Moderne og billige hoteller i sentrum av København

København er en vakker hovedstad

København har flere områder med hver sin karakteristiske atmosfære. Når du besøker København, er det viktig å velge et hotell med riktig beliggenhet.

Da er du sikker på å oppleve København fra sin beste side. Arp-Hansens 12 hoteller ligger alle sentralt i København – bortsett fra Gentofte Hotel, som ligger i vakre, naturskjønne omgivelser i Gentofte cirka ti kilometer nord for København.

Les mer om Arp-Hansens hoteller og deres beliggenhet på denne siden.

Beliggenhet ved Københavns havn

I løpet av de siste årene har havneområdet i København gjennomgått en forvandling, og fremstår i dag hypermoderne med flotte, nye bygninger i glass og metall og en perfekt beliggenhet hvis du ønsker å bo på et sentrumshotell.

Arp-Hansen har tre hoteller ved havnen i København:  Copenhagen IslandTivoli Hotel og lavprishotellet Wakeup Copenhagen. Alle hotellene har prisgaranti, gratis Wi-Fi, deilig frokost og en svært sentral beliggenhet i København.

Copenhagen Island er et moderne og stilrent hotell som ikke er offisielt stjerneklassifisert, men som kan tilby en unik og luksuriøs opplevelse.

Tivoli Hotel er heller ikke offisielt klassifisert, men holder et høyt nivå med hensyn til komfort og service.  Rommene er innredet med temaer hentet fra Københavns fornøyelsespark Tivoli, og hotellet kan i tillegg by på herlige smaksopplevelser på den stilrene sushirestauranten i 14.  etasje, med flott utsikt over København.

Wakeup Copenhagen er Arp-Hansens budsjetthotell – et tostjerners hotell som tilbyr rimelig overnatting, men med en komfort som lett kan måle seg med mange av byens trestjerners hoteller, samt med beliggenhet i sentrum av København. 

Felles for disse tre hotellene er den sentrale beliggenheten ut mot Københavns moderne havneområde og med bare få minutter inn til sentrum av København. 

Beliggenhet ved Rådhusplassen i København

For mange er Rådhusplassen det absolutte sentrum i København, og det er også her de fleste starter oppdagelsesferden i byen. Rådhusplassen er et av stedene i København med mest folkeliv.

Plassen ligger mellom Vester Voldgade og H, C. Andersens Boulevard, like ved flere av byens museer, fornøyelsesparken Tivoli og handlegaten Strøget, og naturligvis finner du en mengde kafeer og restauranter i området.

Bo på et av Arp-Hansens hoteller i området, så er du garantert en perfekt beliggenhet. The Square og Hotel Imperial ligger alle i dette området, og tilbyr høy kvalitet og god service. Bor du her, bor du ikke bare sentralt,

du befinner deg også midt blant fargerike neonlys, kan kjenne duften av popcorn fra Biograf Dagmar og har en flott utsikt mot gatelivet.

De beste hotellene i sentrum av København finner du hos Arp-Hansen Hotel Group.

Beliggenhet ved Kongens Nytorv

Kongens Nytorv er også et av Københavns knutepunkter. Området er et av Københavns mest eksklusive, og her har dere god anledning til å handle luksuriøse merkevarer, nyte gourmetmat og i det hele tatt skjemme dere selv bort.

AmalienborgDet Kongelige Teater og Marmorkirken ligger alle innenfor rekkevidde, så det er mange severdigheter å utforske. Arp-Hansens hoteller Phoenix Copenhagen71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand ligger alle i dette området.

Bor du på et av dem, vil du garantert oppleve København fra sin flotteste side.

Bo bra i sentrum av København

Er du også ute etter et hotell sentralt i København? Arp-Hansen Hotel Group har de mest populære hotellene i København sentrum. København er en stor by med flere ulike bydeler, hver med sin egen sjarm.

De fleste foretrekker imidlertid et hotell så nært København sentrum som mulig for å få maksimalt ut av byen, og det er det god grunn til. En god og sentral base er viktig når man besøker en storby. Da er det enklere å navigere i og utforske byen enn hvis man bor langt unna bykjernen.

Arp-Hansen Hotel Group har 10 gode hoteller sentralt i København samt ett hotell rundt 10 km nord for København, i Gentofte, med strand og skogsområder like i nærheten. Her er du garantert et hotell på de beste adressene midt i København.

Bo et steinkast fra Rådhusplassen i København

For mange er Rådhusplassen synonymt med byens sentrum, og det er mange fordeler med å bo så sentralt som her. Arp-Hansen har en rekke flotte hoteller i København sentrum, blant andre Imperial Hotel og The Square, som ligger et steinkast fra Rådhusplassen.

Velger du et av disse sentrumshotellene, bor du like ved den gamle fornøyelsesparken Tivoli, gågaten Strøget og mange av byens museer og kulturattraksjoner.

I tillegg bor du midt i Københavns kafé- og restaurantliv, og har en mengde underholdningstilbud i form av kinoer, teatre og barer. I dette området vil du garantert ikke kjede deg. Rådhusplassen er dessuten et transportknutepunkt, så du har rikelig anledning til å utforske områdene utenfor København.

Det tar for eksempel bare ca. 30 minutter med tog fra Københavns Hovedbanegård til Malmø i Sverige, så har du tid, er det mulig å kombinere et besøk i København med en snartur til Malmø. 

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene