Påskeferie 2024 – trenger du inspirasjon?

På denne siden finner du gode forslag til hva du kan gjøre i påskeferien 2024. København er full av aktiviteter for både barn og voksne. Vi hjelper deg med å planlegge årets påskeferie og tar oss dessuten av overnattingen på et av våre sentrale hoteller i København.

Dra på en romantisk påskeferie til København

København har alt, og romantikken har gode kår når det begynner å våres. Ta med partneren din på hotellopphold i København i påsken 2024 og nyt en by i evig blomstring. Riktig god fornøyelse!

Ta en shoppingferie i påsken

Et stykke fra Strøget finner du en mengde spennende områder med butikker som er en opplevelse å gå inn i. Her finner du også en masse små og koselige kafeer hvor du kan spise i påskeferien din i København.

Besøk Rundetårn i påskeferien

Rundetårn er en av Københavns vakreste og historisk sett mest interessante bygninger. Gå den morsomme (og litt lange) turen opp til toppen og sjekk alle utstillingene som tårnet har å tilby når turen går til København i påskeferien 2024.

Påskeferie i Den Blå Planet

Den Blå Planet er en unik attraksjon i København, der du kan tilbringe mange timer med å studere det spennende og fargerike fiskelivet. Derfor er påskeferien 2024 en strålende anledning til å besøke og mate de søte fiskene.

Guidet tur i fristaden Christiania i påsken

Få byer har en så unik oase som Christiania, så enten du er københavner eller turist er fristaden verdt et besøk. Meld dere på en guidet tur i påskeferien og gå på oppdagelsesferd med omvisning i Københavns kjente fristed.

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene