Innbydende konferansehoteller i sentrum av København

Arp-Hansen Hotel Group kan tilby unike rammer for konferanser og selskaper med mellom 10 og 200 personer. Litt utenfor København ligger Gentofte Hotel, som også kan tilby gode konferansefasiliteter. Vi tilbyr mange forskjellige møtepakker, og vi kan naturligvis være behjelpelige med å skreddersy en pakke som passer til deres behov.

Til de helt store arrangementer anbefaler vi Tivoli Congress Center, som åpnet i oktober 2010. Det store konferansesenteret ligger i sentrum av København, og med kapasitet til 2500 personer egner det seg blant annet til store konferanser, kurs, generalforsamlinger og fester.

Trendy eller tradisjonelt

Alle våre hoteller (bortsett fra Wakeup Copenhagen) kan tilby konferansefasiliteter. Ettersom hotellene er forskjellige, er konferanselokalene også forskjellige, da de naturligvis er holdt i samme stil som resten av hotellet.

Konferansefasilitetene varierer derfor fra hypermoderne og trendy til tradisjonelle og klassiske. Velg hvilken stil dere ønsker for møtene eller konferansene og bestill plass på det aktuelle hotellet.

Enten dere velger å arrangere konferanse på et av våre moderne hoteller eller på et av de mer tradisjonelle, blir arrangementet holdt i innbydende lokaler og med dyktig personale som sørger for alt det praktiske.

Skal dere overnatte i København i forbindelse med konferansen, kan vi naturligvis tilby overnatting på hotellet hvor konferansen blir holdt. Enkelt og praktisk.