Bryllupsmesse i Forum 2025

Skal du gifte deg? Eller ELSKER du bare alt som har med bryllup og romantikk å gjøre? Da er årets Bryllupsmesse i Forum noe for deg! Danmarks største og mest besøkte bryllupsmesse: En dag i kjærlighetens tegn, der ideer og inspirasjon får fritt utløp. Bryllupsmessen 2025 arrangeres fra 11.-12. januar 2025. Se de flotte og kreative bryllupskakene, de vakre brudekjolene (ja, du kan gjerne prøve dem!), alternative brudebuketter, tradisjonelle borddekorasjoner og alt annet som hører til. Listen er uendelig lang.

Har du for eksempel kontroll på:

  • Musikken
  • Brudgommens klær
  • Den rette brudekjolen
  • Bordkort
  • Bryllupstema
  • Gifteringer
  • Mat og drikke
  • De rette lokalene

Bryllupsmesse i Forum

Hvis ikke, er det altså hjelp å få på messen, som samler en mengde gifteglade mennesker på ett sted. Få mer informasjon om bryllupsmessen i Forum her.

Hva koster et bryllup?

Det er mulig å arrangere bryllup i mange prisklasser, men hva koster egentlig de enkelte delene? På bryllupsmessen får du en god idé om hva du må gi for kjolen – avhengig av brudens ønsker – og hva alle de andre «småtingene» koster. Er du en kreativ type, er det mye å spare på å lage egne dekorasjoner og kanskje sy kjolen selv. Alternativt er det mye penger å spare på å benytte seg av de gode messetilbudene. Gled deg til å se det beste fra 150 utstillere og bli inspirert av de nyeste og flotteste kjolene og herreklærne.

Trenger du overnatting i forbindelse med årets bryllupsmesse i Forum i København?

Da bør du sjekke vår oversikt over flotte og romantiske hoteller her. Alle hotellene våre ligger sentralt i København, slik at det er enkelt å komme seg til messen om dagen og samtidig få et romantisk opphold. 

Arranger bryllup i København

Har dere ikke funnet det perfekte stedet å arrangere bryllupet ennå? Da har vi kanskje løsningen.

Uansett om dere ønsker eksklusiv romantikk, maritim stemning eller intim sjarm, har vi lokalene for dere!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene