Tivoli Congress Hall

Trenger du ekstra stor kapasitet til neste arrangement eller kongress?

Da er Københavns fineste kongressal, Tivoli Congress Hall, et opplagt valg.


Perfekt uansett behov

Kongressalen kan romme opptil 2400 personer og kan brukes til alle typer arrangementer, enten du planlegger et møte, kickoff, en utstilling, firmafest eller noe helt annet. Bare fantasien setter grenser, og uansett oppsetning som ønskes finner vi en løsning.

Vi står klare til å hjelpe

Vi står klare til å hjelpe

Dersom du har en spesifikk oppsetning du ønsker eller trenger ideer til ditt neste arrangmenet, så er vi klare til å hjelpe! Events og arrangementer av denne størrelsen krever mye planlegging og en overordnet plan.

Vårt konferanseteam har mange års erfaring med store arrangement, og vi kan derfor tilby ekspertkunnskap innen møteplanlegging. Vi hjelper deg med alt du trenger. Hos oss er fleksibilitet det viktigste kjerneordet, og vi gjør alt vi kan for å skape akkurat det opplegget du ønsker.


Vil du lese mer?

Ønsker du mer informasjon om kongressalen og alle alternativene du kan velge til ditt neste arrangement, henviser vi til Tivoli Congress Centers eget nettsted.

Les mer om alle alternativene


Kontakt oss i dag

På Tivoli Hotel & Congress Center har vi et kompetent konferanseteam. De står klare til å hjelpe deg med alt fra råd om møteplanlegging og skreddersydde løsninger til koordinering av hele møteforløpet fra idé til evaluering. Kontakt oss for å få vite mer.

Telefon: +45 32684300
E-post: info@tivoli-cc.dk

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene