Påskeferie 2024 – trenger du inspirasjon?

På denne siden finner du gode forslag til hva du kan gjøre i påskeferien 2024. København er full av aktiviteter for både barn og voksne. Vi hjelper deg med å planlegge årets påskeferie og tar oss dessuten av overnattingen på et av våre sentrale hoteller i København.

Dra på en romantisk påskeferie til København

København har alt, og romantikken har gode kår når det begynner å våres. Ta med partneren din på hotellopphold i København i påsken 2024 og nyt en by i evig blomstring. Riktig god fornøyelse!

Ta en shoppingferie i påsken

Et stykke fra Strøget finner du en mengde spennende områder med butikker som er en opplevelse å gå inn i. Her finner du også en masse små og koselige kafeer hvor du kan spise i påskeferien din i København.

Besøk Rundetårn i påskeferien

Rundetårn er en av Københavns vakreste og historisk sett mest interessante bygninger. Gå den morsomme (og litt lange) turen opp til toppen og sjekk alle utstillingene som tårnet har å tilby når turen går til København i påskeferien 2024.

Påskeferie i Den Blå Planet

Den Blå Planet er en unik attraksjon i København, der du kan tilbringe mange timer med å studere det spennende og fargerike fiskelivet. Derfor er påskeferien 2024 en strålende anledning til å besøke og mate de søte fiskene.

Guidet tur på fristaden Christiania i påsken

Få byer inneholder en like enestående oase som Christiania, så uansett om du er fra København eller turist, er fristaden på alle måter verdt et besøk. Meld deg på en guidet tur i påskeferien og oppdag Københavns kjente fristad.

Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud