Innbydende konferansehoteller i sentrum av København

Arp-Hansen Hotel Group kan tilby unike rammer for konferanser, møter og arrangementer på flere av hotellene våre.

Vi tilbyr ulike typer møtepakker, og vi kan naturligvis bistå med å skreddersy en pakke som dekker deres behov.

Til de helt store arrangementene anbefaler vi Tivoli Hotel & Congress Center, som med 53 møtelokaler med plass til alt fra 8 til 450 personer er den perfekte rammen for neste konferanse, møte eller arrangement. Til de helt store arrangementene har Tivoli Hotel & Congress Center en kongressal som kan romme opptil 2400 personer. I tillegg kommer 2 auditorier med plass til henholdsvis 195 og 407 personer.

Møtesteder med unike beliggenheter
Les mer

Moderne eller tradisjonelt

Flere av hotellene våre kan tilby møte- og konferansefasiliteter. Siden hotellene er forskjellige, er også konferanselokalene forskjellige og holdt i samme stil som resten av hotellet.

Konferansefasilitetene varierer fra hypermoderne til tradisjonelle og klassiske. Velg hvilken stil dere ønsker for møtene eller konferansene og bestill plass på det aktuelle hotellet.
Enten dere velger å arrangere konferanse på et av de moderne hotellene våre eller på et av de mer tradisjonelle, kan vi tilby innbydende lokaler og et dyktig personale som tar seg av alt det praktiske.

Skal dere overnatte i København i forbindelse med konferansen, kan vi naturligvis tilby overnattingsmuligheter på hotellet der dere holder konferansen. Enkelt og praktisk.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene