Hoteller med sjarm og stil på de beste adressene

71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskré stil og topp beliggenhet ved Nyhavn i København. I 200 år har Nyhavn 71 vært plassert mellom havnen og livets gang i Nyhavn.

Copenhagen Island

Elegant designperle med flott beliggenhet ved vannet.

Copenhagen Strand

Nordisk lys og diskré luksus ved havnepromenaden.

Imperial Hotel

Tradisjon møter fornyelse og internasjonal atmosfære i hjertet av København.

The Square

Trendy og stilrent designhotell på Rådhusplassen.

Tivoli Hotel & Congress Center

Stilfullt og spektakulært hotell med luksuriøse fasiliteter.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Smart lavprishotell i København – like ved Tivoli, Københavns hovedbanegård og det hippe Vesterbro.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Smart lavprishotell i København – like ved Kongens Nytorv.

Les mer

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Smart lavprishotell i København – nabo til Tivoli Congress Center og like ved Tivoli.

Les mer

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og eleganse ved Kongens Nytorv.

Gentofte Hotel

Trivelig og stilfullt hotell i naturskjønne omgivelser.

Steel House Copenhagen

Som gjest på det New York-inspirerte Steel House Copenhagen opplever du en helt ny standard på dagens by-hosteller. Her møter du minimalistiske linjer og design i en avbalansert kombinasjon av rå elementer, rustikt interiør og myke teksturer.

Wakeup Aarhus, Bruunsgade

Smart lavprishotell i Aarhus – nabo til Bruun's Galleri og like ved Hovedbanegården.

Les mer

Arp-Hansen Hotel Group har noe for enhver smak. Hoteller med sjarm og stil. Luksushoteller med utmerket beliggenhet i København. Et koselig hotell i Gentoftes naturskjønne omgivelser. Og et stilrent lavprishotell i sentrum av Aarhus. Mer enn 5000 rom og suiter i København og Aarhus gjør at du kan finne hoteller og rom som dekker nettopp ditt behov.

Forretningsreise, familieferie, weekendopphold eller kanskje du skal arrangere et møte eller en konferanse? Vi har et bredt utvalg av hoteller som alle utmerker seg på hvert sitt område. Og med de aller beste beliggenhetene samt en individuell og designbevisst innredning, er du sikret det perfekte utgangspunktet for oppholdet.

Phoenix Copenhagen

71 Nyhavn Hotel

Copenhagen Strand

Imperial Hotel

The Square

Tivoli Hotel

Copenhagen Island

Gentofte Hotel

Velkommen til Arp-Hansen Hotel group


Smarte lavprishoteller i sentrum

Våre lavprishoteller omfatter fire vakkert designede og smarte hoteller, alle med en unik beliggenhet midt i sentrum. Wakeup Copenhagen, Borgergade, med beliggenhet nær Strøget, Metroen og Kongens Nytorv.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade, Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade like ved Kalvebod Brygge og nabo til Tivoli Hotel & Congress Center og Wakeup Copenhagen i M. P. Bruun's Gade i sentrum av Aarhus ved Bruun's Galleri – bare få minutters gange fra Aarhus Hovedbanegård.

Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen i Borgergade

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

Fasaden på Wakeup Aarhus

Wakeup Aarhus, M.P. Bruuns Gade


Luksusvandrerhjem i København

Arp-Hansen Hotel Group har også to luksusvandrerhjem i sentrum av København. Her kan du få et budsjettvennlig og flott opphold i hjertet av byen med luksusfasiliteter som kino, basseng, TV-stue, enestående beliggenhet og urban, New York-inspirert innredning.

Fra Steel House Copenhagen er det gangavstand til Københavns mest populære attraksjoner som Tivoli Haven, Strøget, Bremen Teatret og Planetariet.

Next House Copenhagen er et luksusvandrerhjem, sprudlende av liv og herlig energi. Det har et tydelig grønt element, med hengende hager inne og ute samt fellesfasiliteter i særklasse. Legg merke til den urbane atmosfæren og opplev Next House Copenhagens egen innendørs stadion, grønne takterrasse, kino, treningsfasiliteter, barer, toppmoderne felleskjøkken og mye mer. Next House Copenhagen danner unike og innbydende omgivelser som bindes sammen av en urban og luksuriøs stemning.

Next House Copenhagen ligger et steinkast fra Hovedbanegården, Tivoli og Københavns havnefront og er omgitt av kulturliv, historiske bygninger, kaféer og shopping.

Steel House Copenhagen

Next House Copenhagen


Alle hotellene våre har

Prisgaranti
Gratis Wi-Fi
Gode hotelltilbud
Deilig frokost

Er du på utkikk etter et hotell med en unik beliggenhet i København?

Alle våre hoteller ligger sentralt i København, med gangavstand til gode restauranter, underholdning for barn og voksne, shopping på Strøget, Kalvebod Brygge, Kongens Nytorv og Tivoli.

Hotell i sentrum av København

Vi tilbyr et bredt spekter av hoteller i sentrum av København, hvert med sin egen sjarm og stil. I området rundt Rådhuspladsen finner du det stilfulleImperial Hotel og The Square, et lekkert designhotell med adresse på selve Rådhuspladsen.

Hotell i nærheten av Kongens Nytorv og Nyhavn

I området rundt det storslåtte Kongens Nytorv finner du både eksklusive Phoenix Copenhagen71 Nyhavn Hotel og sist, men ikke minst, strandhotellet Copenhagen Strand, som byr på en eksklusiv utsikt mot vannet, i tillegg til vakre rom.

Hotell ved Kalvebod Brygge 

På den andre siden av Københavns Hovedbanegård på Kalvebod Brygge, finner du det spektakulære temahotellet Tivoli Hotel & Congress Center og den unike, firestjerners designperlen Copenhagen Island. Her får du en fantastisk overnatting i København – like ved Kødbyen, Tivoli, Københavns kanaler og shoppingsentret Fisketorvet.

Hotell nord for København

Alle hotellene våre er plassert i sentrum av København – med ett unntak. Litt nord for København finner du det sjarmerende Gentofte Hotel i idylliske og naturskjønne omgivelser. Her er det kos og hygge som dominerer, og god plass til å nyte livet.

Drømmer du om:

  • luksuriøs innkvartering i kongefamiliens gamle gjesterom
  • å våkne opp til lyden av bølgeskvulp og knirkende fiskebåter
  • et topp moderne hotellrom med alle fasiliteter og panoramautsikt mot Københavns skyline

... så får du muligheten til dette hos Arp-Hansen Hotel Group.

Konferanse, familieferie eller weekendopphold i København

Skal du på forretningsreise til København eller på ferie med noen du er glad i?

Hos Arp-Hansen Hotel Group har vi en bredt spekter av hoteller, som alle utmerker seg på hvert sitt område. Hotellene ligger på de beste adressene og har en individuell og designbevisst innredning der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Les mer om hva vi tilbyr innen møte- og konferansesegmentet her.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene