Den Blå Planet i København

På Den Blå Planet i København kan du i påskeferien få et utrolig innblikk i livet under havoverflaten. En opplevelse for både de største og minste i familien.

Livet under havets overflate har alltid imponert og fascinert mennesker over hele verden. Et rikt plante- og dyreliv som tiltrekker seg interesse fra mennesker i alle aldre. Helt ved havet i Kastrup ved København ligger Den Blå Planet, tidligere kjent som Danmarks Akvarium. Et mekka for folk som elsker fisk, farger og det vakre livet som innsjøer og hav over hele verden byr på.

Nord-Europas største akvarium

Skal dere rekke å se alt, må dere sette av mer enn et par timer til alle opplevelsene på Den Blå Planet. Med flere tusen dyr og et enestående planteliv i syv millioner liter vann fordelt i forskjellige akvarier er det lett å la seg fascinere en hel dag.

Faktisk er Den Blå Planet Nord-Europas største akvarium, og den mangfoldige representasjonen av alle arter fra nær og fjern gjør det til en unik attraksjon for både dansker og turister.

Påskeferie på Den Blå Planet

Den Blå Planet har ansatt egne forskere som hver dag leter etter ny kunnskap om havet. Det betyr at akvariet alltid er i forkant av utviklingen i den spennende verdenen under overflaten. Utviklingen i fiske- og plantelivet har stor betydning for oss mennesker. Derfor er forskningen ikke bare et spørsmål om å finne nye, morsomme og flotte fisker, men i like stor grad om å holde øye med utviklingen.

Lær om havets mysterier i påskeferien

Forskningen henter kontinuerlig ny informasjon fra det fantastiske akvariet i København, og du og familien kan derfor lære noe nytt enten dere tar turen innom i påskeferien 2024 eller på et annet tidspunkt.

Vakker natur og nær København

Det er de færreste hovedstedene som ligger helt ved vannet, og på den måten er Den Blå Planet i København også helt spesiell. Det er noe spesielt med å være så nær naturen.

Etter turen rundt blant all verdens fisk og dyr kan du nyte den vakre utsikten over Øresund og eventuelt få litt mat eller drikke fra Spisestedet ØST.

Den Blå Planet Priser og åpningstider

Åpningstider: Den Blå Planet åpner kl. 10 alle dager og stenger igjen kl. 17, unntatt mandag, hvor de ekstra nysgjerrige kan la seg forføre av fiskelivet helt frem til kl. 21.

Pris: Det koster 210 kr for en endagsbillett til Den Blå Planet, og barn fra 3 til 11 år kommer inn for 110 kr. Gratis for barn under 3 år. Det lønner seg å kjøpe billettene på nett, siden dere kan spare penger på billetten og komme raskere inn hvis det er kø ved betalingsluken.

NB: Den Blå Planet har innført en rekke rabattordninger. Du finner dem på deres egen hjemmeside – under priser og åpningstider.

Ved eventuelle endringer i åpningstider eller priser, sjekk Den Blå Planets egen hjemmeside.

Praktisk informasjon: Det er gode stellemuligheter, parkeringsmuligheter og annet som kan bli nødvendig når barnefamilien er på tur. Alle detaljer finnes på hjemmesiden.

Kombinerer du turen med en liten påskeferie i København, finnes det mange hoteller i alle prisklasser slik at du helt sikkert finner noe som matcher behovet.

Få flere idéer til årets påskeferie.


Få gode tilbud i innboksen

Meld deg på nyhetsbrevet vårt, så går du ikke glipp av gode tilbud som kan gi store besparelser på det neste hotelloppholdet.

Les mer om tilbud

Få opptil 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene