

Våre restauranter byr på et stort og fristende utvalg, her er det noe for enhver smak. Ønsker dere en julemeny der ribba har sprøstekt svor og tilbehøret er tradisjonelt? Vil dere heller bli overrasket av en alternativ julemeny? Eller skal vi hjelpe dere med å sette sammen et helt unikt julearrangement? Uansett hva dere går for, blir årets firmajulebord i København garantert en fest som vil bli husket.

Julebord i København

Hvilken type julebord er din favoritt? Velg blant våre mange gode tilbud, og bestill bord til årets firmajulebord i København. Vi serverer tradisjonelle julebufféer og klassiske julebord-menyer, som begge kan nytes i små som som større selskap.

Tivoli Hotel

For mer informasjon

Kontakt oss dersom du trenger mer informasjon om ulike typer arrangement og om Tivoli Hotel. Vi hjelper deg deg på vei når det er tid for årets morsomste julearrangement. Skal firmajulebordet arrangeres tett opptil jul, kan det være smart å bestille bord i god tid.

De beste datoene går først, og med mindre festen kan utsettes til januar, anbefaler vi at du sender oss en forespørsel på e-post eller ringer oss allerede i dag slik at du kan sikre deg ønsket dato.

Kontakt hotellet direkte:

 Julebord med plass til opptil 1 000 gjester

Kontakt Tivoli Congress Center direkte hvis du ønsker å arrangere en større jule- eller nyttårsfest med plass til opptil 1 000 gjester. Våre dyktige eventplanleggere vil følge arrangementet fra start til slutt, slik at dere kan slappe av og nyte kvelden.

Idéer og underholdning til firmajulebordet

Har du noen gang vært på Wallmans?

Er svaret JA, vet du også at Wallmans er noe helt unikt som du ikke finner noen andre steder. Et spektakulært show involverer publikum og blir til en kjempefest! Velger du Wallmans til årets julearrangement, trenger du ikke bruke en eneste kreativ tanke på kveldens underholdning.

Hos Arp-Hansen Hotel Group byr vi på helt unike priser på Wallmans Dinnershow, og når kvelden er over sover dere på et av våre sentrale hoteller: Imperial Hotel eller The Square. Det er en attraktiv, årlig begivenhet og det betyr også at billettene blir revet vekk. Kontakt oss for et tilbud.

Hoteller og restauranter i København

Årets firmajulejulebord skal selvsagt arrangeres i København. Byen hvor alt skjer, og der du er omgitt av fest og farger. Vi har mange gode ideer til julebordet i København, og ønsker dere velkommen til Tivoli Hotel.

Hotellet har en sentral beliggenhet, og det betyr gode offentlige kommunikasjoner – uansett om kvelden slutter tidlig, eller om dere velger å bli natten over på hotellet etter at julebordet er over.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene