Nyt en Miniferie i hjertet av København

Verdensberømt for kulinarisk ekspertise, hygge og dansk design – København er kåret til ”Best in Travel 2019” av Lonely Planet og absolutt verdt et besøk. Vi tilbyr perfekte rammer for å utforske den unike livsstilen og stemningen som København er kjent for, med et forfriskende Miniferie-opphold i København hos Arp-Hansen Hotel Group. Et sentralt opphold på byens beste adresser.

Utforsk det beste av København med et hyggelig og avslappende Miniferie-opphold i hjertet av byen. Benytt deg av det gode Miniferie-tilbudet vårt og gled deg til et unikt og luksuriøst hotellopphold – med masse hygge – i hjertet av den pulserende storbyen. Opplev Københavns mange tilbud, vennlige kultur og designperler fra en av byens beste adresser.

Uansett om målet ditt er å smake eller handle deg gjennom København, besøke de historiske og arkitektoniske severdighetene eller bare rusle i gatene, kan du finne en trivelig base for deg og dine på noen av de sjarmerende og stilfulle, sentralt plasserte hotellene våre.

Er du klar for oppdagelsesferd? Bestill minst to netter på et av de sentrale hotellene våre i København og nyt godt av vårt Miniferie-tilbud sammen med din utkårede eller hele familien.


Alle våre elegante og sjarmerende hoteller er sentralt plassert, noe som gir deg og dine nærmeste det beste utgangspunktet for å utforske København. Her kan du ta pulsen på det danske konseptet hygge, som handler om å møtes, være sammen og ta livet som det faller seg uten å stresse. Mindfulness på sitt beste.

Er du klar til å utforske byen? Book minst to netters opphold på et av våre sentrale hoteller i København for å nyte vårt tilbud om en miniferie sammen med din kjære eller sammen med hele familien.


Romantisk miniferie for 2 i København

København er perfekt for et hyggelig avbrekk og et opplagt reisemål for eventyrlystne par. Utforsk de mange fantastiske sidene ved denne livlige storbyen på en romantisk Miniferie med din bedre halvdel.

Nyt et herlig og avslappende opphold med lekker frokostbuffé på et av våre unike hoteller i København. Hotellene våre ligger sentralt i nærheten av populære severdigheter, kulinariske perler, offentlig transport og shopping. På Københavnsk vis er vi opptatt av et individuelt uttrykk. Dette gjenspeiles i atmosfæren og designen av hvert enkelt hotell, og gir deg en unik og personlig hotellopplevelse.

Klar for en Miniferie for 2? Tast inn aktuelle datoer, se priser og velg hotell. Du finner raskt frem til Miniferie-tilbudene og er klar til å bestille.

Miniferie for 2
Fra DKK 957,-

Merk: Fraprisen gjelder i perioden april til september og er per dobbeltrom per natt inkl. frokost.


En miniferie for familien i København

Livet kan være hektisk iblant, og alle trenger litt kvalitetstid i ro og mak. Som ”Best in Travel 2019” er København et naturlig og hyggelig reisemål å utforske sammen med familien. Ta en pause fra hverdagen og nyt kvalitetstid sammen på en morsom og avslappende Miniferie i København.

Bo på et av de sjarmerende og stilfulle hotellene våre i hjertet av København, med kulturopplevelser, deilig mat, shopping og offentlig transport rett rundt hjørnet.

Miniferie-tilbudene gjelder i helger, på helligdager og hverdager i skoleferiene. I familierommene er det senger til tre personer, men hvis dere kan sove tre i dobbeltsengen, kan dere gjerne være fire på rommet – to voksne og to barn under 18 år.

Miniferie for hele familien
fra DKK 1390,-

Merk: Fra-prisen gjelder i perioden april til september, per familierom per natt inkl. frokost.

Miniferie-tilbud til tenåringer

Hvis ditt yngste barn er eldre enn 8-9 år, anbefaler vi at du også bestiller vårt "miniferietilbud til tenåringer", slik at dere får et ekstra hotellrom samt frokost til en spesiell pris. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.


Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Hele beløpet må forhåndsbetales og kan ikke endres eller refunderes. Reservasjonen kan ikke endres etter at den er gjort. Min. 2 netter. Bestiller du en Miniferie til hele familien (2 voksne og 2 barn), vil det maks. være 1 ekstra seng per rom. Bestiller du en Miniferie for 2, vil det ikke være mulig å få ekstra senger.