Østerbro – de grønne områdenes bydel

FælledparkenØstre anlæg og Kastellet er bare noen av de grønne oasene på Østerbro. Du kan gå en tur ved Kastellet, et av forsvarets historiske bygningsverk og et av Nord-Europas best bevarte festningsanlegg. Går du langs vannet på yttersiden av Kastellet, kommer du til Langelinie der du finner den lille Havfrue. Det er også her de store cruiseskipene ligger. Gå en tur i grøntområdene på Østerbro og opplev flere severdigheter langs veien.

Severdigheter på Østerbro

Statens Museum for Kunst ligger på hjørnet ved Østre anlæg, på grensen mellom sentrum og Østerbro. Museet er alltid verdt et besøk, med både en fast og temporære utstillinger. Ønsker du å besøke flere museer, ligger Den Hirschsprungske samling rett på den andre siden av Østre anlæg. Østerbro er Københavns fornemme strøk, og det er også her du finner mange av de utenlandske ambassadene.

Fælledparken er byens største park, og hvert år arrangeres det både karneval, Opera i det fri og mye mer her. Er du fotballfan, vet du sikkert også at Parken, der det danske landslaget spiller sine kamper, ligger i utkanten av Fælledparken. I Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade har du en mengde butikker å velge mellom. Avslutt kvelden med en teaterforestilling på Østre Gasværk,°og spis på en av de eksklusive restaurantene i området. 

Bo like ved severdighetene med Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Group tilbyr gode overnattingsmuligheter etter en lang dag i byen med opplevelser og severdigheter. I nærheden av Østerbro kan du velge mellom Phoenix Copenhagen71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand.

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene