Har dere lyst til å oppleve København på en helt spesiell måte?

Gi familien en helt spesiell opplevelse ved å bo på familiehotellet Tivoli Hotel, Københavns første temahotell.

Tivoli Hotel har både lettere temabaserte rom pluss 20 temarom som er tydelig inspirert av elementer fra Københavns kjente fornøyelsespark, Tivoli. Rommene gir en helt spesiell Tivoli-følelse fra det øyeblikk man kommer inn, og er naturligvis veldig populære blant barna. 

Fasiliteter

Tivoli Hotel kan tilby en rekke aktiviteter for hele familien. Vi har blant annet innendørs svømmebasseng, treningssenter og Skybar i 12. etasje.

Utenfor hotellet har vi et stort grøntområde som går under navnet Columbines Have, med gressplener og nydelige blomster, der det er mulig å ta seg en velfortjent hvil.

Det er gratis trådløst nett på hele hotellet, og alle rommene har TV med barnekanal og en egen Tivoli-kanal med informasjon og tilbud fra Tivoli. 

Opplev Tivoli og resten av København

Tivoli Hotel er et ypperlig utgangspunkt for en familieferie i København. Tivoli Hotel er et familiehotell, noe som gjør hotellopplevelsen til noe utenom det vanlige.

Tivoli har åpent i hele sommersesongen, i forbindelse med Halloween (skolenes høstferie) og jul , og en nyhet er at det nå også er åpent i vintersesongen. I tillegg til en rekke fornøyelser kan Tivoli også tilby Fredagsrock og konserter i Glassalen.

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene