Påskeferie 2025 – trenger du inspirasjon?

På denne siden finner du gode forslag til hva du kan gjøre i påskeferien 2025. København er full av aktiviteter for både barn og voksne. Vi hjelper deg med å planlegge årets påskeferie og tar oss dessuten av overnattingen på et av våre sentrale hoteller i København.

Dra på en romantisk påskeferie til København

København har alt, og romantikken har gode kår når det begynner å våres. Ta med partneren din på hotellopphold i København i påsken 2025 og nyt en by i evig blomstring. Riktig god fornøyelse!

Ta en shoppingferie i påsken

Et stykke fra Strøget finner du en mengde spennende områder med butikker som er en opplevelse å gå inn i. Her finner du også en masse små og koselige kafeer hvor du kan spise i påskeferien din i København.

Besøk Rundetårn i påskeferien

Rundetårn er en av Københavns vakreste og historisk sett mest interessante bygninger. Gå den morsomme (og litt lange) turen opp til toppen og sjekk alle utstillingene som finnes i tårnet når turen går til København i påskeferien 2025.

Påskeferie i Den Blå Planet

Den Blå Planet er en unik attraksjon i København, der du kan tilbringe mange timer med å studere det spennende og fargerike fiskelivet. Derfor er påskeferien 2025 en strålende anledning til å besøke og mate de søte fiskene.

Besøk Tivoli i påsken 

Tivoli er en av byens mest populære attraksjoner, og det er ikke uten grunn. Den flotte fornøyelsesparken har vakre omgivelser, spennende attraksjoner og en fantastisk lekeplass.
Det er alltid noe for alle, og du er sikret en fantastisk opplevelse du sent vil glemme. En perfekt destinasjon for påskeferien.

Guidet tur i fristaden Christiania i påsken

Få byer har en så unik oase som Christiania, så enten du er københavner eller turist er fristaden verdt et besøk. Meld dere på en guidet tur i påskeferien og gå på oppdagelsesferd med omvisning i Københavns kjente fristed.


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene