Tivoli kongressal

Perfekt uansett behov

Trenger du ekstra stor kapasitet til neste arrangement eller kongress, så er Københavns vakreste kongressal - Tivoli Congress Hall - et naturlig valg.

Kongressalen kan romme opptil 2.400 personer og kan brukes til alle slags arrangementer, enten du planlegger en utstilling, konsert, generalforsamling, messe eller noe helt annet. Bare fantasien setter grenser, og uansett oppsetning som ønskes finner vi en løsning.

Bli med innenfor (VR-tur)

Vi er klare til å hjelpe

Dersom du har en spesifikk oppsetning du ønsker eller trenger ideer til ditt neste arrangmenet, så er vi klare til å hjelpe! Events og arrangementer av denne størrelsen krever mye planlegging og en overordnet plan. Vårt konferanseteam har mange års erfaring med store arrangement, og vi kan derfor tilby ekspertkunnskap innen møteplanlegging. Vi hjelper deg med alt du trenger. Hos oss er fleksibilitet et viktig kjerneord, og vi gjør oss flid med å skape akkurat den arrangmentstypen du ønsker.

Ønsker du å lese mer?

Kunne du tenke deg å vite mer om vår kongressal Tivoli Congress Hall og de ulike mulighetene for neste arrangement, så besøk Tivoli Congress Centers egen hjemmeside der du finner alle detaljer du trenger.

Les mer om mulighetene her!

Kontakt oss i dag

På Tivoli Hotel & Congress Center har vi et kompetent konferanseteam. De står klare til å hjelpe deg med alt fra råd om møteplanlegging og skreddersydde løsninger til koordinering av hele møteforløpet fra idé til evaluering. Kontakt oss for å få vite mer.

+45 32684300
info@tivoli-cc.dk