Bo billig på lavprishotell i København

Trendy lavprishotell med dansk design

På Wakeup Copenhagen inngår vi ingen kompromisser med hensyn til beliggenhet eller komfort, selv om prisen er lavere. Her bor du garantert stilfullt og rimelig mens du er i København.

Hotellet gjenspeiler det beste innen dansk design – lobbyen er utstyrt med PH-lamper og stoler signert Arne Jacobsen. Rommene er små, men funksjonelle, og inneholder alt du trenger – trådløs Wi-Fi, TV med flatskjerm og en 1,60 m bred dobbeltseng, og hvert rom har eget toalett og bad.

Det eneste som føles billig på Wakeup Copenhagen, er prisen. Bestill hotellrom nå og gled deg til et budsjettvennlig opphold i København.

Behagelige priser på splitter nytt hotell!

I oktober 2018 åpnet Arp-Hansen Hotel Group nok et nytt hotell i København;  det nye Wakeup Hotel i Bernstoffsgade.

Hotellet har utsikt til havnefronten i København og har 585 nye og moderne rom. Spiser du frokost i 10. etasje, kan du også nyte panoramautsikten over København. 

Bestill rom på nett

Du bestiller raskt og enkelt på Wakeup Copenhagens hjemmeside her. Vi har rom for enkeltpersoner, par, venner, forretningsreisende og familier. Sett av tid i kalenderen og bestill et behagelig opphold i København hvis du ønsker en ferie til budsjettvennlige priser. 

Velg etasje selv

Du kan også velge om du vil bo aller rimeligst i en av de nederste etasjene, eller betale litt ekstra for å bo i de øverste etasjene og få bedre utsikt.

På alle hotellene våre i København er gjesten i sentrum. Vi står alltid parat til å hjelpe deg når du bor på et av hotellene våre i København, uansett hva det gjelder. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på Wakeup Copenhagen!

Er du klar for oppdagelsesferd?

Utforsk byens historiske og arkitektoniske severdigheter, kulinariske opplevelser og dansk design.

Ønsker du å smake eller handle deg gjennom København, har Wakeup Copenhagen-hotellene sentral beliggenhet. Les mer om severdigheter i København her!

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotell i Aarhus – nabo til Bruun's Galleri og like ved Hovedbanegården.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene