Kulturnatten i København

11. oktober 2024 åpner byen opp for det største faste éndagsarrangementet i København. Kulturnatten er en kveld full av festligheter, og arrangementet har i mange år vært en av Københavns mest populære og best besøkte kulturbegivenheter.

11. oktober 2024 er det tid for årets kulturnatt i København!

Bli med på byfest på den årlige Kulturnatten i København

Byen er pakket med spennende arrangementer, god stemning og summende byliv når dørene åpnes til mer enn 250 teatre, museer, kirker, parker og plasser, biblioteker og departementer. Hvert år kan du glede deg til morsomme, annerledes og flotte arrangementer, som til sammen viser hvordan København evner å favne bredt når kulturlivets sider får lov til å skinne gjennom på Kulturnatten.

Kulturnatten i København er en stor begivenhet for mange barnefamilier, som bruker kvelden til å feire starten på høstferien. Byens skjønne kulturliv smelter sammen og forenes i inspirasjon og glede som vi alle kan nyte godt av. Få opplevelser utover det vanlige, og vær med når årets Kulturnatt i København går av stabelen.

Hvor i København kan jeg oppleve Kulturnatten?

Kort sagt er det Kulturnat i hele København. Helt fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn. Arrangementet er for både barn og voksne, og med et Kulturpass kan du reise fritt med Metro, buss og tog på Kulturnatten. Kulturpass til barn under 12 er gratis.

Det fine med København er at du også kan sykle fra sted til sted og på den måten rekke å oppleve en mengde forskjellige kulturarrangementer før kvelden er omme. Planlegger du kvelden din hjemmefra, kan du sette sammen ditt eget favorittprogram og få uforglemmelige opplevelser.

Program for Kulturnat i København

Programmet for Kulturnatten i København kan tradisjonen tro kjøpes i en trykt utgave, slik at du kan ha den med deg og holde øye med hvilke arrangementer som starter time for time.

Se program på Kulturnattens eget nettsted


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene