Pin it

Nyt ekte, dansk hygge med en miniferie

Det er tid for å gi livet ditt en dose dansk hygge - en motvekt til hverdagens kjas og mas! Når du skal utforske den unike danske livsstilen og atmosfæren som omgir begrepet hygge, gir vi i Arp-Hansen Hotel Group deg et perfekt utgangspunkt for miniferien din. Sentral overnatting på byens beste adresser.


Det danske begrepet hygge omfatter mye og langt mer enn den norske varianten av ordet. For å få en forståelse av hva dette er, kommer du godt i gang med en koselig og elegant miniferie i København. Bestill vårt attraktive miniferietilbud, og se frem til en sentral og luksuriøs overnatting - full av hygge - midt i hjertet av den levende og dynamiske danske hovedstaden. Nyt byens mange turistattraksjoner og unike atmosfære fra ett av våre hoteller i de beste strøkene av København. 

Alle våre elegante og sjarmerende hoteller er sentralt plassert, noe som gir deg og dine nærmeste det beste utgangspunktet for å utforske København. Her kan du ta pulsen på det danske konseptet hygge, som handler om å møtes, være sammen og ta livet som det faller seg uten å stresse. Mindfulness på sitt beste.

Er du klar til å utforske byen? Book minst to netters opphold på et av våre sentrale hoteller i København for å nyte vårt tilbud om en miniferie sammen med din kjære eller sammen med hele familien.


Romantisk miniferie for 2 i København

København er den perfekte byen for en storbyferie, når du trenger en motvekt til hverdagens stress. Utforsk de mange aspektene som ligger i begrepet hygge, og bli selv en del av danskenes levemåte. Start med en romantisk miniferie med din bedre halvdel, nyt et deilig og avslappende opphold på en av våre luksuriøse hoteller i København som inkluderer en frokostbuffé. Den beste oppskriften for å inkludere litt hygge i livet ditt. Hotellene våre ligger sentralt i København og Gentofte, i gangavstand til alt fra turistattraksjoner, gode restauranter, offentlig transport og shopping. Sist, men ikke minst: hvert hotell har en unik atmosfære som gir deg en helt spesiell og personlig hotellopplevelse – det er det vi kaller hygge!

Lyst til å bestille en miniferie for 2? Legg inn datoene dine, se prisene våre og velg det hotellet du foretrekker. Våre miniferietilbud vil så vises, og du er klar til å bestille ferien din.

Miniferie for 2
Fra DKK 970,-

Merk: Fraprisen gjelder i perioden oktober til mars og er per dobbeltrom per natt inkl. frokost.


En miniferie for familien i København

Livet kan bli hektisk, og vi trenger alle litt kvalitetstid innimellom. Danmark er kjent for sitt fokus på hygge, og på å finne balansen mellom jobb og fritid, så ta en pause fra hverdagens mange rutiner og nyt litt kvalitetstid sammen med familien på en avslappende og spennende miniferie i København. Kos deg på et av våre mange koselige og sjarmerende hoteller i bykjernen, hvor turistattraksjoner, god mat, butikker og offentlig transport er like rundt hjørnet – og hvor du er omgitt av hygge.

Vårt miniferitilbud e er tilgjengelig om helgene, på offentlig helligdager og på ukedager i skoleferiene. Våre familierom har sengeplass til tre, men dersom tre av dere kan dele en dobbeltseng, kan dere godt være fire på rommet: 2 voksne og 2 barn under 18 år.

Miniferie for hele familien
fra DKK 1290,-

Merk: Fra-prisen gjelder i perioden oktober til marts, per familierom per natt inkl. frokost.

Miniferie-tilbud til tenåringer

Hvis ditt yngste barn er eldre enn 8-9 år, anbefaler vi at du også bestiller vårt "miniferietilbud til tenåringer", slik at dere får et ekstra hotellrom samt frokost til en spesiell pris. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.


Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes. Reservasjonen kan ikke endres etter at den er gjort. Min. 2 netter. Bestiller du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 barn), vil det maks. være 1 ekstra seng per rom. Bestiller du en Miniferie for 2, vil det ikke være mulig å få ekstra senger.