Miniferie i København

fra  

pris per dobbeltrom per natt ved minst 2 netter.

Du kan endre eller avbestille reservasjonen kostnadsfritt frem til kl. 12.00 på ankomstdagen.

Det er vinterferie, påskeferie, pinseferie, sommerferie, helgetur ... Listen er lang, og vi legger herved til Miniferie.

Bestill en Miniferie for to eller hele familien og få tid til å være sammen, lade batteriene og nyte severdighetene i opplevelsesrike København.

Tilbudet gjelder ved bestilling av minst to netter. Miniferie kan bestilles hele året.

Skal hele familien være med, har familierommene senger til tre personer. Hvis dere kan sove tre i dobbeltsengen, kan dere gjerne være fire på rommet: to voksne og to barn under 11 år.

Tilbudet omfatter

  • Overnatting (minst to netter)
  • Frokost

Du finner tilbudet ved å: 

1) ) Angi tidsrom og antall personer, og velg «Finn hotell».

2) Klikk på hotellet som du ønsker å bo på.

3) Velg boksen «Miniferie», og så er det bare å bestille.


Hvorfor en miniferie?

Jo, nå skal du høre! Miniferie passer for deg som ønsker å reise sammen med én eller flere du er glad i. Det kan være med kjæresten eller familien, når dere behøver helgefri borte fra de vante omgivelsene. Da tar dere inn på et av våre mange unike hoteller. Med en miniferie får dere et weekendopphold med tid til hverandre og mulighet til å oppleve alt som København kan tilby av det dere synes er morsomt.

Weekendopphold for 2

Hverdager og helger blir for mange par, med eller uten barn, ofte fylt av praktiske gjøremål som gjør at man glemmer å være kjærester. Det er viktig for forholdet å sette av tid til hverandre, og det får dere med vårt weekendopphold for 2. Her handler det kun om å tilbringe tid sammen – enten det er en hel helg i hotellsengen eller to dager fylt med opplevelser. Det er opp til dere! Det er bare fantasien som setter grenser. Dersom dere vil bruke tiden til nye opplevelser, anbefaler vi:

  • Havnerundtur med partneren i den ene hånden og en forfriskning i den andre. Dere kan også leie en GoBoat, pakke en kurv og nyte en dag til vanns, bare dere to.
  • Torvehallerne, Københavns store spiskammer, der bodene står side om side, skjemmer bort smaksløkene.
  • Gå tur langs vannet og i noen av de mange parkene i byen. Ta på gode sko og gjør dere klare for opplevelser i blant annet Kongens Have, Nyhavn, Ørstedsparken eller på den vakre promenaden på Langelinie.

Ta familien med på weekendopphold

Enten dere er et par eller en familie, kan alle trenge en pause fra hverdagen. Ta med familien og nyt hverandres selskap langt unna sure sokker og barnevennlige pastamiddager. Pakk koffertene og dra på weekendopphold, fylt med morsomme opplevelser og aktiviteter for både små og store. Trenger dere som familie litt tid borte fra hverdagens kjas og mas, der dere bare kan kose dere sammen? Da er en miniferie på et av våre sjarmerende og barnevennlige hoteller et naturlig valg. Glem alle kjedelige rutiner, finn på noe sammen og lad familiebatteriene. Under oppholdet anbefaler vi at dere blant annet tar turen innom:

  • Tivoli med attraksjoner for barn og barnslige voksne, som også har et godt og variert utvalg av restauranter når det begynner å rumle i magen. Dere kan også dra nordover til fornøyelsesparken Bakken som er plassert midt i Dyrehaven, en naturpark med skogsområder, innsjøer og dådyr.
  • Zoologisk Have, der dere kan studere pandaer på nært hold og får sjansen til å stå under isbjørnene når de bader. Når hodet er fullt av kunnskap og inntrykk, kan dere avslutte dagen med å fylle på magene med et velfortjent måltid i en av restaurantene i dyrehagen.
  • Experimentarium, et naturvitenskapelig lekeland fullt av morsomme og lærerike opplevelser for både barn og voksne. Sett av en hel dag, for her går tiden fort!

Du finner tilbudet ved å: 

1) ) Angi tidsrom og antall personer, og velg «Finn hotell».

2) Klikk på hotellet som du ønsker å bo på.

3) Velg boksen «Miniferie», og så er det bare å bestille.


Salgsbetingelser

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Min. 2 netter. Bestiller du en miniferie for hele familien (2 voksne og 2 barn), vil hvert rom ha maksimalt én ekstra seng. Bestiller du en miniferie for to, er det ikke mulig å få en ekstra seng.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene